Şimdi Ara

Turknet Zihniyeti ve 45 gunluk Iptal Hikayem... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
32.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam bende aynı şekilde sözleşmemin bitmesi dolasıyla turknete basvurdum lakin kredi kartı bilgilerimi vermedim 30liralık basvuru parasının yerine 60 lira ödedim

    aynı şekilde teknik servis banada geldi( bizim aptde ilk ben turknetli olacaktım) baktılar eve sinyal gelmiyor 2 gune gelir.Öyle böyle derken 1 kere mesaj attım 2.sinde 2

    gun sonra iptalini saglıyorum baglandı baglandı yada siz bilirsiniz dedim ve hizmet başladı . ve müş. hiz. kadın bana aktivasyon başlamadan fatura kesimi olamayacagınıda

    söyledi. memmunmusunuz derseniz fiyat performans diyebilirim (istanbulda yasıyorum diger iller düşünmesin)

    Konuyla alakası yok lakin ülkenin hali ortada keyfi gelen iş yapıyor keyfi gelen dolandırıyor her b*k dönüyor memlekette
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorunlar ve bu sorunların çözümünün bu kadar uzun sürmesi nedeniyle sizden özür dileriz. Yazdıklarınızı harfiyen okudum. Yaşanılan sorunların neden kaynaklandığını ve çözüm sürecinizin neden bu kadar uzun sürdüğünü yarın mesai saatleri içerisinde ilk iş olarak detaylı bir şekilde hizmetinizi inceleyeceğim ve size bir geri dönüş yapacağım. Eğer bu süreçte bizden kaynaklı hatalar varsa bu durumu telafi etmeye çalışacağım.
    Bir haftadır internetim ve telefonum kesik, benden kaynaklanmıyor ya bu sorun. Ya TurkNet ya TurkTelekom tarafında bir sorun olabilir ama TurkTelekom zaten bizden herhangi bir arıza talebini kabul etmiyor TurkNetin bildirmesi gerekiyormuş. Bizden kaynaklı hatalar varsa diyip kurtulamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axener -- 14 Ocak 2019; 3:16:12 >




  • Asus DSL-AC68U dediğiniz modemi niye aldınız çok merak ediyorum amaç nedir? Çocuklar NASA’da eğitim görüyor herhalde...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline kullanıyorum 7 senedir çok memnunum kim ne derse desin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her gün 23.00 ile 02.00 saatleri arasında en az 3 kere bağlantının 1-2 dakika kopmasını istiyor san türknete geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcısıyım kullanılacak firma değil stabil olmayan hız ve ping değerleri ve müşteri hizmetlerinin olmaması baya kötü.Ama şu verdiğiniz tepki de komiğime gitmedi değil modem dahi almamışken başlangıçta.Bu işinizi iyu araştırmadan yaptığınızı gösterir yanlış anlamayın.Bu forumdakiler eskisi gibi değil herkes bir yerlere saldırmanın yerini arar olmuş sizde de bu etkiyi gördüm.Neyse Turknetin bildiğim kadarıyla kendi teknik servisi yok onların adına türk telekom geliyor.Bağlatırken ne kadar sıkıntı çektim hatırlarım bu arada bir günde 10 kere arayıp en son yarın iptal ediyorum dediğimde ancak adam yolladıkları zamanları da unutmadım.Ama kullanmaya başladıktan sonra bir sıkıntı kalmıyor.Adamlar zaten taahhütsüz satıyor işlemlerim yapılmadığından kapattırıyorum diyebilirdiniz 2 aylık fayura kesilecek kadar süre sabırla beklemeniz de beni şaşırttı ben beklemezdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet kullanıcısıyım. Yıllardır ttnet'ten çok çeken biri olarak türkneti çevreme tavsiye ettim. en son dayıma tavsiye ettim.

    adamcağız haftalarca uğraştı. yok evrağın gelmedi, oturdugunuz apartmana türknet hat vermemektedir vs. vs. oysaki aynı apartmanda oturuyoruz ve ben türknet kullanıyorum

    gel zaman git zaman ''azimli sıçan duvarı delermiş'' misali dayım pes etmedi uğraştı çaba gösterdi düz duvara tırmandı !!!!! ve sonunda türknet bağlatabildi. sonrada ardından 2 rekat şükür namazı kıldı !!
  • Turknet e yazdım şikayetvar 'daki yazım



    Efendim kurumunuzun 2 yıldır üyesi olup bir gün bile faturamı aksatmadan ödedim. Ayrıca eşime dostuma hizmetlerinizi anlatıp üye olmalarını sağlayan bir üyenizim, ama ne yazık ki sorun yaşayana kadarmış her şey.





    Ben üye olduğumda 16 MB internet sunacağınızı söyleyip üye olmamı sağladınız. 2 yıllık süre zarfında 11 MB ya da daha düşük hızlara gün içerisinde dalgalanmalar olsa bile şikayet kaydı oluşturmadım ancak son 2 hafta içerisinde internet hızım stabil 5 MB e düşürüldü. Arıza kaydı oluşturmama rağmen ve günlerce ortalamanıza rağmen sorunun çözüldüğü yazılmış ancak girip baktığımda internet hızımın stabil 5 MB olduğunu görüyorum. 2 yıldır 16 MB kullanabileceğim altyapı varken hali hazırda bütün internet servis sağlayıcılarının AKN 'yi kaldırdığı dönemde komik hızlar verip 65 TL gibi bir ücret alıyorsunuz.





    Umarım bu sorunum acilen çözülmesini rica ediyorum yoksa Şikayetvar ya da diğer platformlara şikayetlerimi sunacağım. Saygılarımla, dalga geçtiğiniz müşteriniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de şu an turknet kullanıyorum. 2 gün içinde internetim bağlandı ve dedikleri gibi 35 mbps hız alabiliyorum. 3 aydır Fatura 64.99 geliyor. Ben çok memnunum.
  • O modem biraz fazla olmuş. 5 ghz destekli 300-400 bandında güzel modemler var.

    Benim tecrübeme benzer bir durum olmuş. 16 mbps adsl verebiliyoruz dediler diye adsl2+ modem almıştım,sonra dibimde tt kutu olduğunu fark ettim 16 SNR margin ile 100 mbps alabiliyordum. Bana 180 liralık adsl modem kaçtı adamlar yüzünden.

    Evde kurulum ekipleri de allahlık,bende kablo yok modemi buraya kurunlar,randevu verip gelmemeler.

    Söyledik söylüyoruz TurkNet pişmanlıktır.Müşteriye değer yok. bataklıklarına 10 kişi çekerseniz WhatsApp tan müşteri hizmeti alabiliyorsunuz canlı canlı.

    Siz de ben de 1 ay bedava kullanalım diye ortada gezen dilencilere kanmayın.

    Şimdi fiks yanıtlar gelir.

    TTnet kaynaklı sorun bizden değil.(Müşteri sizin müşteriniz , sorununu siz çözmelisiniz.Utanmasanız bakır metal olduğundan okside oluyor kablo gitmiş kimya kaynaklı sorun bizden değil diyeceksiniz).Destekçileri de TurkNet masum burada diye yazabiliyor genelde.

    Tercihen speedtest ekranlı ben memnunum TurkNet ne güzel o lala,sorun yaşadınız diye kötü olacak değil memnun o kadar da adam var mesajı. 65 liraya AKK siz internet oh mis mesajı.(20-24 arası kısıtlamalı internet bayağı bayağı aslında.)

    Forumda aylardır 20-24 arası hız düşüyor ping artıyor şikayetleri var.Destek hesabı 5 mbps bir aileye yeter zaten diye cevap verdi.Güya altyapı takviyesi yapıyorlardı sorun aynen devam ediyor.Türksat dürüst bir şekilde akıllı sınırsız diye satıyor en azından prime time hız düşümlü paketi.

    YAPA maliyeti kendilerine daha düşük diye, ebesinin nikahındaki kutudan internet vermeye çalışırlar interleaved modda ping uçar hız çakılır.VAE'ye geri almazlar telefon numaranız gider.

    Piyasada taahhütsüz kısıtsız uygun fiyatlı küçük İSS çok var artık. Kullanmayın. 100 lira vermişsiniz modeme, ısrar etmeyin illa bunları kullanıp kanser olacağım diye.

    Oris Telekom kullandım ,mesaili de olsa arayıp konuştuğum bir muhatabım vardı.Yanlışlıkla fazla kesilen fatura 10 dk da düzeldi.Aynısı TurkNette olsa ne olurdu hayal edemiyorum.

    Millenicom SOL altyapı fiber bağlattım şimdi. Hani TT suçlu diyorlar ya durmadan. SOL ondan beter mafya gibi çalışıyor. Hizmet aldığım firma beni mağdur etmedi altyapı sağlıyıca karşı.Müşteriye değer verdi.




  • Ben belgelerde bir sıkıntı olduğu için tam 2 ay uğraştım. Üstüne üstlük başvuru tarihinden itibaren fatura kesmeye başladılar.
    Bağlantı sırasıda tam bir muamma zaten. İnternet koparsa vay halinize yandınız. Dua edip kendiliğinden gelmesini bekleyin.
  • Bana göre umarsız yeri geldiğinde hırsız olabilen bir forma. Kapatma dilekçesi yolladım üstünden 2 hafta geçti. Bana yeni fatura yolladılar ve dilekçe gelmedi dediler. Sonra yeniden faksladım en sonunda kurtuldum. Herkesin dediği gibi şansınız iyiyse ucuz değilse Allah yardımcınız olaun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cella kullanıcısına yanıt
    Siz iyisiniz yine ,
    Benim şu anda 25 gün oldu geçiş için evrakları yolladım.
    Hala ses seda yok
    İlginç bir firmaymış, geçişten önce şikayetleri okuduğumda benim başıma neden gelsin ki diyordum :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thehakko

    Siz iyisiniz yine ,
    Benim şu anda 25 gün oldu geçiş için evrakları yolladım.
    Hala ses seda yok
    İlginç bir firmaymış, geçişten önce şikayetleri okuduğumda benim başıma neden gelsin ki diyordum :))
    Ben iptal ettirdim hocam. O kadar bekleyecek ne vaktim ne de sabrım var... Türk telekom'dan taahhütüm bitti ve bu beceriksiz firma telefonumu kendilerine transfer etmişler bu yüzden taahhüt yenileyemiyorum. Şimdi sıfırdan başvuru yapmam gerekecek ama oturduğum bölgede port sorunu var. Al buradan yak.
  • baglattirabilirseniz iyi aslında. benim buraya 35mbit veriyorlar. agustosta arayip tt sozlesmem su tarihte bitiyor dedim(2 ay sonrasi bir tarih) evraklari e postama gonderip dokumunu alip gonderdim. sonra takip etmedim. donem basladi sabah okula giderken internetim vardi. oglen saatlerinde turknete gecisiniz tamamlandi dedi. eve geldim kurulum yaptim 16mbit aliyordum. aradim hemen vdsl porta gecisinizi haber verdik tt ekipleri halledecek dediler. yaklasik 10 dakika sonra internetim gitti geldi o gunden beri sabit 35 aliyorum kabloyla. odami degistirdim wifi gectigim icin 25-30 arasi aliyorum bana da yetiyor. yazin eve gitmeden once de destek kaydi aciyorum su tarihe kadar dondurun diye ertesi gun talebimi gerceklestirmislerdi soyledigim tarihte de geri aktif etmislerdi. Dedigim gibi baglattirabilirseniz guzel aslında. Burdur'da okudugumdan dolayi burasi kucuk yer tt ekipleri pek yadirgamiyor hemen geliyorlar falan. sorun yasamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Bağlattırabilirseniz güzel internet aslında
    bunu yazmak için gelmiştim , 3 ayrı lokasyonda aboneliğim var, destek üzerinden açtığım kayıtlar, ertesi gün sonuçlandı. çoğu da bölgesel arızalardı zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun yaşadığın sorunlar gerçekten can sıkıcı.
    Bende yaklaşık 1 ay önce Superonline'dan turknet'e geçiş yaptım dedikleri günde geçişim sağlanmasa da 1-2 gün gecikmeyle sorunsuz bir şekilde internetimi kullanmaya başladığım.

    Aslında hangi internet servis sağlayıcısı olsa da benim için durum fark etmeyecek çünkü santrale yakınlığım 4 metre merkez santrale yakınlığım ise 500 metre alt yapım 150'ye kadar destekliyor (en azından bana verebilecekleri maksimum hız) şuan Turknet'in bana vermiş oldugu hız 99/4 1 aydır kullanıyorum sadece 1 ay süreçte 2-3 defa anlık olarak gidip gelmeler oldu bunun sebebini de net olarak biliyorum sorun TT'nin saha elemanları.

    Bu yazdıklarımı kesinlikle turk.neti övmek için söylemiyorum aynı olay benim de başıma gelse o an bırakır başka firmaya yönelirim bu kadar süre beklemem. Sonuçta paramızın karşılığında hizmet satın alıyoruz a firması olmaz b firması olur.




  • cathedral kullanıcısına yanıt
    Alt yapın güzelmiş o zaman :)
    Bana ilk başta 35mbps verdiler (daha önceden superonline kullanırken 50mbps kullanıyordum) 35'lik şekilde 1 hafta kullandım baktım stabil sorun yok 100'e çektim indirme yaparken 11-12-13 mbps ye kadar çıkıyor alt yapım sağlam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.