Şimdi Ara

Turknet vdsl'den fibere geçiş süreci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde 5 iş günü oldu da fiberin altyapısı ayrı ADSL ayrı. Fiber geçişi tamamlanmadan ADSL i neden kapatırsınız anlamadım ki? ayrıca sizin iletişim kanalınız niye yok? Forumdan mı iletişim kuracağız? abone 1790867

Merhaba, dönüşüm işlemleri 7 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Dönüşüm yapıldığı için mevcut olan hizmet kapatılıyor ve fiber için işlem yapılıyor. Gönderdiğiniz müşteri numarasına ait abonelik 19/09/2020' de iptal edilmiş. Online işlem merkezi üzerinden taleplerinizi ilettiğinizde net uzmanlarımız dönüş yapıyor.
    Online işlem merkezi sabit cevap veriyor. Ayrıca sizin söylediğiniz ile online işlem merkezinin söylediği farklı. İlk beni aradığınızda geçiş için kesinti olmadan geçiş yapılacak demiştiniz. Şimdi 7 iş günü sürüyor adsl kapatılıyor diyorsunuz. İlk söylenen ile şuan ki uyuşmuyor. Neden böyle tutarsızlık var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lorran kullanıcısına yanıt
    Gönderdiğiniz müşteri numarası hatalı olabilir. Müşteri numarasını kontrol ederek ya da sistemde kayıtlı olan GSM numarasını PM üzerinden paylaşır mısınız?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

22 Eylül'de fibere geçiş için talep açıldı. 7 iş gününde tamamlanır dendi. Sonra gelen cevap hep aynı; "İşlemlerinizin önceliği için net uzmanı arkadaşıma bilgi verdim" bu kadar. Ha bi de "net uzmanlarımız sizinle irtibata gececek!" tabii ki arayan soran yok! 20 gün oldu. 2 günde telekom gelip fiber kabloyu çekti gitti. Turknet inatla topu turk telekom'a atıyor 20 gündür. Ama telekom zaten 2. gün eve gelip kablo çekti ve gitti yani işi umursamayan telekomsa ve sorun çıkaracaksa evime gelip neden hemen çok hızlı bi şekilde kablo çekip gitti onu anlamıyorum! Artık iyice anladım eğer işiniz turknet'e kaldıysa allaha emanetsiniz. bölgenizde şanslıysanız sorun çıkmaz ama sorun çıktığı an turknet copy paste cevaptan başka bir şey yapamaz! Bu post'un altınada "İşlemlerinizin önceliği için net uzmanı arkadaşıma bilgi verdim" diye copy paste yapacaksınız eminim @TurkNetDestek bana artık sonuçla gelin! Bu sorun çözümlene kadar her gün bu konuyu güncelleyeceğim. İnsanlarda görsünler ne kadar sürede ne kadar çözüm sunabildiğinizi..

Bu konu bugün itibariyle günlük olarak güncellenecektir.

Bugüne kadarki yaşananlar;

22.09.2021 - VDSL'den fibere geçiş talebim alındı. Geçişte hiç bir kesinti yaşanmayacak diye teyit edildi.

25.09.2021 - TurkTelekom eve gelip fiber kablo çekti.

12.10.2021 itibariyle "İşlemlerimin önceliğinin net uzmanı turk.net yetkililerine iletilmesi" harici gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 12 Ekim 2021; 9:54:43 >

• trovin T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu süreçte yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Yerleşik operatör "Müşteri kaynaklı yeni randevu talebi olması nedeni le devre tamamlanamamıştır." şeklinde bir dönüş yaptı. Net uzmanı arkadaşım randevu tarihi için size dönüş sağlayacak.

Beni randevu için hiç arayan soran olmadıki? Nasıl benden kaynaklı bir sorun olabilir? @TurkNetDestek Gerçekten anlayamıyorum yaşattığınız bu süreci.. İnanın buna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 12 Ekim 2021; 10:15:1 >
    Sonuç olarak hala internetimiz yok . Yanıtlarınız bir işe yaramıyor.

• Dün OIM'de geçiş iptal edildi ve yeniden başvurunuzu ilettik dediler. Biraz önce Türk Telekom yetkilisi gelip eve gpon ve modem kurulumunu gerçekleştirdi. "Turk.net fiber onayını verdikten sonra kullanabilirsiniz" dedi ve gitti.

Simdi @TurkNetDestek sizden fiber onayını hızlıca vermenizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 13 Ekim 2021; 11:4:28 >
    Merhaba, bu süreçte yaşadığınız sorun için üzgünüm. İşlemlerin bir an önce tamamlanması için yerleşik operatöre tekrardan bildirimde bulunduk. Dönüş yaptıklarında anlık olarak sizinle paylaşacağız.

Merhaba,

Az önce Türk Telekom'dan bir yetkili gelip modem kurulumunu gerçekleştirdi.

"Turk.net fibere onay verecek sonra kullanabilirsiniz" dedi ve gitti.

Sizden hızlıca gerekli işlemleri tamamlamanızı bekliyorum. Telefon çalışır durumda modem kurulumu da tamamlandı an itibariyle.

Sadece sizin son bir onayınız kalmış onuda tamamlarsanız sorun çözülecek sanıyorum.

@TurkNetDestek

Hic bir problem yok.

Fiber altyapıya geçiş işlemlerim tamamlandı.

Artik fiber hizmet aliyorum.

Yardımlarınız ve desteginiz icin cok tesekkur ederim.

İyi calismalar. @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.