Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barkar16

    Turknete referans olan arkadaşların tuzağına düşmeyin. Onlar 1ay ücretsiz int. kullanırken sizler kullanamadığınız internete ücret ödersiniz. 100mbps ye kadar vaat edip müşterisini 5e mahkum eden bide utanmadan akn yok kota yok diyen Turknet pişmanlıktır.
    Valla aynen öyle. türknet pişmanlıktır. 4 senedir aynı evde aynı modemimle kullanıyorum. 25 Kasım itibariyle hızım 12 -14 mbs den bir anda 1,2mbs kere düştü. 1 aydın çözüm Yok. Her destek kaydı açmamda ilgileniyoruz teknik saha ekiplerimize yönlendirdik filan tarzı süslü laflar. 2 defa daha beni aradılar, çağrı merkezinde ki arkadaşta teyit etti hızını düşmüş diye ancak sonuç yok. 0,6 MBs ile bağlantıya devam. Utanmadan alt yapım 3 mbs destekliyor dediler. Ki 12-15 mbs ile bağlantımı ispat etmiştim.



    Şimdi sunucu arıyorum, tt ile görüştüm. Alt yapım 24 mbs destekliyormuş 64 tl fiyat verdiler ancak telefon yok, yalın internet. İşin açıkcası bana Öner’i verecekleri de dinlemek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bir yıl kullandım, çok memnun kaldım. VDSL hızı 35 Mbps'nin altına hiç düşmedi ancak şu anda adres değişikliği yaptım ve hizmeti port olmadığı gerekçesiyle taşıyamıyorlar. Portların durumunu da kontrol etmiyorlar ve öğrenebilmek için ara ara internet üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Ulaşabileceğiniz bir müşteri temsilcisi yok. Onlar sizi ararlarsa konuşabiliyorsunuz. Bunun dışında kendi altyapılarının olduğu yerlerde 100 Mbps hız veriyorlar ama öyle bir yer yok. Neresi olduğunu da kimse bilmiyor. Bence bir mahallede falan vardır, onun reklamını yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır kullanıyorum eskiden superonline vardı 8mbit adı altında 6,5mb alıyordum. Türknette 35adı altında 33,5 hız alıyorum 2,9mb da upload hızı var.
    Yüzde oranlarına bakarsanız superonline ile arasındaki kalite farkını anlarsınız. taahhütün bitmesine 1 hafta kala bile 30tl civarı cayma bedeli çıkarıyorlar bukadar kan emici bir firma görmedim ben :/
    1 kere bile internetim kopmadı türknette 2 aydır. Ve her pc yi açtıgımda hız testi yapıyorum artık tribe girdm ama hiçbirkere bile 33,5mb nin altına inmedi hızım.

    Kısaca TÜRKNET candır. Gerisi gereksiz heyecan.
  • Geçen hafta gönderdiğim belgeler ellerine ulaşmasına rağmen internet bağlanmadı. Bir sonra ki ay TürkTelekom normal olarak bir fatura daha kitleyecek. Teşekkürler TürkNet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    https://www.facebook.com/turknet/videos/2293173690707978/
  • Bu giydirenleri kesinlikle anlamıyorum.

    Kaç senedir TürkNet kullanıyorum. Başvurumu yaptım evrakların çıktısını alıp kargoladım vs. bir hafta içerisinde filan internetim açıldı. Tek sıkıntı vdsl modem mi lazımdı neydi orada olmuştu onu da aldım hallettim. Onun dışında ilk abone olduğumda herkes 50 civarı aknli paket kullanırken ben 150 kullanıyodum. Daha sonra 200 ve ya 250 ye çıkardılar sağolsunlar ücrette değişmedi. Daha sonrasında malum kota kalktı. 35 Mbps ye kadar (ki hız testleri 30 ve üzeri çıkıyo genelde) kotasız interneti senelerdi 60-65 liraya kullanıyorum. Hiçte şikayet sorun için aramadım 3-4 senedir aboneleri olmama rağmen. Çamur atanları anlamıyorum.

    Siz bunların abonesi iseniz ve -atıyorum- internet hiç bi şekilde yoksa TTNet kullanıcısında da olmaz çünkü aynı alt yapıyı kullanıyolar. Yapmayın Allah aşkına piyasadaki en iyi interneti senelerdir AKN siz veriyorlar hem de uygun fiyata.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dag basinda oturup 35-50 mb internet beklemeyin bir zahmet. O hizlarin verilememesi turknetin kabahati degil geri kalmis ülkelerin genel sorunudur. Ben istanbulda yasiyorum gayet memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım dönemler ben çok mutluydum müşteri hizmetleri de iyiydi. İnternet hızıda iyiydi. Ben tavsiye ederim. Ancak şuan taşındığımız yerde maalesef yok olsa geçerim.
  • Modemime 36 mbs hiz geliyor benim kullandigim 24 diye ariza kaydı açtım 30 mbs guncelledik diye mesaj geldi hizimda herhangi bir değişiklik olmadi ama upload hizim 10 mbs çıktı tekrardan kayit acsam mi bilemedim simdi uploadi düşürürler

    Not: değerler wifi üzerinden

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!

    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 1 Ocak 2019; 19:58:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamilim90

    Modemime 36 mbs hiz geliyor benim kullandigim 24 diye ariza kaydı açtım 30 mbs guncelledik diye mesaj geldi hizimda herhangi bir değişiklik olmadi ama upload hizim 10 mbs çıktı tekrardan kayit acsam mi bilemedim simdi uploadi düşürürler

    Not: değerler wifi üzerinden



    modemi resetleyip arayüz ekran fotoğrafını tekrar atarmısınız ?




  • Nisan dan beri kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım 35 mps catir catir calisiyor bir defasında 2 kere cekim yapilmis kartımdan sonra kendileri söyledi kendileri iade etti zaten, bi tane eleman var sanırım kart çeken o karistiriyor bazen:)))) 35 mps hız sınırsız ve taahut yok 65 lira, telekom da aynisi 250 liraydı sanirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    IP TV platformu kururacağınızı okudum.Son gelişmeler nedir acaba,ne zaman faaliyete geçecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zte marka turknet modemime guncelleme yapmak istiyorum. Destek talebi olusturuyorum ama ikidir internrtten kendiniz bulup ureticiden yazilimi isteyin diyorlar . Ben utunun fremwaresini bulamiyorum ne yapacagimi sasirdim

    Zte h267n model



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 2 Ocak 2019; 2:5:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknettt,n fiyat politikası nedir? kurumsal ve bireysel fiyat listesi neden yok sitesinde?
  • Ve 2019 geldi çattı... Kısa süre içinde Türknet'in tarifeleri en az 90TL civarında olacak gibi geliyor bana. Bu da uygun satmak için taahhütlü sistemin geri getirilmesini beraberinde getirebilir. Türk Telekom'un hat kiralarına yaptığı zam nedeniyle Türknet'in takınacağı tutum önemli. Biz Türknet kullanıcıları, böyle 90-100TL fiyatlar çıkmasına karşılık başka sağlayıcılarda daha uyguna var mı tartışacak gibiyiz önümüzdeki günlerde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 2 Ocak 2019; 9:57:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet bana 35 mbps 65 tl ye. taahütsüz ve 1000 dk konuşma veriyor. Bu çok mantıklı geldi bana 15 tl de eklerseniz 75 mbps yaparız diyor. Ttnette bu ayar da kampanya yoktur galiba. Ttnet vdsl kullanıcısıyım. Ne dersiniz arkadaşlar. Sırf aynı fiyat bile olsa ben gene bu adamlara geçeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timeishammy

    Türknet bana 35 mbps 65 tl ye. taahütsüz ve 1000 dk konuşma veriyor. Bu çok mantıklı geldi bana 15 tl de eklerseniz 75 mbps yaparız diyor. Ttnette bu ayar da kampanya yoktur galiba. Ttnet vdsl kullanıcısıyım. Ne dersiniz arkadaşlar. Sırf aynı fiyat bile olsa ben gene bu adamlara geçeceğim.
    Ben uzun zamandır kullanıyorum. Yaklaşık 60 mb hız alıyorum. Eşimde telefonu evde çok kullanıyor. Denemek için hiç düşünme. Sıkıntı olursa taahüt olmadığı için değiştirirsin. Benim gibi iyi çıkarsa da şu an içi en uygun fiyatlı sağlayıcı durumda
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olasın. Turknet uzun zamandır takibimdeydi fakat gelmemişti buraya. Turktelekom 35 mbps 150gb aknliydi paket. 150 gb akn bitene kadar 35 hız. Gece 2-8 35 ama 150 bittikten sonra 16 a kadar düşmesi gerekirken 8 e kadara düştü hep. 13 14 kere şikayet kaydı, şubeye gitmeler. Artık yeter aynı fiyat olsun gene geçeceğim.
  • 3 buçuk ayım kalmış taahütün bitmesine 416 tl kapatırsam ceza kesecek bana. Anlamıyorum ki 3 ayda 416 ise 1600 tl demek bu cayma bedeli :D Ben faturayı yıllık ödesem 90x12=1080 tl ediyor. Bana dese ay ay şu kadar düşüyor turknetin 120 tl desteğiyle birlikte kombo yapıp çıkacağım. Bu konu hakkın da tecrübesi olan var mı? Hesabın günü geldi yargı dağıtmak istiyorum ve turknete geçmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.