Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starforces

    Bu mesaj silindi.
    Ne kadar ilginç bir durum bu, benim başıma gelse kırar atardım modemi. :) En iddialı korku filmi bu etkiyi yapamaz bünyede...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete geçen hafta başvuru yaptım. Her şey hızlı ilerledi 35 mpbs hız alabileceğimi söylediler. Evrakları gönderdim ulaştı evraklar. Ancak binadaki kutuda port olmadığı için başvuru süresi uzayacak bilgisi aldım. Ama ne kadar uzayacağı hakkında bilgi veremiyorlarmış. Yaklaşık 1 haftadır internetisizim. Gelen giden haber veren de yok. TÜrknet işi başlamadan bitmeli mi emin olamadım açıkçası..
  • Tebrikler umarım güçlenir fp olursunuz biz de geçeriz kafamız rahat şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 yıldır taahhütlü Vodafone Net 8 Mbps, 50 GB AKN'li paket kullanıyordum. Netflix'i TV de 1080p olarak ancak ayın ilk haftası izleyebiliyor kalan üç hafta 3 Mbps ile sürünerek geçiriyordum günlerimi. Oturduğum binada VDSL altyapısı varmış. Taahhüt biter bitmez Turk.net'e geçtim. Önce ADSL2+ 16Mbps olarak açıldı. Destek kaydı açtım, iki günde halledildi. Modemin ayarlarına bile dokunmadım. Şu anda 33,6 Mbps download hızı, 2,76 Mbps upload hızı çıkıyor hız testlerinde. Çok mutluyum. Youtube'da 1080p 60fps video izlemek müthiş bir duygu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: valorank

    Dünyanın en iş bilmez firması. 15 gündür internet kuramadılar. 4 gündür tekrar tekrar arıyorum gün içinde dönücez diyorlar ama kimse aramıyor. Bir keresinde telefon 1 sefer çaldı tam açıcaktım kapattılar. Sonra mail geldi yok ulaşamadık durum şu falan filan. Eminimki o aramayı bilerek tek sefer çaldırdı çünkü bundan önce evrak göndermem için günde elli defa falan arıyorlardı. Nerden bulaştıysak buna.
    Hiç bulaşma iptal ettir direk; 3-4 mbitlere indi hız akşamları, resmen elleriyle kısııyorlar, 12'den sonra yine 80'e vuruyor...
  • hız takıntısı nedir anlamıyorum, millet olarak bu kadar doyumsuz olmak tuhaf, ttnet 3 katına varan fiyatla bağlantı veriyor.



    Ben çok memnunum kendi adıma ilk başlarda sorun yaşadım bina hattı yüzünden ama sonradan çözdük ve ttnet 8mb alırsınız dediği halde şuan 28 mb hız alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    Selamlar, şuan akşam internet kullanımının yoğun olduğu saatlerde bazı bölgelerde sorun yaşıyoruz. Bu durumun farkındayız ve tüm ekip arkadaşlarımın bu sorunun çözümü için çalışıyorlar. En kısa süre içerisinde gerekli işlemlerimizi tamamlamış olacağız. Size bu sorun hakkında güncel bilgileri paylaşacağım.
  • BlackHs kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bizi tercih ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Sorunsuz bir kullanım dilerim
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ankastre kutunuzda boş portunuz yoksa ne yazık ki bizde beklemektedn başka bir şey yapamıyoruz. İşlemlerinizi arka planda takip eden bir aktivasyon ekibimiz var. Gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçeceklerdir. İnternet hizmetinizi bizden kullanmanızı sizden çok istiyoruz. Kısa sürede çözümlenmesi için çalışıyoruz.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, YAPA santrallerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Ancak bu süreç oldukça prosedürlü bir süreçtir. Şuan TT tarafında bekleyen yüzlerce YAPA santral talebimiz var. Gerekli izinlerin verilmesini bekliyoruz. Kısa süre içerisinde YAPA santrallerimizi daha geniş hale getireceğiz.
  • Ben Türk net kulanıyorum sadece müşteri hizmetlerine ulaşmakta sıkıntı var onun harici diğer internetlere göre fiyat performansı çok yüksek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wizardgang

    Ben Türk net kulanıyorum sadece müşteri hizmetlerine ulaşmakta sıkıntı var onun harici diğer internetlere göre fiyat performansı çok yüksek
    Yav he kardeş, bugün üye oluyorsun, ilk mesajın da buraya komik oluyor yapmayın :D
  • Kardeşime tavsiye ettim türk telekomu bırakıp türknete geçti fakat çok yavaş diyor resim dahi açılmıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz arıza kaydı bıraktık dönen olmadı diye paniklemiş. Beni aradı . Varmıdır bu firmanın müşteri temsilcisine ulaşmanın kısa yolu acaba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar bu kervan boyle yurumez abone sayısı arttıkca gerek musterı hızmetlerı sorunları gerekse hız sorunları yasanacaktır.
  • akndigital A kullanıcısına yanıt
    hocam saygılar.
    oraya portu getircek olan firma Türk Telekom un kendısıdır.
    bugun Türkcell gibi cirosu abonesı hızmetı yaygınlıgı cok olan bir firma bile port talep ettiğinde bu sorunun cozumu uzunca zaman alabiliyor.
    yani şöyle diyeyim
    senalt yapınla ilgili bir sorun yasadıgında bunu Türknet e bildireceksin
    Türknet bunu Türk telekoma bildirecek iş uzadıkca uzayacak

    Bir Gün Türk net Çıkıp derseki ben kendı altyapımı çekiyorum yunanistandan girdim trakya istanbul kocaeli yalova izmir e kadar kablomu çektim bu bölgelerde hizmet veriyorum
    işte o zaman gidin Türk net i satın alın

    dijitürk dsmart bunların bile internet için müşteri hizmetlerini aradıgınızda kahveden toplanıp getirilmiş adamlarla he hö ile hitap eden insanlarla muhattap oluyosunuz yine sizin kararınız ben bu işlerin içinden çıkıp geldiysem sizleride bilgilendirmeye devam edeceğim elimden geldiğince




  • İyi günler 10 gündür telefon hattımın tanımlanmasını ve buna bağlı olarak YAPA altyapısına geçmeyi bekliyorum. Destek kayıtlarım aktivasyon işleminiz henüz tamamlanmadığı için telefonunuz açılmamıştır gibilerinden birşeyler söyleyip sorunum çözümlenmeden kayıtlarım kapatılıyor.
  • ne iyileştirmesi şu an test yaptım ping 136 ms d.wload 5,82 çıktı VDSL aboneliğimde yer ist.-bakırköy turknetten uzak durun pişman olursunuz şubat 1 e kadar düzeltmezlerse akşamki yüksek ping düşük hız sorununu aboneliği iptal ettirecem.
  • YAPA bağlantılarınız vdsl değil mi? Yaklaşık 10 senedir aynı yerden internete bağlanıyorum ttnet ile bağlanıyordum şehir göbeğine 10-15dk yürüme mesafesinde olmasına rağmen hiç bir gelişme görmedim 4-5mbps adsl bağlanıyor vdsl yok, tahahüt ve akn den kurtulmak için turknete geçtim yine aynı hız 4-5mbps adsl yaklaşık 2 senedir turknetteyim geçenlerde sitenizden ne hız alırımdan kontrol ettiğimde vdsl 35mbps ye kadar bağlanabilirsin diyor gittim hemen vdsl modem aldım hemen vdsl olarak kurulum yaptım çalışmıyor adsl kurulum yaptımmı çalışıyor destek kaydı açtım verilen cevap altyapı vdsl desteklemiyor alabileceğiniz maximum hızı verelim dediler hat kontrolü yapalım dediler telekom kontrol yapmış bir sıkıntı yok dediler bendende bir sıkıntı yok aşağıdaki kutudan modeme direk kablo çekili ek falan yok hız 4mbps idi 5mbps yapmışlar. Online işlemlerde bağlantı YAPA diyor benim dildiğim kadarıyla YAPA bağlantıda eve gelen bakır kablonun diğer ucu turknetin cihazına bağlanıyor.

    Şimdi benim merak ettiğim turknet bu YAPA yatırımını yaparken niye vdsl dururken eski teknoloji adsl kullanıyor?

    İkinci olarak madem adresimde vdsl hizmeti verilmiyor niye sitenizde vdsl bağlanabileceğim söyleniyor?




  • yaklaşık 3 aydır hattın alabileceği ulaşılabilir hız 40 küsür mbps den 30.5mbps ye düştü, 35mbps olan bağlatı hızım önce 32 ye şimdi de 24 ye sabitlenecek. yani sürekli bir düşme oluyor otomatikman. sorun nerede? telekom bilerek hat ile oynama mı yapıyor? ileride 24 ü de desteklemiyor deyip 16 ya sabitleyecekler. telekom çalışanlarını denk getirip sordum, kayıt oluşturun diyorlar o da bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.