Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 senedir sorunsuz olarak kullanıyorduk fakat statik ip talebimiz oldu ondan sonra ne olduysa internet bağlantısı gitti ve 1 haftadır bağlantı yok. Arıza kaydı bırakıyoruz standart olarak internet bağlantınız aktif mesajı geliyor. İşyerinde kullnadığımız için 1 haftadır artık aksamayan iş kalmadı. Bilgisayarcı çağırdım bilgisayar, modem ne varsa hepsini değiştirdi tekrardan kurulum vs yaptı modem ip alıyor ama bağlantı yok dedi. Bunu turknete bildirdiğimizde saha ekibine yönlendirdiler dün telekomdan ekipler geldi turknetten de gelen olması gerekiyordu dediler tabii onlardan gelen giden yok. Buraya kadar bağlantıyı kontrol ettik herhangi bir sorun yok dediler gittiler neticede hala internetimiz yok 1 haftadır çözülemen bir sorun var ve bugün de çözüm olmazsa artık servis sağlayacısını değiştireceğim standart mesajlardan bıktım
  • ttnet kullanırken 14mbit hızım turknete geçtikten sonrada 5 gün 14mbit verdiler sonra 8 e düşürdüler ve utanmadan hattınız bunu destekliyor diyorlar

    aktif altyapılarında değilseniz uzak durulması gereken bir firma
  • Türknet'ten memnun kalınca amatör bir video çektim:



    @TurkNetDestek: Videoyu isterseniz reklamlarınız arasında paylaşabilirsiniz.

    Not: Türknet'in YAPA altyapısında değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 8 Mart 2019; 14:27:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kental

    Ben Türk net ten vazgeciyorum arkadaslar. 16mb desteklenen altyapi sunucuya uzak olmasi sebebiyle 12 kadar veriyordu. Buna da kabulüm ama gel gor ki şuan 4mb veriyor. Ben her seferinde ariza kaydi acmaktan internete girememekten biktim. Evde 4 telefon var, biliyorum interneti etkiliyor ama whatsapp bile etkilet mi yahu. Bir telefon whatsapa girdiginde evdeki net felc oluyor. Sirf dâha hizli olsun diye telefondan wifiya baglanmiyorum ama artik biktim. Paramla rezil oluyorum.

    Galiba yalin internet 100gb kotaliya 78 tl ile gecicem. Fazla para vericem ama en azindan biraz daha kaliteli olucak. Esenyurtta 24mb tt fiber hizmetim var ve hic sıkıntı yaşamadim. Genel bir ariza oldugunda bile gun sayisi kadar faturamdan dusurduler.

    Turknete gecmek isteyenlere kendi tecrubelerimdir.
    Biraz evvel kablo bağlantımın yapılmasıyla türk telekoma geçmiş bulunuyorum arkadaşlar. Türknette yaptığım hız testlerini malesef fotografını almadım ama en son hatırladığım 2mbps veriyordu. Türk telekomda suanda 7.5-8 aralığında geliyor. Eskiden 12ydi ve ben buna güvenerek 16ya sözleşme imzaladım ama zaman içinde artan kullanımla 8 e düşmüş. Malesef idare edicem. Yine, ping süresi de 53 den 7-8 e düşmüş durumda.

    Kabloyu bağlayan elemana sordum iki aya kadar fiber yapısını da yapacaklarını söyledi. Bu gerçekleşirse sözleşmeyi yükselticem. Bir de konuya türkneti kötülemek için yazmıyorum. Lakin personelin söylediğine göre Türk Telekom ile Türknet arasındaki servis sözleşmesi sona ermiş. Koskoca istanbula 3 kişi bakıyorlar dedi (Rakam temsili olabilir). Bu sebeple arıza ve teknik problemlerde çok geç dönülüyormuş.

    Bu konuya yazacağım son mesaj budur. Sıkıntısı olmayan mutlu kullanıcılar umarım hiç problem yaşamazlar. Elveda Türknet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternet bozukken 2 3 kere vdsl'e geçmeyi talep ettim. Destek kaydından otomatik yanıt aldım. internettinizde sıkıntı yok diye cevap gönderdi. Vdsl talebime cevap bile göndermediler. İnternette kendi kendine geldi. Türknette internet bağlantınız varsa talepte bulunmayın, karşınızda muhattap olmadığından büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
  • Merhabalar turknet geçiş yaptım ancak 4 gündür aktivasyon yapılmadı evrakları yolladım kargo teslim alındı ancak bağlantı olmadı müşteri hizmetlerini kaç defa aramama rağmen bir düzelme olmadı konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.....


    Üye : 8286304adsl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda memnunum ama son zamanlarda ping yüksek. Durum bu;

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 11 Mart 2019; 13:42:12 >
  • TürkNete geçeli 1 ay oldu faturalar geldi lakin 2 tane.. bir tanesi klasik internet faturası diğeri 95 liralık bir fatura kurulum kdv mdv ses adaptörü falan bir şeyler yazıyor.. ön ödemeliymiş galiba gelecek ayın parasını da istiyorlar. Her ay böyle mi oluyor? Mesela Nisan da kaç para
    Ödeyeceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    iyi yorumlara cevap veriyorsunuz hocam ama eleştirileri de arada cevaplayın
  • bazı zamanlar çıldırtsa bile hala en iyi ips
  • İPS değil hocam ISP : Internet Service Provider ( internet servis sağlayıcısı)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır 50 mbps internet kullanabiliyorken ulaşabileceğim maksimum download 61000 küsür iken dün birdenbire 25 mbps almaya başladım modem vdsl modda ve uploadda herhangi bir sıkıntı yok modemi defalarca açıp kapattım 2 defa modemi resetleyip tekrardan kurulum yaptım. Bunun sebebi nedir yani ne oluyor ?

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 12 Mart 2019; 15:7:28 >




  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    İç tesisatta bir yerde kırılma olabilir. Kablolarınızı kontrol edin. (Bina ankastreden modeme kadar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Evdeki kablonuza bakın bende de sıkıntı var ama ev deki kablo veya priz kaynaklı oynayınca hızım 35 mbps ye düşüyor :)
  • 75mbit internetim var, 1.21mb alabiliyorum şu an şu saatte. Akşamları (20:00 ve sonrası) bu rezalet var ve var olacak, lütfen uzak durun, müşteri kazandırmayın, para kazandırmayın.
  • 4 yıldır filan kullanıyorum. Çok sıkıntı yaşamadım. En son 2 hafta önce bir cuma akşamı eve gittiğimde internetim yoktu. arıza kaydı bıraktım. bütün akşam arka arkaya aşamalarla ilgili mesaj geldi. "Şu test yapıldı arıza kaydınız şu bölüme aktarıldı" filan diye en son fiziki arıza tespiti yapılacak diye mesaj geldi. Cumartesi sabah 9.30 gibi birisi aradı saha dolabında arıza vardı giderdim internetiniz şuan var diye.. Benim tek sıkıntı yaşadığım konu akşamları düşen hız. 50 mbit hızım normalde 46-47 çıkarken akşam 7-8 sonrası 12-13 lere kadar düşüyor. Çoğu zaman modemi kapatıp açınca düzeliyor. Ellemezsem kendi kendine 2-3 saat sonra düzeliyor. sanırım elektronik şans işidir lafı bunlar içinde geçerli. kimisi tt den memnun kimisi turknet ten.. ben memnun olan taraftayım. not evim alt kaynarca pendik te.. fiberimiz yok malesef ve turknet altyapı bölgesinde de değiliz. ama şans işte. binam 25 yıllık. sıkıntısız 50 mbit vdsl kullanabiliyorum. babamlar bizim karşı sokağımızdalar vds kullanamıyorlar adsl turknet kullanıyorlar ama hız 8-9 larda geziniyor.




  • 2 saattir internetim 2mbit, 80 lira odeyip 75 mbit hiz aliyordum 2 yildir. Şuan çıldırıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman türknet alırken dikkat edin ev içi tesisatınız mükemmel derecede en iyi kalitede olmalı yoksa siz az hız alırsanız türknet garanti iç tesisattandır diyor,yılbaşından beri hızım 20 mbit civarı destek kaydı oluşturuyorum cevap şu: bizim sitede 3 defa ayrı zamanlarda hız testi yapın diyor 1 tane yolladım 20mbit inanmadılar şimdi ne olduysa 60 mbit çıkıyor ama ben başka bir sürü yerde ölçüyorum 20mbit yani anlayacağınız müşteri desteği : 0(sıfır) 3 ay oldu nerdeyse bi Allahın kulu arayıpta szi haklı olabilirsiniz bi destek elemanlarına bakıtalım demediler,alırken bir kere daha düşünün işte...
    not:eve ayrı kablo çekildi ve türktelekom ankastre kutusu bize 100mt yılbaşından önce 50mbit'ti hızım şimdi 20mbit'e düşürdüler,ayrıca modem'im asus n16 model sorun bende hala benim iç tesisatımda !!!!
  • Bugün belgelerimi imzalayıp anlaşmalı olan mng kargo gölcük şubesine teslim ettim.
    Ettim de sitede yer alan anlaşmalı kuuum kodunu, benim müşteri numaramı vermeme rağmen ücretsiz olacağı söylenen evrak gönderimi için kargo benden ücret aldı.
    Dakka 1, gol 1.
    Hani parası değil de her işimiz türknette böyle sürpriz mi olacak?
    İstenirse kargo evraklarımı da gönderebilirim. Bu nasıl anlaşma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.