|
Turknet, Türk Telekom fiber altyapısında 1 Gbps hız sunmaya başladı
1 Mobil
-
-
Son zamanlar da bu tarz haberler yayılmaya başladı, hadi hayırlısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Bende kendi altyapısı var 400 TL'tl ye simetrik 1000 mb tadı bambaşka , inşallah tüm ülkeye yayılır.
-
Allah Türknet'in sahibinden razı olsun herifler piyasaya rekabet getirdi. Önce adil kullanım kotasının kaldırılması şimdide gigabit hızında fiber rekabeti. Türknet olmasaydı Allah bilir şuan hala 3 mbps hıza talim ediyorduk.
_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
200₺ farkla büyük boy ister misiniz?
-
ISS olup daha kendi ülkesindeki sitelere bile erişim sorunu yaşayan bir TurkNet kusura bakmasın değil 1 gbit 100 de verse almam. 3 sene az uğraştırmadılar beni.
Şimdi 200 derler 6 ay sonra 500 tl verin derler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim gibi Şoknet-alfanetten çok çekenler ve ders edinenler Türknet gibi bir şirket bulunca şükür ediyor.
Şoknet ilk aylarda indirim ve taahhütsüz derken ve ben çıkacam dediğimde vay efendim biz türk telekoma hat kiralama bedelini ödüyoruz sen hattını iptal ettiğin için 1500 TL senden alacaz demişlerdi. Zaten verdikleri modem de dandik bir modemdi.
Sonra iptal edecem dediğimde sesli yanıttan iptal edilmiyor illaki dilekçe göndereceksin dediler yetmedi kimliğimin ön ve arka tarafını da fotoğrafını onlara gönderdim yoksa iptal edilmez. Kim bilir bunlar benim bilgileri kime satacaklar.
Neyse dilekçeyi gönderdik sonra sesli yanıttan da bu sefer iptal için aradılar. Eee o zaman niye dilekçe istediler ( vallahi bende bilemiyorum)
Neyse iptal oldu. Modem elimizde kaldı arayan Soran yok modem iade etmezsem 1600 TL modem parası yansıtacaklar. Müşteri hizmetlerini arıyorum ama hattım iptal olduğu için bağlanamıyorum. Kaç sefer beni ara seçeneği bıraktım yine kimse aramıyor. En sonunda genel müdürlüğü aradım. Onlar cevap verdi bir mesaj gönderdiler modemin hangi adrese gideceğini içeriyordu.
Ptt ye gittim pttdeki personel diyor kimin adına gidecek bunlar sistemde kayıtlı değil. Herhalde şoknet-alfanet olacak dedim sonra karşı tarafın numarası lazım diyor eee o da yok. Mecbur bunların müşteri hizmetleri numarasını yazdım. En sonunda kargo parası olarak olarak 300 TL ödedim. Bitti mi? Biter mi?
Kargom ulaştı mı? Modemin sıkıntısı var mı? Hiçbir mesaj ve müşteri hizmetleri aramadı. Ben 2 sefer aradım var mı bir sıkıntı ( ona göre kendime yeni bir modem alacaktım) eğer gönderdiğim modemde bir bahane kusur bulurlarsa yeni modem almayıp bunların verdiğiyle idare edecektim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
İnşallah aynı şey Türkcell altyapısı olan yerlerede gelir. Benim yaşadiğim mevkide logar kapalarinin üzerinde Türkcell yaziyor
-
Hocam Şoknet nedir, ilk defa duyuyorum. Herhalde her önüne gelen İSS açıyor. Böyle merdiven altı İSS'leri nerden buluyorsunuz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sabah haberi görür görmez aktifleştirdim. 5dk içinde internet kesilip tekrar geldi ve aktive oldu. 970/47 gibi bir hız gördüm.
Yalnız aklınızda bulunsun, ONT çevirici ve router arasındaki ethernet kablosu en az CAT6 olmalı. CAT5 kablolar en fazla 100Mbps bant genişliği vereceğinden hızı yükseltseniz bile göremeyebilirsiniz.
-
Tek paket tek fiyattı ne oldu şimdi fiber yayılma hızı çok yavaş kendine çeki düzen ver
_____________________________ https://www.vivacom.bg/internet/optichen-internethttps://https://www.vodafone.ro/serviciifixe Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://starnet.md/ro -
Bu biraz da TürkTelekom'un maaliyetlendirmesi kaynaklı, sadece TürkNet'ten kaynaklı değil.
-
Bizim binadaki TürkTelekom altyapısı bina altındaki 100Mbps'lik switchler ile yapılıyor, hızım ne olur sorgulaması yapma ihtiyacı bile duymuyorum :)
Gigabit switch olsa bile almam, daireme kadar fiber çekmeyen altyapıyı kullanmıyorum. (FttH GPON sadece uç noktalarda enerjiye ihtiyaç duyuyor)
-
50 mbit olsun 200 tl ye kotasız interneti sunsun kimse gbit hızına bakmaz. İnterneti insanlar özgür bir şekilde kullanamıyor fiyatlar çok pahalı.
-
Böyle şark kurnazlıklarıyla uğraşacağınıza her yere GigaFiber getirsenize?
Ha ama pardon, biz influencer ya da twitch yayıncısı değildik doğru :D
-
Sitemizde gpon var ttnet yüzünden maks 100mps alabiliyoruz adamlara yazı yazdık dedikleri şey şuan o site için önceliğimiz yok bu konuda ne yapabiliriz
-
Hocam ilk çıktığı zaman fiyat olarak gerçektende avantajlı idi. Hani sonraki aylarda fiyatı 2 katı yapacağını bilmiyordum. Hadi fiyatı iki katı yapıp bu sefer nasıl olsa taahhütsüzdür kolay bir şekilde çıkarım diyordum. Ama maalesef beni de tezgaha düşürüp 1 yıl boyunca bağladılar. Zaten altyapı turktelekomundu.
Şimdi herkesi şoknete karşı uyarıyorum. (şimdi türk telekoma geçtim. 18 ay taahhüt verdim) artık kafam rahat.
Diğer evimde de Türknet kullanıyorum ondan memnunum. Türknetın Tek sıkıntısi bağlantı ücreti 1200 TL biraz fazla. Eğer Türknet 1 yıllık taahhüt verene ücretsiz bağlantı hizmeti verirse gerçekten daha fazla müşteri toplar. Ayrıca türknet modemi ücretsiz veriyor buda güzel birşey. Türktelekom modem ücreti 75 TL alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yıllarca 16 mbps adsl kullanan adam ile 100 mbps fiber kullanan adamdan aynı fiyatı aldılar tek paket diye, neden bunun içinde aynı şeyi yapmamışlar? nerde kaldı tek paket?
_____________________________ t.me/donanimhaberiss -
almanya yeteneiksiz liberal solcuların elinde yok oluyor. yıl olmuş 2025 hala 16mbit net sağlıyor hem de 29 euroya!
_____________________________ -
600 TL ilk 3 ay mı yoksa her ay mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Allah Türknet'in sahibinden razı olsun herifler piyasaya rekabet getirdi. Önce adil kullanım kotasının kaldırılması şimdide gigabit hızında fiber rekabeti. Türknet olmasaydı Allah bilir şuan hala 3 mbps hıza talim ediyorduk. |
|
Bende kendi altyapısı var 400 TL'tl ye simetrik 1000 mb tadı bambaşka , inşallah tüm ülkeye yayılır.
|
|
200₺ farkla büyük boy ister misiniz?
|
|
Sabah haberi görür görmez aktifleştirdim. 5dk içinde internet kesilip tekrar geldi ve aktive oldu. 970/47 gibi bir hız gördüm.
Yalnız aklınızda bulunsun, ONT çevirici ve router arasındaki ethernet kablosu en az CAT6 olmalı. CAT5 kablolar en fazla 100Mbps bant genişliği vereceğinden hızı yükseltseniz bile göremeyebilirsiniz. |
|
Son zamanlar da bu tarz haberler yayılmaya başladı, hadi hayırlısı
|
|
Benim gibi Şoknet-alfanetten çok çekenler ve ders edinenler Türknet gibi bir şirket bulunca şükür ediyor.
Şoknet ilk aylarda indirim ve taahhütsüz derken ve ben çıkacam dediğimde vay efendim biz türk telekoma hat kiralama bedelini ödüyoruz sen hattını iptal ettiğin için 1500 TL senden alacaz demişlerdi. Zaten verdikleri modem de dandik bir modemdi. Sonra iptal edecem dediğimde sesli yanıttan iptal edilmiyor illaki dilekçe göndereceksin dediler yetmedi kimliğimin ön ve arka tarafını da fotoğrafını onlara gönderdim yoksa iptal edilmez. Kim bilir bunlar benim bilgileri kime satacaklar. Neyse dilekçeyi gönderdik sonra sesli yanıttan da bu sefer iptal için aradılar. Eee o zaman niye dilekçe istediler ( vallahi bende bilemiyorum) Neyse iptal oldu. Modem elimizde kaldı arayan Soran yok modem iade etmezsem 1600 TL modem parası yansıtacaklar. Müşteri hizmetlerini arıyorum ama hattım iptal olduğu için bağlanamıyorum. Kaç sefer beni ara seçeneği bıraktım yine kimse aramıyor. En sonunda genel müdürlüğü aradım. Onlar cevap verdi bir mesaj gönderdiler modemin hangi adrese gideceğini içeriyordu. Ptt ye gittim pttdeki personel diyor kimin adına gidecek bunlar sistemde kayıtlı değil. Herhalde şoknet-alfanet olacak dedim sonra karşı tarafın numarası lazım diyor eee o da yok. Mecbur bunların müşteri hizmetleri numarasını yazdım. En sonunda kargo parası olarak olarak 300 TL ödedim. Bitti mi? Biter mi? Kargom ulaştı mı? Modemin sıkıntısı var mı? Hiçbir mesaj ve müşteri hizmetleri aramadı. Ben 2 sefer aradım var mı bir sıkıntı ( ona göre kendime yeni bir modem alacaktım) eğer gönderdiğim modemde bir bahane kusur bulurlarsa yeni modem almayıp bunların verdiğiyle idare edecektim. |
|
50 mbit olsun 200 tl ye kotasız interneti sunsun kimse gbit hızına bakmaz. İnterneti insanlar özgür bir şekilde kullanamıyor fiyatlar çok pahalı.
|
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- instagram okundu bilgisi kapatma
- spotify ne kadar internet yer
- instagram takip etmeyenleri bulma
- instagram hesap çalma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt