Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superonline kullanırken TÜRKNET'e geçtim ilk başlarda netim sabitlenmişti ve çok düşük bir hız alıyordum daha sonra burada ki ilgili arkadaş durumu düzeltti ve inanın kullandığım en iyi İnternete sahibim, fiyat çok iyi hizmet güzel, kopma hız düşme sorunum yok, bazen işler yavaş yürüyor diye ortalığı yıkan arkadaşlar var ama türknet en iyi seçenek, tek problem CANLI MÜŞTERİ HİZMETLERİ olmaması...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke birileri de benimle ilgilense. @turknet ‘e attığım mesajlar cevapsız bırakılıyor, açtığım kayıtlar siliniyor @turknetdestek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    internet kullanıcı bilgilerini adsl yerine vdsl bölümüne girmeyi dener misin? mesaj eski, ayrıca bunu denedin mi bilmiyorum yardımcı olayım dedim. ben de 13 civarı alıyordum çünkü kullanıcı bilgileri adsl bölümüne giriliymiş yani bağlantı adsl sağlanıyormuş. sende de öyle yazıyor. ama modemin farklı. bi dene istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woamad

    internet kullanıcı bilgilerini adsl yerine vdsl bölümüne girmeyi dener misin? mesaj eski, ayrıca bunu denedin mi bilmiyorum yardımcı olayım dedim. ben de 13 civarı alıyordum çünkü kullanıcı bilgileri adsl bölümüne giriliymiş yani bağlantı adsl sağlanıyormuş. sende de öyle yazıyor. ama modemin farklı. bi dene istersen.
    dostum turknetin sayfasında bağlantı tipi adsl olarak seçilmiş. modemde nereye girdiğimin ne yazık ki önemi yok.ama denerim...
  • Oczipka kullanıcısına yanıt
    hocam konuda editleri paylaşmaya başladım haberiniz olsun geçiş işlemi tamamlanmak üzere çok hızlı gerçekleşti. Tabi hala adsl olarak hizmet alıyorum bakalım vdsl gelecek mi ? Merakla bekliyorum.
  • Salı gününden beri turknete hoşgeldiniz deyip duruyor ama sadece bir kaç saat hizmet veren turknet e lanet olsun

    MH diye birşey zaten yok

    8 yıldır hizmet aldığım diğer firmanın sadece daha yüksek hızda internet vermediği için lanet turknet e geçen banada lanet olsun.

    Sizin yapacağınız işin içine edeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetyasinakturk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı adımdayım bende geçiş yaptım türknetle uğraşmak istemiyorum.
  • Telekom ekipleri işe taş koyuyor gibi. Bugün arıza kaydına geldik sorun yok demişler ama kapımı çalan olmadı
  • Merhaba. TurkNet'e arkadaşımın kodunu kullanarak üye olacağım.

    Merak ettiğim şey bu bedava kullanımlarda da sıkıntı oluyor mu? Haklar ama'sızz fakat'sız veriliyor mu?

    Çünkü üye olur olmaz 3 arkadaşımı daha üye yapacağım, sorun yaşar mıyım? Üye olurken verilen 1 ay bedava ile totalde 4 ay bedava kullanma fırsaatım olacak. Mağduriyet yaşayan var mı bu kod ile ilgili özetle?

    Netspeed'e geçmememin tek sebebi bu bunda da sorun varsa zaten asla bulaşmayı düşünmüyorum.
  • Her firmanın internetini kullandım. Net olarak söylüyorum ki Türknet kadar saçma bir şeyle hiç karşılaşmamıştım! İlk ay bedava dediler. Fatura kesiyorlar (ön ödeme, kısmi fatura vb biliyorum. Savunan savunmasın. Adamlar direk fatura kesmiş)

    İnternet yavaş diye destek kaydı oluşturuyorsun. Cevap olarak altyapı çalışması yapıp düzelttik yazmış. Sorun çözüldü diye işaretleyip konuyu kapatmış. Sen benimle dalga mı geçiyorsun diye cevap veremiyorsun. Sorunu çözdük deyip konuşmayı bitiriyor. Türk telekomdan kota sebebiyle kurtulalım dedik. Kotayı geçince 5 mbit internetle devam ediyordu. Bu bir sorun değilmiş onu anladım. Şimdi türknet 5 mbiti geçmiyor. Ve bilgisayardan bir dosya indirmeye başlayınca diğer cihazların hepsinin interneti kesiliyor. Torente falan da abanmıyorum. 10 mb lik bir dosya indirirken oluyor bu. Normalde uğraşmam üyeliği iptal eder geçerim ama türknete geçmem 3 hafta sürdü. Türk telekom onaylamamış gibi saçma sebeplerle 3 hafta bekledim. Müşteri kaybetmek için bu kadar çabalayan bir firma görmedim! Firma da diyemiyorum çünkü kimseye ulaşamıyorsunuz. Üstte adam yazmış "burdaki yetkili sayesinde" diye. Millet donanım habere gelip yazmak zorunda mı parasını ödediği interneti kullanabilmek için? 1 aylık ücretsiz kullanımı halletmeleri uzarsa onu da umursamadan üyeliğimi iptal edeceğim. Ben tavsiye etmiyorum. Yaşayıp görmek isteyen buyursun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jamiro kullanıcısına yanıt
    ben davet kodu ile getirdiğim arkadaşlarımda problem yaşamadım.bir yıldır arkadaşını getir kampanyası ile fatura ödemiyorum.kampanya detayları aşağıda.


    Kampanyadan kazandığınız hediye ayı kullanabilmeniz için davetinizi kabul eden arkadaşlarınızın TurkNet’li olduktan sonra ilk çıkan kısmi ve tam ay faturalarını ödemeleri, sizin de bize fatura borcunuz olmaması gerekiyor. Arkadaşlarınızın ödeme durumunu Online İşlemler’den takip edebilirsiniz!
    Davet edilen abone, aynı adres için kampanyadan 24 ay boyunca bir kez yararlanabilir. Farklı adresler için 24 ay süre kısıtlaması uygulanmaz. Özgür İletişim Paketi satın alan tüm aboneler tercih ettikleri kadar arkadaş davet edebilecektir.
    Kazanılan indirimler bir sonraki fatura döneminde yansıtılır. İndirimin hak edildiği ve yansıtılacağı fatura dönemi içerisinde aboneliğin naklin gerçekleşememesine bağlı fesih dahil herhangi bir nedenle fesholması halinde indirim hakkı kaybolur.
    Tek seferde 100 kişi davet edilebilecektir.
    Kampanya 31.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.
    Arkadaşını Getir kampanyası, aboneliğin başlatılacağı zaman yürürlükte olan paketler için kullanılabilir.
    Arkadaşını Getir kampanyası yürürlükte olan farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
    Arkadaşını Getir kampanyası başladığı tarihten sonra mevcut aboneliğini iptal ettiren aboneler, 24 ay boyunca arkadaşını getir kampanyasına katılamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 15 Aralık 2018; 9:45:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyalı92

    Arkadaşlar, Turknet kullanan veya geçişle ilgili bilgisi olanlardan 2 konu ile ilgili yardım rica ediyorum.

    1) Altyapı sorgulama yaptığımda, 72 mbps hız alabildiğimi görüyorum. Şu an TT'de, 50 Mbps kullanıyorum zaten. Geçiş yaparsam, Turknet bana 15 ₺ farkla hangi paketi verir? 72 destekliyor mesela, 50 mi verir? Yoksa 75'lik pakete geçip, hattımın desteklediği kadarını mı alırım? (Modem arayüzünde ise 90+ üzeri hızlar gözüküyor)

    2) Diyelim ki TT'den Türk Net'e geçtik ama memnun kalmadık. Taahhüt olmadığı için tekrar eski sağlayıcıya veya başka bir firmaya geçmek istiyorum. Bu durumda ne yapılıyor? Direkt yeni firmaya başvuru yapıp, Turknetten geçişi onlar mı yapıyor? Yoksa iptal mi gerekiyor? İptal edilirse, port falan uğraşmayalım yine?
    72mbps için büyük ihtimalle 50ye kadar olan paket teklif edilir, 75 de edilebilir. İlk başvuru 35e kadar paketi olur, sonra online işlem merkezinden tarife teklifi sayfasından yüksek olanı seçip sonraki ay başından itibaren kullanmaya başlarsın.

    Telekoma geri dönmek istersen başka operatörden geçiş yapacağım dersen ona göre aboneliğini başlatırlar telekomdakiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türknet geçişte ev telefon numarası sabit kalıyormu ? 2. soru kredi kartı olmadan neden başvuramıyoruz Türktelekom ödemelerime bakarsanız zaten 14 yıldır 1 gün gecikmediğini görürsünüz gidip kredi kartı çıkaramam şimdi değiştiricez diye açıklama yapabilirseniz ayrıntılı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs09gs09

    Türknet geçişte ev telefon numarası sabit kalıyormu ? 2. soru kredi kartı olmadan neden başvuramıyoruz Türktelekom ödemelerime bakarsanız zaten 14 yıldır 1 gün gecikmediğini görürsünüz gidip kredi kartı çıkaramam şimdi değiştiricez diye açıklama yapabilirseniz ayrıntılı
    kredi kartı olmadanda basvurabiliyorsunuz telefondan müşteri temsilcisine sölemeniz yeterli kredi kartım yok diye telefon numarası sabit kalıyor diye biliyorum
  • Ev telefonu olmazsa Türknet’e geçemiyor muyuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKNET bir harika. Limit yok. Taahhüt yok. Şebekede ne kadar hiz varsa sizin. 500 dakika ev telefonu da yaninda. Daha ne istiyorsunuz ki. VDSL2 modeminizle hucuum türknete. Turktelekom utanmadan limitsizlere zam yapmis. Kanunla kota kalktigi halde turktelekom hile yapiyor. Zam yapacak şeytanlar pusuda bekliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.