Şimdi Ara

TurkNet’te Evde Kurulum Dönemi Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
10.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Niye zorunlu ?

    Kendisi yapabilenler boşuna para mı verecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo anlaşması güzel fakat evde kurulum hizmetinin zorunluluğu iyi olmamış.Netspeed gibi 6 ay iptal ettirmeme durumu da düşünülebilirdi.Firmaya yine de birşey diyemem.Çünkü taahhütsüz internet anlayışlarını destekliyorum.
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Netspeed'de iç kurulum yok, aktivasyon ücreti (saha dolabında kablo bağlama, müşteriye etiket bırakma) 60 lira veya 6 ay taahhüt şartı ile ücretsiz.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Taşeron firmaya fiyatı kırmak için alım garantisi vermiştir, köprü geçişi gibi
  • Türknet'e bazı konularda çok kızıyoruz ama müşteriyi dinleme konusunda sizi tebrik ediyorum. Müşterinin sesine, isteklerine kulak vermeniz güzel bir durum ve bu konuda çalışmalar yaptığınızı görmek sevindirici. Ama yetmez hala eksik olduğunuz konular var tabii :)

    Güzel bir uygulama ancak kurulum hizmetinin zorunlu olması yanlış olmuş bence. Sonuçta kurulum işini kendi yapabilecek, bu konuda bilgili insanlar var. Neden fazla para ödesinler boşuna?

    Kısacası bu hizmet opsiyonel hale getirilmeli. Müşteri istiyorsa bu hizmeti alsın, istemiyorsa yani kurulumu kendi yapabilecekse almasın. Ama tabii firmanın bileceği iş. Fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum. Bir elektrikçi çağırıp kurulum yaptırsanız yine aynı paralar ödeniyor.

    Eee artık kurulum işini de çözdüğünüze göre gelelim diğer konulara:

    - VDSL olarak başvuran abonenin hattının ADSL olarak açılması

    - ADSL / VDSL geçişlerinin çok uzun sürmesi ve bunun sonucunda müşterinin haftalarca internetsiz kalması

    - Açılan destek kayıtlarının çözüm süresinin uzun olması

    - Akşam saatlerinde yaşanan hız düşüşü, ping artışı sorunu

    - Hız profili güncellemesi, SNR ayarlanması gibi 5 dakikada halledilecek işlemler için 1-2 gün beklemek yerine OİM'e bununla alakalı müşterinin kendisinin kullanabileceği bir uygulama eklenmesi

    Bunlar genel olarak görülen sorunlar. Bu sorunlara da çare bulmanızı bekliyoruz.

    Ayrıca yüksek upload hızı isteyen aboneler için yeni paketler açıklanmasını bekliyoruz. Yani yüksek upload hızı isteyen aboneler daha yüksek fiyatlı bile olsa buna sahip olabilmeli. Bu konuda çeşitlilik arttırılmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 3 Ocak 2018; 17:45:30 >




  • Onlara sıra gelene kadar önce xdsl pstn çift devre sorununu çözsün, hobim ile bu iş olmuyor.
  • Ha bir de o var tabii. Hala bu sorunu çözmemeleri çok garip değil mi ya? Bu durumdan haberleri olmamaları imkansız gibi geliyor bana. Ama hala haberleri yoksa o zaman facia



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 3 Ocak 2018; 18:7:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Netspeed'de iç kurulum yok, aktivasyon ücreti (saha dolabında kablo bağlama, müşteriye etiket bırakma) 60 lira veya 6 ay taahhüt şartı ile ücretsiz.

    Evet üstad.Ben sadece mantık olarak örneklemiştim.Açıklama için teşekkür ederim
  • Meğer konu burdaymış ben özgür iletişim kampanyası ilk duyurulduğu gün Türknet'e abone olmuştum 7 mart 2016 tarihinde.

    Kurulum hizmetini ben tuttum.60₺'lik ücreti gayet makul. Zorunlu olmasa da olurmuş ama en azından iç tesisat, elektrikçi çağırın muhabbeti yapılmaz artık diye düşünüyorum.

    Merak ettiğim konu ise ekip ne kadar sürede gelip kurulum yapacak? verdiği randevuya gelecek mi? burdan bir mağduriyet çıkacaktır muhakkak. Ayrıca ekibin sunduğu hizmetin garantisi var mı? TT Elit yaptığı işe 30 gün garanti veriyor ve talep eden müşteri TT Elit hizmetinden ücreti karşılığı yararlanabiliyor. Türknet'te aynı şekilde ücreti karşılığında evde destek isteyen müşterilerine ekibi göndermelidir. Evrak gönderiminde kargonun ücretsiz olması ise çok iyi olmuş. Umarım bundan böyle daha iyi hizmet ve daha güzel haberler verirsiniz TürkNet!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 5 Ocak 2018; 11:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eğer eve kadar kurulumu tt personeline yaptıracaklarsa vay müşterinin haline

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer problemler varsa ve üzerinde çalışıyorsanız emin olun ki bunu müşteriye açmak size olan tepkiyi büyük oranda azaltacaktır. Şeffaflık her zaman iyidir ("böyle bir problem var ama pek de umrumuzda değil" şeklinde bir şeffalık değil tabi ki, üzerinde çalışıp bu sürede müşterilere problemi ve çalışmaları açıklamak açısından). Bu başlıkta bize biraz vakit verin tarzı bir şey yazmışsınız, bunun gibi ama çok daha bilgilendirici olunmalı.

    Bu arada keşke mevcut müşterilere daireye kadar kablo bakımı şeklinde bir hizmet sunsaydınız ücret karşılığında, çünkü TTNet bir şey yapmıyor, ne kalitede kablo çektiği belli olmayan bir elektrikçi tutmak da hoş bir olay değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamroamer -- 3 Ocak 2018; 20:0:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum şartı opsiyonel olmalı, Turknet e yakışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba türknet edirne/merkez de kullanmak istiyorum hali hazırda ttnet aboneliğim var ocak 20 de bitecek direkt taşımam mı daha iyi yoksa abonelik bittikten sonra mı taşımam daha iyi .
  • Bu ne oluyor :( taahütüm bitecek 1 ay kaldı böyle bir sorun var şimdi
    10 gün evvel çalışıyordu
    TurkNet’te Evde Kurulum Dönemi Başladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ha ye

    Merhaba türknet edirne/merkez de kullanmak istiyorum hali hazırda ttnet aboneliğim var ocak 20 de bitecek direkt taşımam mı daha iyi yoksa abonelik bittikten sonra mı taşımam daha iyi .

    Türknet'i arayıp 20 Ocak'ta TTNET taahhüdünüzün biteceğini söyleyin. Onlar size belgeleri mail olarak atacak. Siz belgeleri tamamlayıp ve imzalayıp Türknet'e göndereceksiniz. Belgeleriniz hazırda bekleyecek. 20 Ocak olunca yani TTNET taahhüdünüz bitince Türknet abonelik işlemlerinize başlanacak :)
  • Guzel bir uygulama bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhuhhaj önce kapasiteleri artirinda kurulum kolay millet 8-12 arası ağlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Merak ettigim bir konu var

    Eve gelecek ekip herhangi bir firma elektrikci vs gibi anlasmali biyerdenmi yolsa dek turknet uniformali biri mi gelicek ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik elemanları bile taşeron iken saha elemanlarının kadrolu olması beklenmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kaç ay önce aldım türknet. Yeni hat olduğundan türktelekomdan eleman geldi hat bağlamaya, neyse adamın işi bitti sonra şu elektrikçi zamazingosunu öğrendik. İşte adımıza taglı bi kablo bırakılıyormuşta elektrikçi çağırıp yaptırıyormuşuz vsvs. Babam biraz anlar bu işlerden aşağı indi baktı sonra dedi hat bağlamaya gelen eleman iyilik yapıp onuda yapmış, elektrikçiye gerek yok lul bi kaç gün sonra da direkt net gelmişti.

    Elektrikçi vs muhabbetinin kaldırılması güzel olmuş çok saçma sapan bişeydi bence. Kurulum ücreti ise pahalı görünüyor, mecburi bir şey mi şimdi o?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.