Şimdi Ara

TurkNet'ten taahhütsüz, 150GB AKK’li internet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.072
Cevap
15
Favori
29.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar biran once bu kampanyaya gecmek istiyorum ama kredi kartim yok. Ing bankin ininal karti var. Bu kart onodemeli kredi karti gibi bisey. Acaba bununla basvuru yapabilir miyim.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı olması gerekiyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekom tarafından baglandı hat sıfır.. telefon sınyalı verılmıs (cevır sesı var arama yapılmıyor.)internet sınyalı verılmıs ısıklar yesil.....16 mbps sınyal verılmıs..ip alıyor modem sadece nete gırmıyor..
    aradım her sey tamam aktıvasyon beklenıyor dedı....
    1-2 gun daha beklıcez artık

  • Turknet i Esenyurt cumhuriyet mahallesi mevkisinde kullanan varsa görüşlerini okumak isterdim.
  • bugun ogleden once aktıvasyon mesajı geldı kullanmaya basladık
    16384 tanımlama yapılmıs..sıkıntı yok..su ana kadar ne dendı ise hepsı oldu ..
    ev telefon kullanmayacagım ıcın telefon acıp gorusmelere kapattırdım anında ıslem yaptılar bekleme olmadan...daha ne olsunkı yeterde artar bıle onemlı olan normal adsl kullancıları kota rahat yeterlı gelır...
  • benım cuma gunu aksama dogru telekom geldı kabloyu bagladı gıttı..cumartesı modemı bagladım telefon cevır sesı var modeme 16384 mbps internet sınyalı tanımlanmıs..sordum kullanıma acılmadı dedıler (modem ip alıyor ve adsl sınyalıde vardı) aktıf olunca acılır dedıler..bugun pazartesı ogleden once geldı hıc birsey yapmadan kullanıma acıldı..
    modem ıcın lazım olan kullanıc adı ve sıfreyı telefonla aradıgınızda cep telefonuza mesaj olarak gelıyor.sıfre ıslemlerınden acılmadan aldım ..

    sızın telekom tarafından net ıcın sınyal tanımlanmıs aktıvasyon beklıyorsunuz....tamamlanınca cep telefona mesaj gelecek..
  • sızın durum bıraz karısıkmıs..benımkı 2 sı bırden acıldı..2sı bırden aktıvasyon oldu..cuma baglandı pazartesı aktıvasyon yaptılar..
    sızın bır yerde yapılamayan birsey eksık kalan bırsey var mutlak,
    (bazen her yerde birilerı hata yaptımı bızler cekıyoruz duzelınceye kadar)
  • Arkadaşlar bende başvurmak istiyorum ama bizim evde telefon hattı yok? Bu durumda illa telefon hattı mı olması lazım yoksa başvuru yapsam yeni telefon hattı açılıp bunun içine 59 lira dahil olacak şekilde mi yararlancam yoksa ona ekstre ücretmi ödeyeceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TinyAngel

    Arkadaşlar bende başvurmak istiyorum ama bizim evde telefon hattı yok? Bu durumda illa telefon hattı mı olması lazım yoksa başvuru yapsam yeni telefon hattı açılıp bunun içine 59 lira dahil olacak şekilde mi yararlancam yoksa ona ekstre ücretmi ödeyeceğim?

    sıfırdandan aldım bende..herhangı tel hattım yok..sız basvuruyu yapınca telekomdan tel no ve ınternet sınyalı acılıyor.....aylık=telefon+ınternet 59,99 tl...
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Usta bende Turknet abonesiyim senin kullandığın tarifenin aynısını kullanıyorum.Birşeyi merak ediyorum Turknet VDSL2 aboneliği yok kaç kere aradım yapın dedim yok.Eylül de taahhüt bitiyor VDSL2 yüzünden Vodafone geçicem.Ben Turknete geçerken de çoğu kişi olumsuz yorumlar yapıyordu.Ama Turknete geçtikten sonra çok fazla sorun yaşamadım eğer sorun olursa da müşteri hizmetleri çok ilgili ve hızlı davranıyorlar.Asıl sorum VDSL2 hizmeti verecekler mi bunla ilgili bir çalışmalar var mı çünkü bulunduğum yerde VDSL2 var.Belki bir duyumlar almışsındır yada öğrenebileceğin kanalların vardır.Şimdiden teşekkürler.
  • WEb sıtesınde fıber fıyatları var..
    vdsl olarak vermezlermı sorsanız...http://turk.net/internet-kampanyasi/fiber-internet-telefon/
  • Forumda görmüştüm. Öyle paket olduğunu idda ediyorlardı.
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam cok yakında VDSL2 verilecek eylül e kalmaz büyük ihtimal.
  • Eyvallah hocam.Çünkü Vodafone bayağı geçiş işlemleri sıkıntılı.Turknetten memnunum memnun olmadığım konular misal AKK o da herkes de var Ben hatta Turknete dedim ilk beni VDSL2 üyesi yapın ben size geri bildirimde yaparım dedim.Hatta bir aksilik olursa kesinti filan şikayet etmem dedim.Müşteri olarak daha ne yapayım
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    VDSL alt yapısı varsa hiç ADSL bulaşmasaydın hocam. Ama TurkNet'de çalışmaya başladı uzun süre önce eli kulağında taahhütün bitmeden gelir kampanyası
  • Min. Max. Geçiş süresi nedir?
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim,

    Telefon hattınız yoksa, evraklar TurkNet'e ulaştığında max 3 gün içierisinde açılmış oluyor.

    Telefon hattı var ise evraklar geldiğinde 48 saat içerisinde açılmış olur. Eski interneti kullanmaya devam edilir. geçiş süresinde herhangi bir kesinti olmaz. GSM geçişi gibi.

    Kargo süreleri zaten bildiğiniz türkiye kargo süreleri.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Benim Turknete geçtiğim zaman altyapı daha yeni yapılmıştı vdsl2 hizmeti daha başlamamıştı.ttnete kızdım 50-60 tl arası internete 20-25 arası kullanmadığım halde telefona veriyordum.Turknetin kampanyası çok cazip geldi o zaman.Bende dedim Türk Telekomdan zenginmiyim Turknete geçer VDSL2 beklerim dedim.Turknet fiber diyordu belki Vdsl2 hizmetinide bu isim altında veriyordur diye düşündüm.Ama çok da pişman değilim param cebimde kaldı.Usta VDSL2 haberlerini bekliyorum.
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı bir karar olmuş :) haber gelir gelmez yazarım özelden :)
  • Eski üyeler içinde bir kampanya geliyormuş kotası yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.