Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chile_Mix

    Bu şekilde bir genelleme yapmak doğru değil. Tamamen bulunan bölgeye göre değişir

    Alıntıları Göster
    Ne bölgesi adam az bile söylemiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar türknetliyim, yeter artık gına geldi ne internet var doğru düzgün ne hız var. Siz hangi firmayı önerirsiniz bu iş bilmezlerin yerine?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye De Internetin Durumu

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Himurajutsu

    Türknet'te

    AKN yok
    KOTA yok
    MÜŞTERİ HİZMETLERİ yok
    AKŞAM SAATLERİ HIZ yok
    DÜŞÜK PİNG yok

    BUNDAN SONRA DA OLMAYACAK! DEMEZLER İNŞALLAH :)
    nasıl m.hizmetleri yok formu doldurdum sonra vazgeçtim her hafta düzenli olarak türknetten aranıyorum
  • turknet mi aman allahim,3 gundur internetim bozuk,ne gelen var ne giden aramadigim yer kalmadi,tum islerim yarida kesildi,tum mercilere yazdim ama bu kadarda magdur edilmez ki,2 gun faturalari gecse 30 tl ceza odetirler ama 3 gundur netleri gitti bakalim nasil bir savunma verecekler,eger bugunde gelmez ise baska net saglayicisin acil olaram gecis yapacagim !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende turknet kullanıyorum ve cok memnunum arkadaslara tavsiye sorunu olan arkadaşlar hızlı çözüm isteyenler oim den kayıt açtıktan sonra sosyal medya üzerinden turknete tekrardan arıza numarasi ile bilgi verirseniz işiniz kolaylaşır. parası çok olan Türk Telekom'dan devam etsin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğumuz santrale yapa altyapısı kurulmasını nasıl sağlayabiliriz? Ya da bu proje dahilinde mi nasıl öğrenebiliriz?
  • Merter'de bulaşmayın derim, 2 haftadır 6 mbit takılıyoruz. Düzelme yok, herkesle konuştum. Kapattırmayı düşünüyorum.





    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle turknet internet bağlantım açıldı. Prime time hızı ttnet den daha düşük değil. Hattım 16mbt adsl. Şehir ankara, mevcut telekom altyapısı üzerine kuruldu. Hızda değişim kopma falan sıkıntı olursa buradan yazarım.
  • -the- kullanıcısına yanıt
    90 TL'lik sinema vs üst paket 100 mbit akşam 7 12 arası 25 mbite düşüyor galiba, zaten türk Telekom da 16 mbit internetim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt açtım 2 gün prime time'da 25 mbit aldım, sonra yine bir akıllı sınırı/limiti açtı herhalde, 8'e döndü, dün akşam 4 mbit'ti 4, utanmazlar...
  • Baglanti kopana, isiklar sonene kadar sorun yasamadim, yidigi oldur hakkini yeme hesabi. 50mbit devam.



    Ama isiklar soner, baglanti gider, saha dolabindan adsl portuna aktarildiginizi ogrenirseniz kanser olmamak icin direk iptal talebinde bulunun. Musteri hizmetleri yoksa iletisimde yok.

    2 yilda 3. sorunum.. 3 gun veriyorum sonra vdsl iptali yapip, Fiber altyapiya gecicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerine düzgün fiyattan adam gibi işini yapan elemanlar almak yerine düşük fiyattan iş görmez insanlar alırsam bende de AKN olmaz kota olmaz. Birisine vermem gereken parayı kısıp diğerini güçlendirsem ne olur. Orantısız bir güç dağılımı çıkar ortaya. AKN'siz internet %90, Müşteri Hizmetleri %10 olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, yaklaşık 1-2 hafta önce baplantımız kuruldu.Türk telekom taahhütü bitince hattı taşıtarak geçtik.Türk telekomda yalın internet kullanıyorduk.Hattımız 35mbps destekliyor.Bu tarife tanımlanarak da türknete geçtik zaten.Ancak internet adsl verilmiş.15 mbps falan alabiliyoruz dolayısıyla.İletişime geçtiğimizde ise en son vdslin ev telefonu üzerinden verildiğini bizim de telefon hattını iptal ettirdiğimizi dolayısıyla vdsl tanımladıklarında hata aldıklarını söylediler.Online işlemlerde hizmetleirm bölümünde 35mbps internet de altında numarasıyla beraber telefon da aktif yazıyor.Yine de kapalıysa bile ne yapılabilir.Türk telekom a gidip konuştum ev telefonu hattı için hat açarsak fatura da ödersiniz falan dediler.Ne yapacağımızı bilmiyoruz.Fikri olan var mı?Yalından türknet vdsl e geçenler nasıl yaptılar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde kampanyadan kazandığım 1 ay internetimi faturamı geç ödediğim için vermediler. Ticket açıyorsun bişi soruyorsun, her farklı soruna aynı cevabı dönüp dönüp duruyorlar. Hayır bir de arkadaşımında kazanması gereken 1 ay interneti ben faturamı geç ödediğim için ona da vermediler. Akıl tutulmasının böylesi...

    Düne kadar her platformda tavsite ettiğim bu firmanın artık bu yönünü de anlatıyorum ve tavsiye etmiyorum. Sadece iyi ürün müşterilerin hakkı değil, hem iyi ürün hem de iyi müşteri desteği müşterilerin hakkıdır. Hayrına hizmet almıyoruz, para veriyoruz.
  • Dünyanın en iş bilmez firması. 15 gündür internet kuramadılar. 4 gündür tekrar tekrar arıyorum gün içinde dönücez diyorlar ama kimse aramıyor. Bir keresinde telefon 1 sefer çaldı tam açıcaktım kapattılar. Sonra mail geldi yok ulaşamadık durum şu falan filan. Eminimki o aramayı bilerek tek sefer çaldırdı çünkü bundan önce evrak göndermem için günde elli defa falan arıyorlardı. Nerden bulaştıysak buna.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.