Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    denemeye çalıştık ama olmadı, kandırıldığımızla kaldık sadece. umarım hiç sorun yaşamazsınız, sonrasında neler olabileceğini gayet iyi biliyorum çünkü :)
  • hunter87 H kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Onları da yaşadım merak etmeyin :) Bir şekilde hep çözdük ama. TurkNet i diğer firmalardan ayıran farkı samimi olmaları :) @TurkNetDestek bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Keşke bizde sizin kadar şanslı olabilseydik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 4ünde giden internetim ve telefonum halen gelmiş değil ne arıyorsunuz ne desteğe yazıyorsunuz valla turknetli olduğuma bin pişman ettiniz beni ya internetimi düzeltin yada yapamıyoruz diyin kapattırayım 15 gündür internetsizim böyle rezillik yok!



    Olur da dönerseniz pek umudum yok ama

    Müşteri numaram:1139102



    Cuma gününe kadar dönüş yapan olmazsa elveda Turknet.. Hepinize hayırlı geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nescafe- kullanıcısına yanıt
    ben bu 2. haftadır kapattırmak için uğraşıyorum, size de şimdiden geçmiş olsun.@-Nescafe-
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencaner

    Merak ediyorum. 3 aydır Türkiye'de değildim. Geldim ve dondurduğum Turknet'i açtırmak için aradığımda 16mbit adsl yerine artık aynı fiyata 35mbit'e kadar, 15 lira ek ile 70mbit'e kadar vdsl alabilirsiniz dediler. Şaşırdım, binada, ankastrede falan bir yenilik göremedim. Eve gelen aynı i, adsl kablo olacak sanırım. 35mbit'e geçtim. Salı vdsl modem geliyor. Bakalım deneyeceğim. Mümkün mü bu?
    vdsl ile mümkün benim elimdede ttnetten kalma vdsl modem var kilitli olmasına rağmen krekledim ve türknette kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok 35 mbite kadar alabiliyorum hızı



    burada insanların aklını karıştıran şey şu 35 Mbit=4.375megabyte demek yani bundan fazlası hayal buda saniyedeki hızınızın en fazla 4.375mb olacağı anlamına geliyor
  • Günde 500 hastanın başvurduğu bir Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 10 gündür internetimiz yok. Kimi zaman bir selam verip gidiyor onda da sadece birkaç siteyi açmaya izin veriyor. Aklımıza gelebilecek herşeyi denedik. Yeni modem bile aldık ama düzelme yok. 4 defa destek kaydı oluşturduk 4'ü de herhangi bir işlem yapılmadan kapatıldı. Hastalarımızdan biri türk telekom saha ekibinde çalışıyordu geldiğinde 2 saat uğraştı. En sonunda statik ip de problem olduğu kanısına vardılar ama bunu bile bir muhatap bulup anlatamadık.
    Herkes kendi telefonu ile internete bağlanıp işleri yapmaya çalışıyor bunda da Ulusal Sağlık Sistemi'nden veri alamadığımızdan işlerimiz aksıyor.
    Son olarak kapıya yazı asmaya karar verdik. Burada TurkNet kullanıldığından internet erişimimiz yoktur diye. Hiç değilse toplamda 16000 kişiye derdimizi anlatmış oluruz.
  • edit: bugün öğle halletmişler vdsl e geçişi, şuan herşey mükemmel. Teşekkürler Türknet...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 21 Kasım 2018; 3:46:18 >
  • bugün tekrar arandım iptal biriminden, yine iptal etmemeye çalıştılar fakat sonunda iptal edilmiştir mesajı alarak bir sonuca bağlayabildik. online işlemler üzerinden de iptal edildi mesajı gelmiş. Çok şükür. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.
  • insanlar interneti iptal edebildikleri için şükrediyorlar, biz de gelmişiz 10 gündür internetimiz yok diye söyleniyoruz. Çok özür dilerim sevgili Turknet.
    Bugün 20.000 doktorun olduğu grupta ve 10.000 aile hekiminin olduğu grupta turknet ile ilgili problemimi gayet güzel yazdım. Şu anda ttnet in tarifelerine bakmaya başladım. Turknet mi bir daha Allah korusun.
  • mushishi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 14 gün internetin yoksa ne olmuş. Turk Telekom bakmıyor yoksa TurkNet aksama olmasın diye çağrı merkezini kaldırmış bir internet kimin için bizim için. Yazıyorsun direk sorun işleme konuyor. Birde çağrı merkezi olsa işleme direk konulmasa sen düşün.

    Aknsiz internet bulmuşsun kullanamıyorum diye ağlıyorsun. Aknsiz 1 gün internet kullanmak bile büyük lükstür. 30.günün kuşluk vaktinde cep telefonunun bildirim ışığına bak. Son gün aknsiz net kullanmak o zevk yokmu o zevk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey wind -- 20 Kasım 2018; 14:23:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mushishi

    @TurkNetDestek Son durum:

    İnternetsiz 14. gün.
    Mobil internet kullanmaktan fatura 200 TL üzerine çıktı.
    Bırak sorunu çözmeyi, çözmeye uğraşıldığına dair yalandan bir geri dönüş bile yok.

    Ama yaşasın kotasız internet değil mi...

    Alıntıları Göster
    İnternetsiz 15. gün ve hala hiç bir şekilde geri dönüş yok.

    @TurkNetDestek




  • Alacaktim ama yorumlari gorunce arkama bile bakmadan kaciyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drkozi D kullanıcısına yanıt
    yaşadıklarım aklıma geldikçe kötü oluyorum, şaka yada abartı değil bu konuda çok ciddiyim. Bu süreçte defalarca tansiyonum yükseldi, sürekli uğraşmaktan ciddi manada yıprandım. Allah kolaylık versin, sabırlar diliyorum.
  • prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Batının oyunları bunlar gel kaçma şansını dene

    Sorun çıkmazsa forumda Turkneti kötülemeyin der böyle gülersin

    Sorun çıkarsa da Türkiyenin ilk yapay zeka destek ekibini görmüş olursun. Kısaca kazan kazan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkneti eleştiren adam boş adamdır kardeşim. Hızın mı kötü çok mu kopuyor ? İptal et! Adam taahhüt almıyor ki. Oysa biliyorsun başka operatöre geçtiğindede hemen hemen aynı problemleri yaşayacağını.

    Yaptığım iş dolayısıyla birtek bağlantı yapamadıkları insanlarada fatura çıkardıklarını gördüm, gayet tabi iade ettiriyoruz biz bu tutarları ama bence işi bu raddeye getirmemelisiniz. Hizmet sunmadıysanız sunamadıysanız para da almayacaksınız kardeşim. (Bağlantı bedeli dahil )

    İkinci probleminizden bahsedeyim, abonelik sözleşmesi imzaladıktan sonra hiçbir işleminiz geriye dönük işlemiyor. Ne bileyim mesela modem satın alamıyoruz veya arkadaşını getir kampanyasına dahil olamıyoruz. Napsın adam belki düşündü sonradan karar verdi? Veya işin hinliğine kaçıp daha bağlantısını bile yapmadığınız aboneliği iptal ettirip yeniden abonelik başvurusunda bulunsa nolacak? Ben söyliyeyim boş yere vakit ve nakit kaybedeceksiniz. Operasyonel işleriniz zayıf düzeltmelisiniz.

    Müşteri hizmetleri falan gibi bir derdim yok benim, kaydınızı aldım beyfendi sesini duymak için telefonda dakikalarca beklemeyede gerek yok. Online menüden iletilen şikayetler hem daha iyi hemde tüketici için birer kayıt niteliğinde.

    Başarılarınızın devamını diliyorum, heryerde gönüllü olarak reklamınızı yapıyorum. Siz işinizi dürüst yapın yeter ki bu millet sizi göğe çıkarır.




  • hunter87 H kullanıcısına yanıt
    Niye o kadar karın ağrısı yaptınız ki. Varolan şirket adresine iptal dilekçesi yollarsınız. İptal etmez fatura çıkarırlar sa gider hakem heyetine kanıtınızla birlikte şikayet edersiniz. 15 gün içinde hizmeti iptal etmek zorunda. Etmedi mi? bedava internet kullanmanın keyfini çıkarın :) yasa derki 15 günden sonra hizmet sunarsa tüketici kullansa dahi bundan meshul olmaz ve fatura edilemez.
    Siz bilmemekten üzülmüşsünüz.
  • Türknet in hizmetinden memnunum. Yorumlara aldanmayın prize fişi takmayı bilmeyenlerdir çoğu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    en az benim yaşadıklarımı yaşatsın Allah sana da.
  • Sabah internetimin iptal edildiğini söylemiştim. Az önce telekoma gidip kontrol ettirdiğimde hala daha internet görünüyor hattınızda dediler. Bunu nasıl çözücez bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.