Şimdi Ara

Türknet Yapa'ya geçilmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2 Nisan da başlattığım Türknet aboneliğini dün itibariyle yapa kapsamına almışlar. Ancak forumda Yapa ya geçtikten sonra hız ve ping sorununun olduğuna yönelik şikayetler gördüm. Sizce 150gb tarifeye devam etmilimiyim yoksa Yapa ya geçmelimiyim? birde hattım 8mbit hızı tam sınırda alıyor Yapa ya geçersem hat değerlerinde herhangi bir düzelme olur mu?



  • Şans. Düşüş gözlemleyen var daha iyi oldu diyen var bildiğiniz kumar oynuyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapa kapsamına aldılarsa zaten otomatik olarak geçmişsin demektir yani yapa olan yerlerde isteyene yapadan verelim istemeyene türktelekom dan internet verelim diye bir şey yok zaten yapadan hizmet alıyorsun sen sadece akk sız olsun diye onay vereceksin. Eğer onay vermezsen yapa altyapısı kullanacaksın ama kotalı olacaksın yine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragontool

    Yapa kapsamına aldılarsa zaten otomatik olarak geçmişsin demektir yani yapa olan yerlerde isteyene yapadan verelim istemeyene türktelekom dan internet verelim diye bir şey yok zaten yapadan hizmet alıyorsun sen sadece akk sız olsun diye onay vereceksin. Eğer onay vermezsen yapa altyapısı kullanacaksın ama kotalı olacaksın yine.

    bunu söylediğin iyi oldu dostum. kesin bir bilgiyse onay vermekten başka yol kalmadı demektir. Yapa ya otomatik geçiriliyorsa benim hat değerleri de değişmediği için alınan hıza hiçbir etkisi yok demekki
  • izmirlim_01 İ kullanıcısına yanıt
    türknet in sorumlusu teknoseyir in videosunda söylemişti.youtube a gir teknoseyir akk sız internet hakkında videosu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada turknet online işlemlerde ek kota kısmına girdiğimde verdiği uyarıdan da zaten Turknet in altyapısına geçtiğimi belirtiyor. Yani kesin bilgi.
    "Değerli müşterimiz, TurkNet’in aktif altyapısından hizmet aldığınız için, 59,99 TL’ye ek ücret ödemeden AKN’siz pakete geçiş yapabilirsiniz. Bunun için menüden “Size Özel” seçeneğine gidip, AKN’siz paketi seçebilirsiniz."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.