Bildirim
TürkNet Yetersizliliği

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Geçen hafta benim başıma da geldi.
Bizim üst kat Türk Telekom internet aldılar türk Telekom elemanı gelip benin türknetim iç tesisat bozdurup gitti. Hızım 80mbpsden 42mbpsye düşürdüler.
Her iki firmayi btk'ye şikayet ettim. Gelip kontrol ettiler iç tesisatla ilgili olduğu söylediler 108tl. Kabul etmedim. İç tesisat kendim yaptım şu an 75mbps hız alıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Konu hakkında ilgili birimimize bildirimde bulundum. İlgili birimimiz ile paylaşabilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Hat değerlerinizi de kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Forumda yüzlerce şikayet konusu olup bu kadar övülmesi çok ilginç 1 ay bedava internet için bu berbat hizmeti övüyoruz. Koptu hafta başından beri internet yok, gelecek mi belli değil.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X