Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıldır Turknet kullanıyorum çok şükür kota derdi yok ama verdikleri hız 10-12mb arası bu çok kötü ve bazı akşamlar özellikle hafta sonu ping sorunları olabiliyor.
  • Aslanım turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus modem satın aldım bugün turknet den 1 ay hediye kodu verdi , sanırım yeni turknet li olan kişiler için kullanılacak kod bu isteyen varsa pm atsın kod u paylaşayım.
  • 100mbps fiberciler 130TL ödüyor yanlışınız var
  • Sinan Kurmuş'a söyleyin şu foruma uğrayıp insanların neye isyan ettiğini görsün.müşteri hizmetlerini kapatmak hangi akla hizmettir? Her şeyiniz iyi ama müşteri desteğiniz rezalet.



    Bu eleştiriyi sizi destekleyen ve gelişerek büyümenizi isteyen bir müşterinizin yaptığını bilin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 10 Kasım 2018; 0:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi mecrayı okursak okuyalım sürekli sorunlarla boğuşan aboneleriniz, abone olmaya çalışıp da bir türlü internetini aktif edemedikleriniz varken hiç almayayım. Teşekkürler.
  • Her şey iyi güzel hele siz forum üzerinden çok güzel ilgilenmiyorsunuz ancak kulaklarınızı tıklamaya son vermeniz lazım. Size çok acil musteri hizmetleri gerekiyor. Arayınca muhatap bulmamız lazım cok büyük bir eksik bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    çünkü mevcut internetiyle sıkıntı yaşayanlar geçip alt yapılarının düzeleceğini zannediyor. kırkbin kere söyledik bir kere daha söyleyek.
    Performanstan anlamayan kişiler zaten ttnette 4 mbitle idare edip memnunlar. Turknete geçenler uyanık ve akıllı bir kitle ondan istekleri de fazla.
  • İnterneti iptal etmek için basvurmustum taşınma nedeniyle daha sonra Turknet illa donduralim diye tutturdu. 6 ay sonunda internet hizmeti otomatik açılacak mı yoksa tekrar fikrim mı sorulacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet ilerlediğini sanıyor ya en çokta buna gülüyorum. Sizde Akn varken müşteri hizmetleri vardı internetimiz akn geçince düşerdi ama kafamız rahat olurdu. Şimdiki aknsiz Turknet gibi sinir krizi geçirmez 30 gün bekletilmezdik. Aknli halinize kurban olun. Stabil hatlara internet sağlamakla olmuyor bu iş, sıkıntı çıktığında 25gün sonra dönüp ttnet ekipleri daha yeni dönüş yaptı demekle de olmuyor. Kullanıcısının hakkını aramayan internet güya ttnet ekiplerinin keyfini bekleyen internet gelmiş diğerlerine acıyor. Yazık!
  • Turknette 1 gün 2 Mbps 1 gün 40 Mbps alırsınız sonra müşteri hizmetlerini ararsınız kimse yok
  • Kota yok
    AKN yok
    Taahhüt yok
    Müşteri hizmetleri yok
    Bayii yok
    İnternet yok
    Turknet'te özgürlük var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxe -- 10 Kasım 2018; 0:56:34 >
  • Bizim insanımız ne koşulda olursa olsun karşısında muhatap görmek ister. Call center'ı kapatmak nedir? En büyük açığınız bu. Önce bunu düzeltin gerisini yazarım. Ben sırf bu yüzden sizden uzak duruyorum. Temmuz'da türk telekom ile sözleşmem bitiyor ya sizinle devam edecek ya da netspeed ile. Bunu sizlerin tutumu gösterecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    Ne alaka nereden bu sonuca vardın. Eski zamanlarında Turknet kullanmıştım İzmirde abim hala kullanıyor. Kütahya'ya geldim iki sene superonline kullandık sorunu bırak biraz hız düşüklüğü oldu mu arardık düzelirdi. Bu övündükleri akn olayı eskiden superonline de vardı, pek takip edilmiyordu kısaca iki yılın bir yılını hızım düşmeden kullandım. Yaklaşık bir yıl sonra hız denetlemeleri başladı düşmeye başladı sıkıntısız 2 yılımı doldurdum. Turknet'e geçtik giriş biraz sıkıntılıydı. Sonra ev değiştirdim. Evde iki hat vardı kuzen orada zaten Turk net kullanıyordu. Kütahya'da alt yapı kötü 8-10 arası hız görüyor. Tek internet bize yetmez dedik iki tane yaptık 8+8:16 komik bir rakam ama bunun suçunu kimseye atan yok. Kuzen orada sıkıntısız kullanıyordu yavaşlamalar oluyor ama takan yok zaten arayacağın yerde yok. Bir gün iki internette 2 3 mbps indirme 0.1 yükleme hızı vermeye başladı. Evde iki internet var biz oyun oynayacağız mobil netten oynuyoruz. Düzelir dedik sürekli yazıp durduk peşini bırakmadık 15 gün geçti. Haliyle ben sinir yapmaya başladım. Kuzen daha sabırlı 30 güne yakın oldu. Ben artık okadar sinir oldum ki düzeltseler bile kapatacağım. Sonuç biri düzeldi.

    Geçen süreyi de Ttnet ekipleri bize daha yeni geri dönüş yaptı diye Ttnete yüklediler.

    Hadi sana dahada anlatayım Destek kaydı kapatılmadığın dan ikinciyi yazamıyorsun. Adamlar destek kaydına 2 günde bakarken geri dönüt cevaplarına bakması daha uzun sürebiliyor.

    30 günde arayın dememize rağmen bir kere aradılar açamadık geri dönmediler.

    Biz sizi bilgilendireceğiz dediler gelişme olunca bir kere bile bilgi vermediler.

    Şimdi çakal biz miyiz yada uyanık olan ? yoksa onlar mı ? ne isteğinden bahsediyorsun diğer firmalarda internetim yavaş diye ara oradan müşteri hizmetleri internetini düzeltmeye çalışır düzelmez ise arıza kaydı doldurmak ister misiniz der.

    Yoksa özel üye getirenlere whatsapp grubu kuran mı ?

    Sen uyanık diyince kim uyanık millet bilsin dedim.

    Unutmuşum bunu da yazayım interneti kapatıyoruz. Turknetten alacağınız var diyor 10tl li bir şey çıkardılar. Madem alacağımız var daha önce ödediğimiz faturalardan düşseydin ya kapatınca mı aklınıza geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey wind -- 9 Kasım 2018; 23:35:44 >




  • AKLI OLAN GEÇMESİN. KURULUMU SİZ YAPACAKSINIZ , MODEMİ SİZ ALACAKSINIZ , ÜSTÜNE BİDE PİNG SORUNU , ÜSTÜNE DENGESİZ DOWLOAND HIZLARI , ÜSTÜNE AKŞAMLARI İNTERNETİ KULLANANMAMA PROBLEMİ . 5-10 FAZLA VERİN SİZİ KAİDE ALAN Bİ FİRMAYA GEÇİN !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriticalWave

    100mbps fiberciler 130TL ödüyor yanlışınız var
    Superonlie kullanıyorum 100mbits 150gb kotalı 89 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnunuz sıkıntı da yaşamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mb kotasız 64 ödüyorum hız yükseltsem yine ayni fiyatımı öderim ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkneti yazlıkta kullanıyorum hız ping konusunda sıkıntı yaşamadım. Sonuçta aynı hat üzerinden bağlantı sağlanıyor o yüzden ttnet felan neyse türknette aynı.



    Ama en büyük problemleri şu : başvuru yapıyorsunuz ve size mail geliyor. O formu imzalayıp kargo ile kendi merkezlerine yolluyorsunuz. Hangi devirde kaldı bu işlem? Diyelim ki kargonuz gecikti problem oldu maalesef internetinizin kurulum işlemleri başlamıyor. Ben yazlığa interneti getirene kadar akla karayı seçtim. Altyapı olmasına rağmen 1 ayda bağlandı. Hemde evrakları hemen yollamama rağmen. Port yok diye beklettiler.



    Ayrıca kendi kurulum ekipleri bulunmuyor. Sanırım mevkisine göre kiralık eleman tutuyorlar. Günlük iş veriliyor. Yani gelen kişi türknetten olmadığı için de firmayı asla sallamıyor. Dünyadan bir haber gibi davranıyor. Ben elemanın gelmesini 1 hafta bekledim geldi sonra sitenin telefon kablosu binanıza gelmemiş dedi. 1 hafta da öyle bekletti. Ve bu süre zarfında türkneti arayıp yahu bizim internet ne oldu hangi aşamada diye soramıyorsunuz. Çünkü çağrı merkezi yok. Tamam para vermek istemiyorsunuz ama biz de anında cevap almak istiyoruz. Madem çağrı merkezi bir işe yaramıyor o zaman satışı neden canlı çağrı merkezi elemanları yapıyor? Biz kayıt oluştururuz be türknet!



    Özet geçeyim. Bağlantı sağlanırsa güzel. Ama o aşama adamı bezdieiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.