Şimdi Ara

TurkNet'te olan gelişmeleri ve hedefleri Genel Müdürümüz Cem Çelebiler, Mesut Çevik'e anlattı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turk.net hakkında sürekli şikayet yazıları okuyorum çünkü kullanıcılar memnun ise belirtme gereği duymuyor. Ben yaklaşık 5 senedir aralıklı olarak Turk.net kullandım ve tanıdıklarıma kullandırdım ve beni yıldıracak herhangi bir sorun yaşamadım. Yaşanan sorunların büyük bölümünün de TT'un hizmet vermedeki isteksizliği nedeni ile olduğunu düşünüyorum. Nedeni ise belli, şimdi zam gelmiş olmasına rağmen eve kadar fiber internet hizmeti için bu aya kadar modem dahil 85TL ödedim. TT'da ise aynı hizmet yaklaşık 150TL + modem kirası olarak satılıyor. Bu rekabetçi şartlarda çalışma ve hizmetlerinizin hız kesmeden sürmesini ve sürekli iyileştirilmesini diliyorum.


    Bütün bu övgülerden sonra bazı arkadaşların belirttiği gibi özellikle ADSL kullanıcıları için ayrı bir fiyat politikası izlemeniz gerekir diye düşünüyorum. Hız vurmuş birde siz vurmayın  


    Ayrıca müşteri temsilcilerinizin gerek diksiyonları gerek ise teknik bilgi altyapıları için lütfen yatırım yapınız. Eğitim şart.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yapa altyapısında olanlara koyulan sınırlar ne olacak peki? Hızım düşürüldü diğer kullanıcılara verilmek için. Öncelikle abonelik tarihimde ilk gün verilen oyun modunda düşük ping ile kullandığım 38-40 Mbps hızın geri verilmesini istiyorum ve

    Temmuz ayından itibaren eğer bu dediğiniz sınır kaldırılmazsa zaten tüm yazışmaları ekran görüntüleri özellikle burada paylaşacağım.


    Hatta ve hatta 19.06.2021 Tarihinde bu benden alınan tüm hızlar verilmezse bu söz konusu bilgileri paylaşabilirim.

    Türknet kötü değil ama personelleri berbat, bilgisiz, eğitimsiz ve saygısız.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden Türknet kullananlar Yüksek indirme ve yükleme hızları istiyor FTTH'de hız sınırı olmaksızın bunu sunabilirsiniz fiyat arttırımı karşılığında abonelerinize bir şeyler vermeniz lazım.

  • bursa gürsu zafer mahallesi yapa hizmeti alıyorum umarım gigafiber de gelir telekom firması bütün ilçenin altyapısını yeniledi resmen bizim mahalleye hala gelmedi neyseki türknet yapa varmış en azından 35 e 10 alıyorum

  • Android Efendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer ki altyapı ile ilgili iyileştirme çalışması yapılırsa abonelerimiz yine aynı fiyattan kullanmaya devam edecektir.

    Müşteri temsilcilerimize eğitim veriyoruz. Bu konuda problem yaşarsanız www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilirsiniz. Görüşmeleri inceleyerek sizinle iletişime geçeceğiz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz. Bu konuda değişiklik söz konusu olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • Merhaba, ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Tebrikler Türknet.


    Gigafiberde bir devrim yarattınız.İnşallah daha da genişletirsiniz bu altyapıyı.

  • Ne yapın edin bu gigafiber konusunu yaygınlaştırın..bin senelik bakır kablo üstünden "100 mb veriyoruz" cümlesini matah bir şeymiş gibi söylemek yakışmıyor..

    Ve bu gigafiber altyapı genişleme haritasını yayınlarsanız, insanlar umutla bekler, saçma sapan taahhütler vermez diğer operatörlere..

    Nerelere hangi illere, semtlere mahallelere planlıyorsunuz..kabaca da olsa paylaşın lütfen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yanlış bir karar. En azından alt yapısı desteklemeyenlere 89 liradan 35 mbps hız vermeye devam edin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkür ederiz. GigaFiber altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Tek tek planlanan bölgelerin bilgisini veremiyorum ama adres bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz adresinizde olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcutta 35 Mbps' te kadar kullanan abonelerimiz eğer paketlerinde değişiklik yapmazsa Temmuz ayında paket ücreti 95 TL olarak güncellenecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bu koskoca bir yalan. Kullanıcıları yanlış bilgilerle doldurmayın. Vae de altyapı ne destekliyorsa değil Türktelekom ne kadara izin veriyorsa o kadar veriyorsunuz hızı.


    Birkaç resim ekleyeceğim herkes görsün.


    https://prnt.sc/17gtigg Bu resim yapa altyapısında iken olan hızım.


    https://prnt.sc/17gtxo2 Bu resim ise Vae altyapısında iken olan hızım.


    Herkes görsün ona göre düşünsün. Bumu sizin iş etiğiniz ?


    1173 Metre mesafeden 32 Mbps hız ulaşıyor ise bunun yarı kadar olan mesafeden nasıl oluyor da 25 Mbps hız ulaşıyor?

    Bu sorunu çözmüyorsanız söyleyin. Yada yüksek hız veriyoruz şeklinde yazılar yazmayın.





  • Paylaştığım resimler daha başlangıç. Bütün yazışmaları yayınlayacağım.

    Yeter artık onu bunu bahane ederek beni ve diğer herkesi kandırmayı bırakın.

  • Android Efendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için kaydınızla ilgilenen net uzmanı arkadaşıma bilgi verdim ve size arama sağlayacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Arama sağlamasına gerek yok ki. Çözüm sunsun. Aradıklarında ve yazdıklarındaki verilen bilgiler aynı. Türk telekom ile görüştüm tarafınızdan istek yapılmadıkça hızımın arttırılamayacağını söyledi. Ama sizden hiç kimse istek yapmıyor. Kullanıcımıza daha yüksek hız verilsin demiyor. Türk telekom un kısıtlama yaptığı yok işlem yapmıyorlar çünkü Türknet tarafından bir istek yok. Düşük hızlarla sürünmemin sebebi türk telekom değil Türknettir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.