Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Selamlar, güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederiz
    ben türknet kullanmıyorum fakat bu forumda çok şikayetçi olan türknet aboneleri var, kendilerine geri dönüş yapıyor musunuz ?
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    detayı atlıyorsun TT eski adıyla ttnet port yok derken abone olana anında port ayarlayıp saniyesinde internet verebiliyordu... alt yapı güncellemeyince port sıkıntısı yaşamaya başlamışlardır...
  • Yahu AKN yok ama fiyatlarınız resmen KAZIK be kardeşim. Ben bir internete 80-100 kağıt veremem şu anda kullandığım 55 TL superonline hızı da 24mbps.

    Not: Öneri alınır...
  • Ben yıllardır bu formu üyesiyim forumu kontrol etmeden kolay kolay iş yapmazdım fakat foruma bakmadan Türk.nete abonelik başlangıcı yaptım daha sonra foruma girdiğimde eleştirileri ilgisizliği şikayetleri görünce hiçbir şekilde internet hizmeti almadan iptal ettirdim. Tabii ki hizmet almadan iptal ettirdim derken bu bile on gün oda forumunda Türk net yetkilisi olduğunu söyleyen arkadaşın ilgisi ile oldu. Şimdi ben Türk telekoma abone olduğum internet hizmeti almaya başladım hiçbir internet hizmeti almama rağmen abonelik başlamadan tekrar sonlandırmama rağmen Türk net tarafından 30 TL fatura çıkardı. Tabii ki müşteri hizmetleri olmadığı için kimseye ulaşamıyorum Forumdaki arkadaşa mesaj attım dönüş yapmadı bu faturayı doğal olarak ödemek istemiyorum. Anlamadığım nokta bunlar beni aktif müşteri olarak görüp te her ay fatura gönderecek gibi bir korku var içimde millet bir firma . Gerek burada gerek sosyal medyada olumsuz eleştirilerin yorumların hiçbirinden bahsedilmiyor ama onca olumsuz yorum arasından bir tane pozitif bir şey bulunuyor Retweetler teşekkürler havada uçuşuyor...eyyy forumdaki Turk.net yetkilisi ne bu 30 lira neyin parası onu bir açıklayın bakalım bana adam mı dolandırıyorsunuz..evime teknik ekip bile gelmeden kurulum olmadan iptal ettim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 80-100 mü? İnternet 64.99 TL hem de kota ve akn. Üstelik her yöne 1000 dk konuşma veriyor ev telefonundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

    Yahu AKN yok ama fiyatlarınız resmen KAZIK be kardeşim. Ben bir internete 80-100 kağıt veremem şu anda kullandığım 55 TL superonline hızı da 24mbps.

    Not: Öneri alınır...
    Fiyat olarak ve sunduğu internet hizmeti olarak Türknet şuan ülkenin en iyilerinden. Oris, Millenicom ve Netspeed'de beraberinde geliyor.
    10 lira daha fazla verip 35mbps AKN'siz kotasız kullanabilirsin Türknet ile. 80TL'ye de 100mbps'ye kadar.

    Millenicom'da benzer şekilde 70TL'ye AKN'siz kotasız 35mbps veriyor. 85TL'ye de 100mbps'ye kadar

    Oris ise 50mbps'ye kadar AKN'siz kotasız 60TL, 100mbps'ye kadar 70TL. Ama 31.12.2018 tarihine kadar geçerli olduğu yazıyor bu paketlerin. Bu tarihden sonra fiyatlarda değişiklik olabilir bilemiyorum.

    Netspeed'in ise daha ayrıntılı paketleri var;

    24mbps 100gb AKN 50TL
    32mbps 150gb AKN 56TL

    24mbps AKN'siz kotasız 62TL
    32mbps AKN'siz kotasız 85TL

    Fiyat olarak hangisi uyuyorsa onu kullanabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 12 Kasım 2018; 1:6:2 >




  • Hatalısın Türknet

    Bizden taahhüt istemeyip Türknet'e taahhütüm olmasa -şu firmaya geçerdim dedirtmediğin- için 12 ay bilemedin 24 ay bizi kendine mahkum etmediğin için hatalısın Türknet.

    Bize 1000 dakika mobil, şehirlerarası ve 1. kademe uluslarası hakkı verdiğin için hatalısın.Her 100 dakikayı bize 10 TL den satmadığın için hatalısın.

    Akk düzenlemesinden önce tüm abonelere altyapının alabildiği hıza kadar hız verdiğin için hatalısın Türknet.Oysa hepimize 8 Mbps hız yeterdi.

    Akk düzenlemesinden sonra benim gibi 35 Mbps üstü hız alan VAE müşterilerin -port ücretleri arttı size zam yaptım yada hızınızı düşürücem- demediğin için hatalısın Türknet.

    Bize bedava modem verip faturaya yansıtmadığın için hatalısın Türknet.

    Hangi firmanın AKK konusunda ne yapacağı belirsizken bize açıklama yaparak hatalısın Türknet.

    Kendi aktif altyapısında olan müşterilerin upload hız sınırlarını kaldırmakla hatalısın Türknet.Biz ADSL de 800kb/sn de VDSL de 4 Mbps uploadla mutluyduk Türknet.

    Çağrı merkezi gibi işimizi çözmeyen en ufak sorunumuz olduğunda stresimizi atcağımız orada çalışan arkadaşların kalbini kırcağımız sistemi kaldırarak hata ettin Türknet.Ne gerek var masrafları kısıp kaliteli ucuz hizmet vermeye çalışmak.Hatalısın Türknet.

    Ne gerek vardı AKK kaldırmaya.50 GB,100 GB AKK olunca düşen hızlardan memnunduk biz.Modem arayüzüne girip MTU ayarlarıyla oynamak hobimizdi.Gençler ne güzel network öğreniyordu.Hatalısın kabul et Türknet.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı-katil

    detayı atlıyorsun TT eski adıyla ttnet port yok derken abone olana anında port ayarlayıp saniyesinde internet verebiliyordu... alt yapı güncellemeyince port sıkıntısı yaşamaya başlamışlardır...

    ok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 seneyi geçkin turknet kullanıyorum Allah'a çok şükür bir sorun yaşamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 12 Kasım 2018; 5:42:22 >
  • Telekomun mevcut altyapı sorunlarını -hatta mesken için tesisat sorunlarını- TurkNet e mal etmek pek de adil değil. İyisiyle kötüsüyle bu altyapıyı kullanmak zorundayız. Herhangi bir taahhüdünüz olmadığı için beğenmediğiniz, memnun olmadığınız hizmeti değiştirebilirsiniz. Diğer firmalar gibi 12-24 aylık taahhütler ile eliniz ayağınız prangalı değil. Sadece bu olanak bile tercih sebebi.

    Mayıs 2017 den beri sorunsuz bir şekilde TurkNet ile çalışıyorum, çok büyük bir aksilik olmazsa da çalışmaya devam edeceğim
  • TürkNet acaba VAE olan bölgeler için Upload hız sınırını kaldırmayla ilgili Türk Telekom ile anlaşma yapabilir misiniz? VAE Kullananlar'da Upload'tan tam performans alsın.

    Not: TürkNet'liyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete helal olsun diyorum. Ellerinizden öperim saygılar.

    Lakin biz müşterilerinizi oldukça rahatsız eden bir durum var. Ben ilk abone olduğumda evrak işlemleri için kapıma türknet personeli gelmişti ve 1-2 gün içinde türknetli olup internetimi kullanmaya başlamıştım. Şimdiyse 1 haftadır 2 haftadır hatta 1 aydır türknete geçemediğini söyleyler var. ayrıca taahhüt yok diyorsunuz dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz diyorsunuz lakin iptal etme işlemlerinin oldukça zor ve zahmetli oldugunu ve kısa zamanda iptal işleminin gerçekleşmediğini söyleyenlerde mevcut.

    ayrıca ben ilk abone oldugumda o dönem bir kaç sefer sorun yaşadım. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştıgımda 1 dk bile sürmeden operatörle konuşmaya başlayıp derdimi anlatabiliyordum.

    Gel zaman git zaman türknet müşteri hizmetleri iptal edildi. Mesaj yoluyla iletişim kurmamızı bekliyorsunuz. tamamda bu süreç çok uzuyor. ben 1 kaç gün sorunumun çözülmesi için bekliyorum. belkide o an operatörle konussam sorunum 5 dk içinde çözülecektir ama mesaj attıgımda 48 saat içinde dönüş yapılacak diyorsunuz. bu çok saçma bir durum. karşımda muhattab bulamıyorum. şahsım adıma pek sorun yaşamıyorum lakin şikayetvar.com gibi sitelere baktıgımda türknet için bir sürü şikayet oluşmuş durumda ve kullanıcılar müşteri hizmetleri olmamasından yakınıyor. adınıza yapılan bu şikayet müşteri kaybına sebeb olmakta. ben 4 arkadasımı sırf şikayetvar.com daki şikayetler yüzünden türknetli yapamadım. türknetli olmalarının yada olmamalarının bana bir zararı yok lakin müşteri kaybı yaşıyorsunuz.




  • ben de Türknet deneyimimden söz edeyim:


    Temmuz 2015-Temmuz 2017 arasında,2 yıl superonline'ın 16 mbit'e kadar 50 gb akk'li rezil tarifesini kullandım.50 gb olunca hızı hemen 3 mbit'e düşürüyorlardı ama gelecek ay otomatik olarak 16 mbit ile başlaması gereken hızı 3 mbit'ten vermeye devam ediyorlardı.bunu her ay yapıyorlardı.müşteri hizmetlerini arayıp düzelttiriyordum.yani fark etmesem 3 mbit hızı itelemeye devam edecekler.zaten 50 gb akk 1 haftada doluyordu ondan sonra rezillik... videoları 360p izlemekten gözlerimiz bozulacaktı.zaten verdikleri sikindirik modem bir boka yaramıyordu.yan odadan bile çekmiyordu.

    taahhüdümün bitmesine yakın donanımhaber,shiftdelete youtube kanallarında Sinan Kurmuş ve Cem Çelebiler'in Türknet'i anlattıkları videolara denk geldim.açıkçası ilk başta tereddütle yaklaştım çünkü fiziki bir mağazaları yoktu ama nasılsa taahhüt yok deyip Türknet'e başvurdum.evrakları kargoyla yolladım ve evraklar onlara ulaştıktan 3 gün sonra bağlantım aktif oldu.bana sadece modemin ayarını yapmak kaldı.modemi de tplink archer vr2800 aldım.almışken en kalitelisi olsun dedim çünkü ev kalabalık.ucuz dandik modemlerde birkaç kişi bağlanınca aşırı ısınma ve kopma sorunları olurmuş diye okudum.kullananlar hiç memnun değildi.ilk hız denememde 50 mbit indirme 2 mbit yükleme hızı aldım.gözlerime inanamadım çünkü 2 yıl boyunca 13-14 mbit hızı aldığıma seviniyordum.

    türk telekom alt yapısını kullanıyorum yani türknet'in yapa altyapsında değilim.öyle olsam 100 mbit hız alırdım ama yaşadığım şehirde Türknet'in yapa alt yapısı henüz yok.evim santrale 200 metre zaten.hızım hiç düşmez,pingim 20'yi geçmez o da akşam 6-11 arasında.o da normal çünkü herkes o saatte internete yüklenir.bu yoğun saatler dışında ping'im 5-10

    15 aydır kullanıyorum 1 kez sorun yaşadım o da geçen ay.arıza kaydı açtım 2 günde çözüldü.2 gün sinirlendim o da robotla konuştuğum için eğer canlı müşteri temsilcisi olsa insan biraz daha rahatlar.robotlarla konuşmak gerçeken can sıkıcı.Türknet'in tek eksi yanı bu bence ama 15 ayda 1 kez işim düştüğü ve o da 2 günde çözüldüğü için bu olumsuz yanı göz ardı edebiliyorum.

    hangi iss 50 mbit indirme 4 mbit yükleme ve ev telefonu veriyor? üstelik ev telefonunda aylık her yöne 1000 dakika arama hakkı veriyor? başka iss bunları verse fatura 150-200 liradan aşağı gelmez.üstelik arkadaşını getirene 1 ay bedava da veriyor.birçok kişi referansımla üye oldu ve hepsi memnun çok şükür.

    Türknet yetkililerine bir tavsiyem var.çağrı merkezini kapatmak gerçekten çağ dışı.gerekirse makul bir ücreti olmalı ama gene de açmalısınız.5 dakikası 1 lira gibi sembolik ücretler.en azından çağrı merkezinizin masrafı çıkar ve müşterilerinizi de kaybetmezsiniz.birçok kişi bu nedenle sizden kaçtı ya da size hiç gelmedi.yaşlı bir çift vardı komşumuz olan.onlara sırf bu canlı destek yok diye Türknet'i tavsiye edemedim çünkü onlar yazılı taleple,robotla konuşmakla uğraşamaz.çağrı merkezinden ettiğiniz kar bence müşteri kaybınızdan ettiğiniz zarardan az.pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorsunuz.bu halkın alışkanlıkları pat diye değişmez.çağrı merkezini kapattım oldu anlayışından vazgeçin.

    Türknet, kullanıcılarını dinleyen bir firma.15 aydır kullanıcıların hemen hemen her isteğini yerine getirdi şu çağrı merkezini kapatma saçmalığından bir an önce lütfen geri dön Türknet.dedim ya gerekirse orayı arayan sembolik ücretler ödesin ama gene de açılsın.

    Türknet'e benim referansımla üye olanlar 1 ay bedava internet kullanır ve onlara üstüne de 30 lira öderim.ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 12 Kasım 2018; 10:19:19 >




  • Ben geçeli ay olmadı. Bazen Çok düşüyor hızı bazen 40 MB çıkıyor. Valla çözemedim ama diğer firmalardan o kadar bıktım ki şu anda çok iyi geliyor. Rekabeti uzun vadede arttırıp müşteri olarak bizim daha iyi ve ucuz hizmet almamız için böyle firmaları desteklememiz lazım. Yeri gelince çilesini de çekmemiz tabi. :)
  • heralde 2sene olmuştur Türknet e geçeli 1560liraya yakın para ödemişimdir

    karşılığında

    32mbit e kadar denen tahahüt hızını bırakın 8mbiti geçtiğini görmedim

    her saat başı 15dklık bir çökme

    saat 20,00 da 30dakikalık çökme

    en güzel kullandığım saat dilimi gece 2 ile sabah 7 arası

    memnunmuyum tabikide değil

    4 defa teknik destek geldi kontrol etti en son sıkıntıyı modem de buldular .0km modem sıkıntılıymış

    binada tek mantıklı olan kablonet ondada kafamda dolu soru işareti var
  • TurkNet 'de CGNAT IP çözümü var mı? Beni havuz IP'ye dahil etmesinler arkadaş
  • @TurkNetDestek Merhaba. Herhalde altyapım güncellenmiş. TTNET den de vdsl hakkında bilgi aldım. Hattımın 35 mbps vdsl desteklediğini ve boş port bulunduğunu teyit ettim. Modemim de desteklemekte vdsl. Rica etsem geçişimi sağlayabilir misiniz 35 mbps vdsl şeklinde? Özelden de size mesaj gönderdim. Bakarsanız sevinirim. Sizin hızlı bir şekilde çözeceğinizden eminim. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Destek No: 20626260
  • Merhaba arkadaşlar, lüften türknete laf etmeyin. çünkü yakında kotalar vb. getiricekler halinize şükrediceksiniz burası türkiye unutmayın 3. degil 128. ci dünya ülkesiyiz. Kota vb. gelecek. türknete destek olalım adamlar pes ederse 40-50-100gb kotalarla avuçlarınızı yalarsınız !!!

    Lütfen türknet davandan vazgeçme !
  • Türknet candır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline'nın 6mbit verdiği yerde 14 mbit internet sunan Türknet'e teşekkür ediyorum. Ara ara ufak tefek sorunlar olsa da en nihayetinde Türknet'ten memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.