Şimdi Ara

Türknete geçeceğim en hızlı nasıl geçerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan bulunduğum evde kablonet altyapısı üzerinden hizmet alıyorum ve haziranda taahhüt bitiyor fiber üzerinden türknete geçmek istiyorum en hızlı nasıl geçerim bazı yerlerde hattı iptal etmeyin portunuz gitmesin tarzı şeyler yazıyor ancak fiberde zaten port gibi bir durum söz konusu değil. Mevcut interneti iptal etmeli miyim?




  • İptal etmeyin bence gerek yok çünkü işlemler uzuyor iptal edince. Siz iptal edeceksiniz sonra yeniden başvuru yapacaksınız iş uzayacak. Ben de Türk telekomdan türknete geçiyorum evraklarımı mng kargo ile gönderdim onlara ulaşınca geçiş işlemleri başlayacak. Taahhüt bitiş tarihinizden 7-8 gün önceden evraklarınızı gönderin kargoyla. Cayma bedeli çıksa bile türknet 120 TL’ye kadar cayma bedelini karşılıyor bilginiz olsun.
  • Kablo net kullandığınız için geçiş zaten yapamazsınız. 0 dan başvurmanız gerekiyor bu gece arayın başvurun. Sonra kablo.net i kapattın bağlanınca. Fiber olduğu için port meselesini kafanıza takmayın.

    1. Ay ücretsiz konunuz yoksa verebilirim. Başvuruda aklınıza takılanları sorabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, geçiş işlemi yapabilmeniz için türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet almanız gerekiyor. Türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet almıyorsanız sıfırdan başvuru yapabilirsiniz. Hizmet aktif edildiğinde diğer ISS firmasından aldığınız hizmeti iptal edebilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isterim. Abonelik işlemleri için isim, soyisim ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden iletmeniz durumunda satış birimimize aramaları konusunda bilgi vereceğim.
  • Türknet arkadaşını getir kampanyası devam ediyor.Davet kodu ile abone olabilirsiniz.Bu sayede hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz kullanım yapabileceğiz.Davet kodum için özelden mesaj atmanız yeterli olacaktır.Tüm geçiş ve sıfırdan abonelik süresince ve sonrasında yardımcı olmak isterim.


    Teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.