Şimdi Ara

Turknet Saçmalıkları Bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu arkadaşını getir kampanyaları ile dayıma internet için bunları tavsiye ettim.
    Kendisi anlamıyor bu işlerden genel insanımız gibi normal olarak her aşamayla ben ilgileniyorum ama adreslerinde de bekleyemiyorum tabi.
    Sözde şimdi adrese kadar kurulum hizmeti veriyoruz artık kendi ekiplerimiz ile yeni sıfır başvurularda diye ve mecburi olarak istemiyorum diyemiyorsunuz 60 TL ekstra ücreti ile dediler.
    Tamam dedik zaten anlamadıkları için dayımlarda ben modemi alır koyarım eve elemanda gelir modemi kurar interneti bağlar gider dedim sıkıntısız güzel olur dedim.

    Şimdi neyi nasıl yapıyorlar Allah bilir söylemiyorlarda kimi nerden tutular saha elemanı diye yalan doğru zamanla çıkar buda.
    Birkaç gün önce birisi gelmiş binadaki ankastreye kadar kablo çekmiş sözde zaten eski bina burası ve superonline internet kullanıyordu dayım 2 hafta kadar önce onu iptal ettirdi komple yeni kendi adına abonelik başlattırmak için.
    Kimse artık gelmiş birisi kabloyu işaretlemiş ankastre kutusunda baktım telekom bloknot kağıdına dairesini adını yazmış bırakmış. Turknet çalışanı gelip onu binaya bağlayıp interneti verecek diye bekliyoruz.

    Bende dün vdsl modem aldım evet bıraktım. Bu gün işte gelmiş Turknet elemanıyım diye birisi eve o gelen kabloyu bağlayacak ve kurulumu yapacak iş bitecek diyorduk.
    Arattım hatta dayıma görüştüm kendisi ile şuan eve giden hattı arıyorum dedi. Tamam onu bulup modem kurulumuna geçince beni tekrar söyle orda dayıma arasın beni görüşelim dedim tekrar vdsl hizmeti var dediniz başvurduk
    yanlış olmasın dedim. Onu modem kurulumunda görücez şuan bilmiyorum dedi işte nasıl bir Turknet elemanıysa artık. Tamam dedim kurulumda tekrar görüşürüz model giriş şifresine kadarda verdim.
    Aradan yarım saat geçti ben aradım dayımı ne oldu diye. Arkadaş internetiniz Pazartesi Salı günü gelir demiş çekmiş gitmiş. Ne yaptı tam olarak allah bilir.
    Bu nasıl bir adrese kadar kurulum şeklidir anlayan bilen var mı? Bu kadar zor birşeymi şunu bağlamak kaç gün geçti. Telekom'dan internet alıyoruz 1 saat sürmüyor geliyor bağlıyorlar.
    Bunlar saha ekibi falan dediler ama hala kaç gündür internet falan bağlayamıyorlar yine altyapısı herşeyi olan istanbul göbeğinde biryer.

    İletişim kurulamayan bir iletişim firması zaten olmayan internet ile online işlemlerden kayıt açın diyorlar böyle söyleyincede. Ne idüğü belli değil hiçbirşeyin.
    Şu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum yokmu yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 13 Ocak 2018; 18:7:57 >







  • Pazartesi-Salı günü gelir dediyse demek ki daha port açılmadı. VDSL portun açılması normalden uzun sürüyor nedense. Portu bağlayacak ekip Türk Telekom ekibi. Kendi müşterilerine 1 saat içinde bakıyorlar ama diğer firmalara nedense aynı özeni göstermiyorlar.

    Ama gerçi Türk Telekom'unda haklı noktaları vardır illaki. Ekipleri kendi müşterilerine yetmiyorsa mecburen diğer firmaların işlerini erteliyorlar sonraya.

    Bu tarz sorunların çözülmesi için ya Türknet TT ile yeni bir anlaşma yapıp bu tarz işler için sürenin kısaltılmasını isteyecek, ya da TT saha dolaplarını falan erişime açacak her firma kendi ekipleri ile saha dolabına erişebilecek.

    Türknet burada yapacağını yapmış zaten iş emrini TT'ye vermiş. Bundan sonrasına karışamaz. TT ekibinin portu ne zaman bağlayacağına bağlı durum. ADSL den VDSL e geçişin 10 gün sürdüğünü gördüm ben burada

    Ama sen müşteriye evde kurulum hizmeti veriyorsan interneti aktif bir şekilde teslim edip öyle gideceksin. Yoksa "evde kurulum" hizmetinin bir anlamı kalmıyor. Bu tarz sorunlara da bir çözüm bulmalı Türknet. 2018 yılında bir VDSL portun açılması günler, haftalar sürmemeli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 14 Ocak 2018; 1:50:45 >




  • Turknette hersey dogal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.