Şimdi Ara

TurkTelekom ADSL Fiyatları İndirim Ve Zam Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar , TurkTelekom ADSL Fiyatlarını duşurecekmi yoksa zammı yapacak ? Aşağıdaki yazıyı okuduktan sonra anlayacaksınız.?Bende bu sistemin içinde biri olarak.Size kendi görüşlerimi sunuyorum Lütfen okuyun.

    Bizim isyanımız 2 yıldır suruyor.Bu konu 2 yıldır konuşuluyor adamlarında yaptıgı hiç bir şey yok onun yerine yurtdışı çıkışları çöküyor ve internet baglantı hızlarımız download hızlarımız azalıyor.Arkadaşlar gözlerimizi açalım Turkcell,Avea ve Vodafone ne yaptı numara geçişi var diye rekabete girdiler fiyatlar indi farklı farklı bedava goruşme tarifeleri başladı.Yakında Bizim Operatöre gelin uzerine para verelim bile diyecekler az kaldı.Demek istediğim şu ki eğer rekabet olmazsa Turk telekom indirim falan yapmaz asla , GSM operatörleri indirim yapıyor diye adamlarda tel ücretlerinde değişikliğe Cem Yılmazı reklamlara çıkararak muşteri toplamaya çalıştılar.Ama bu kampanyaların hiç biri ADSL anlamında değildi konuşma ücretleri anlamındaydı.Peki Neden? Çünkü Gsm Operatörleri artık ucuz konuşturmaya başladılar millet ev telefonlarını kapattırıp cep teli kullanmaya başladı.Bunu yapan kesimde gelir duzeyi düşük vatandaşlarımız arkadaslarımız degil orta tabakada bunu yapmaya başladı tabi adamlarında((telekomun)) etekleri tutuştu ne oldu fiyat revizyonuna ve reklam kampanyalarına başladılar.Heryerde uydunet ve kablonet yok insanlar o yuzden kablonete geçemiyor.Turktelekom ne yapıyor bunun yerine 2 yıllık bağlılık sozleşmesi ile insanları kendine bağlıyor.Bunun nedeni 2 yıla kalmaz.Turkcell 3G Bağlantı şebekesinin yaygınlaşması , Kablonetin Tum yerleşim yerlerine olabildigi kadar girmesi ve quicknetin fiber optik ile apartman apartman alt yapısını yaparak yaygınlaşması.Bunlar fiyatları bir miktar duşurecek ozellikle de kablonet ama Ttelekomun karşısına güçlü bir rakip çıkmadıkça ve kendi altyapısı ve imkanları ile bu piyasaya girmedikçe bu iş boyle gelmiş boyle devam eder.Bizde dunyanın en pahalı ve sistemi en kötü (Tel Kabloları 1960 lardan :D ) ADSL'ini kullanmaya paşalar gibi devam ederiz.

    Tşk ederim.İyi Gunler

    Not:Eger bir hatam ve kusurum olduysa affedin.







  • Telekom'un tek güvencesinin, tekelliği olduğunu bilmeyen yoktur zaten.
  • kablonet ten hiçbirşey beklemeyin bence. Kanlonet te dolaylı yoldan telekoma bağlıdır, aynı cemaatin üyeleridir bunlar.
  • evet kablonet tracert lara direk acıbağdem telekoma bağlanıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cevaps

    evet kablonet tracert lara direk acıbağdem telekoma bağlanıyor.

    en azından 10 ytl ye kotalı 19 ytl ye sınırsız internet sunuyor(kampanyalar hariç)...ve bağlattığımdan beri 2 aydır bir an bile kopmadı.
  • yazıyı okudum birşey anlamadım bunlar bu forumda defalarca yazıldı yıllardır ama değişen birşey yok 3g'den falan pek umudum yok açıkcası fiyatların öyle sınırsızın 19 ytl'lere düşeceğini zannetmiyorum tek yol ortak kullanım imkanı olanlar için
  • yazıdan bende bişi anlamadım.sanki telekomdan bir yazıymış gibi lanse ediliyor başlıkta ama alakası yok arkadaş kendi yorumunu yapmış.bunu bu forum takılan herkess biliyor ve bu konu hakkında bir cok başıl warken gereksiz olmuş.en azından başlığı deiştirmelisin.

    adsl fiyat politikasına gelincede 29ytl sınırsız kullanıoum.ara sıra yawaşlamalar dışında kopma hiç yaşamıoum fakat fiyat inse inse 19ytlye inecektir.yurtdışıbağlantı hızlarında artış olmadıktan sonra fiyatın inmesi pek bi anlam ifade etmiyor benim için. örnek wermek gerekirse deligibi koşan atınız var fakat ahırdan dışarı cıkaramıosunuz ahırın içinde ordan oraya deli gibi koşturup duruyor bi anlamı yok..fiyat indirse ne olur 19 ytl olsa ayda 10 milyona kimse zengin olmayacaktırda.

    dediğim gibi fiyattan cok hız artırımları yurtdışı çıkışı onemlidir.
  • kablo netin tarifesi en uygun şu anda 512 sınırsız 19 lira birde bunun 7 liralık kablo tv ucreti var toplamda 26 lira 26 da (adsl en ucuz 29 lira) 29 liradan daha hesaplı
  • bunları bilmeyen yoktur zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atlasi

    kablo netin tarifesi en uygun şu anda 512 sınırsız 19 lira birde bunun 7 liralık kablo tv ucreti var toplamda 26 lira 26 da (adsl en ucuz 29 lira) 29 liradan daha hesaplı


    kablo tv 1 ytl ye geliyor ve toplam 20 ytl ye hem sınırsız internet hemde şampiyonlar ligini starda izliyorsun. Sadece kabotv ve dsmart ta olan discovery i izliyorsun. kablo tv imkanı olanların başka bir alternatifi yok bence şuanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.