Şimdi Ara

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
18
Favori
41.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

    sözde 32mbit e 3 mbit...

    Buraya bırakıp başka bir şey demiyorum.Akk falan girmemiş hali bu.
  • 3 aydır TÜRKNET müşterisiyim. 75 mbps hız aldığımı söylüyorlar. Gündüz saatlerinde bazen 60 mbps alıyorum ancak akşam saatlerinde 3-6 mbps civarı hep hız. 3 aydır TÜRKNET ile bu sorunu çözmek için savaş veriyorum. Ancak kendi taraflarında her şeyin yolunda olduğunu sorun tespit edilmediğini ve sorunun modemde olacağını söylüyorlar. Modem sabah saatinde 60 mbps görüp akşam olunca kağnı hızına düşüyor. Sorunun modemimden olacağını ben de neredeyse ikna olmuştum verdiğim 3 aylık mücadelenin sonucunda. Ancak görüyorum ki herkese aynı yalanı söylüyorlar. TÜRKNET YALAN İLE BAŞLIYOR YALAN İLE BİZLERİ İŞLETİYOR. İlk ay ücretsiz yalanına da inanmayın. Her ay fatura kesiyorlar. Şikayetçi olunca da ön ödemeli çalıştıklarını daha kullanmadan faturanızı kestiklerini söylüyorlar.
  • Son zamanlarda gün içinde ben de hızda dalgalanma yaşamaya başladım. Normalde hız testinde 60 Mbit çıkması gerekirken, bazen 5-6 Mbit'e düştüğü bile oluyor. Bu sırada IPTV izleyemiyorum, yayınlar hep donuyor. Pingde ise herhangi bir sorun yok, genelde 6-7 ms.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    Gün içinde değil de akşam saat 9dan sonra ping artışları meydana geliyor. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bulunduğunuz yerin santral yoğunluğuna göre de hızda değişmeler olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    https://www.sikayetvar.com/internet/servis-saglayicilar/turknet/baglanti-hizi

    benimde hızım kalıcı düştü akşam saatlerinde dahada düşüyor. 50mbit paketindeyim, Modeme gelen 50mbit hız, gerçekte bazen 16mbit civarı, bazen 20mbite çıkıyor. akşam 10mbit berbat pingler. şikayetvara bakarsanız hızlar düşmeye başlamış, herkese aynı şeyi söylüyorlar modem ve pc ye atıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 7 Şubat 2017; 0:21:14 >
  • son zamanlarda hız problemi yaşayanlar şu mesajı okusun belki faydası olur.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123889901

    ayrıca bu hız düşmelerinin mayıs ayına hazırlık olduğunu da düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 8 Şubat 2017; 21:40:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut

    Son zamanlarda gün içinde ben de hızda dalgalanma yaşamaya başladım. Normalde hız testinde 60 Mbit çıkması gerekirken, bazen 5-6 Mbit'e düştüğü bile oluyor. Bu sırada IPTV izleyemiyorum, yayınlar hep donuyor. Pingde ise herhangi bir sorun yok, genelde 6-7 ms.

    76 Mbit tanımlı hattımda az önce yaptığım bazı hız testlerinin sonuçları:

    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)


    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)


    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)


    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)


    76 Mbit tanımlayıp 60 Mbit hız verdiler. Düzelttirmek için çok uğraştım. Baktım bunlar karşındaki müşteriyi salak yerine koymaya çalışıyor, daha fazla sinirlenmemek için uğraşmayı bıraktım. Bari 60 Mbit'i tam olarak verin. Onu da beceremiyorlar.




  • sözde 50mbit vdsl.

    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

    http://www.speedtest.net/my-result/6052715590



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Şubat 2017; 22:37:30 >
  • hız 9 mbiti geçmiyor bugün.
    kısıtlama var .
    sizlerde durum nasıl ?
    edit: modemi kapatıp açtım düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Şubat 2017; 1:7:5 >
  • Arkadaşlar zirveye oynuyorum. 2 aydır adil kullanım aşılmamasına rağmen hiç 2.4 mbps üzerine çıkmadı hızım VDSL kullanıcısıyım, Ilk ay 70mbps civarı sorunsuz aldım, sağlam download yaptım ve şimdi bu rezillik Ben muhtemelen iptal edip başka firmalara geçeceğim.
  • İlk fırsatta superonline a geçeceğim. 10 sefer falan aradım heralde. Yarın da sırf uğraşmak için saat başı telefon edeceğim.
    Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)
  • ben 4 kez btk ya sayısızkez musterı hızmetlerıne sıkayet bıraktım ama tık yok
  • ya bu kadar kötü mü durum? Ben Ttnet 16 ADSL kullanmaktayım; taahhüt bitimine 3 ay kaldı; turknet'e vdsl'e başvursam diyordum, şimdi iyice karıştı kafam
  • En ilginci kadın bana diyor ki; Boş port sorunu var. e diyorum varolan aboneliğim iptal olacak aynı hatta tanımlayın işte diyorum; Cevap: Boş port siz iptal ettikten sonra da olmayabilir. E portum var diyorum: Sonuç: Olmaz efendim
  • Çok değil 1-2 sene önce ben konu açmıştım net ilk bağlandığında 12mbps+ alırken her gün hat değerlerim düştü diye. 12'den 10-9-8-7mbps diye yavaş yavaş düşmüştü. Müşteri temsilcileri tarafından yapacak bir şey yok denip oyalandığımı anlatmıştım. Şuan 5mbps alıyorum ve ne yaptıysam üstüne çıkmıyor. Apartmanda kimse 5 in üstüne alamıyor. O zamanlar benim sesim tek başıma çıkmıyordu. Çünkü tek mağdur ben vardım herhalde.

    Hala da sesimiz çıkmıyor ki çünkü az kişiyiz. Türk milletini siyasette, ticarette ve toplumda başlarına gelene kadar sessiz kaldıkları için kandırıyorlar.

    Hayır müşteri temsilcilerinde suç yok ki. Adamlar ne yapsın? emir alıyorlar böyle diyeceksin diyorlar onlarda emre uyuyor hiç bir yetkileri yok ki müdahale etsinler.
  • scaley kullanıcısına yanıt
    " Hayır müşteri temsilcilerinde suç yok ki. Adamlar ne yapsın? emir alıyorlar böyle diyeceksin diyorlar onlarda emre uyuyor hiç bir yetkileri yok ki müdahale etsinler. "
    Eğer yalan olduğunu bilerek her müşteriye yapacak bir şey yok diyorlarsa patronları kadar olmasa da müşteri temsilcileri de suçlu.
  • üstünden baya geçmiş ama yazmak istedim sherlock holmes gibisin dayicim bizim anca bu kadar hız geliyor hikayeside yalandır kesin 6 alıyorum 16 gelmesi gereken yerde
  • Ben superonline a geçeceğim. Zaten merkeze uzak yerde yaşadığımdan en fazla 8mbite izin veriyor. Bir de üstüne bunların kısıtlamaları ile uğraşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek hız alanlar bir de yurtdışı serverlara hız testi yapsın bakalım ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 ye 4 mbit tanımlı aldığım maksimum hız 20 ye 2 mbit saçma bir şekilde düşüş var.Paket kaybı çok fazla ve sürekli sürekli iç tesisat modem sorunu deyip geri ceviriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.