Şimdi Ara

TURKNET YAPA SAÇMALIĞI&REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle ekteki görüntüler Alavardı, Aşkan, Necip Fazıl Mahalleri’nden alınmıştır(Konya-Meram). Şimdi konumuz Türknet-YAPA konusudur. Sarı halkayla belirtilen yer Alavardı-112 santralidir. Yeşil alanlar aktif altyapının bulunduğu, kırmızı alanlarda aktif altyapının bulunmadığı alanları kapsamaktadır.

    Sorun tam olarak burada başlıyor, ekte gördüğünüz gibi santrale yakın olan bazı yerlerde YAPA bulunmazken, bulunmayan alandan daha uzakta YAPA bulunmaktadır. Örneğin benim evim santrale 750 Metre uzaklıkta yapa yok arkadaşımın evi 950 metrede ve YAPA var şimdi bunun mantığı ne ben anlamıyorum. Lütfen açıklayıcı bir şekilde anlatma şansınız var mı? Çok efsanee bir şekilde saçma böyle olması

    Hani diyeceksiniz siz alsanız sonra YAPA’ ya geçirirler diye yalan dostlar tüm siteleri, tüm apartmanları(TÜM DAİRELER DAHİL) hem sistemden hem de ziyaretlerde bulunarak sorguladım. Yani böyle bir şey söz konusu değil ki apartmanımda TURKNET kullanan var ama YAPA’ da değil. Ama dediğim gibi daha uzakta bulunan arkadaşım bağlı.

    TURKNET Müşteri hizmetlerine soruyorum YİNE robot bir şekilde bu konuda bilgimiz yok diyor tamam doğrudur haklısın yoktur ama aktar talep oluştur ne biliyim kaç kez farklı mail adreslerinden mail attım bir kez olsun geri dönmeye yeltenmediler.

    @TurkNetDestek


    TURKNET YAPA SAÇMALIĞI&REZALETİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp477 -- 13 Ekim 2020; 12:18:26 >







  • Hocam durum şu ki türknetin sistemin de sorun var şuan bulunduğum adres de YAPA dan 50mbit hız alabileceğimi sorguluyorum ama durum öyle değil santral ile kablo mesafem 1550 metre yeni gelen saha kabini ile mesafem 164 metre vae olmasına rağmen sistemdeki bir sorundan kaynaklı yapa görünüyor ve bilgisiz temsilciye denk geldiğimiz de ise alt yapı sorgulama sayfasına göre işlem yapıyor size de büyük ihtimalle böyle biri denk gelmiştir

  • Merhaba, yapa altyapımız bina numarasından bina numarasına değişiklik gösteriyor. Adreste yapa santralimiz bulunabilir. Ancak santral mesafesinin uzaklığından dolayı bazen vae üzerinden hizmet veriyoruz.
  • T7-T23 Saha dolapları koyulurken planlamaya göre santrale giden bakır prensipal hat sökülebiliyor yapa da santralden verildiği için yapa kullanmak mümkün olmaz bu durumda .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.