Şimdi Ara

TürkNet Rezaleti- Her akşam 100+ Ping (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Eger hizmet veremiyorsaniz o bölgelere de fatura cikarmayacaksiniz, bunun başka bir kabulü olamaz. 2.5 ay internet kullanamayacagim ve ücretini alacaksiniz, öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping ve hız sorunu devam ediyor mu durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talip68

    Ping ve hız sorunu devam ediyor mu durum nedir
    Şu an 2 Mbit internet 100+ ping. Son gaz devam ediyor. Yer İstanbul Sancaktepe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe çözüm kavuşturamayacaklar 2 ayda geçer ama bu seferde sorunu çözdük diyecekler 31 mart sonrası fiyat artışı olacak gibi cazibesini iyice yitirdi turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

    2 tane destek kaydı açtım. Akşam saatlerinde pingim yükseliyor diye. İlkinde standart cevap verdiler adamı

    salak yerine koyarcasina bilmem ne bilmem ne yapın diye sanki biz bilmiyoruz. Bir daha destek kaydı açtım ve yine aynı cevap. Sanırım dünyadaki kurulmuş müşteri hizmetleri en en kötü firma turknet. Ah fiber olsa şu beş para etmez firmanın yüzüne bakmam da Allah kahretsin ki yok. Buyrun gelen cevap da şu:

    Bunlar kafayı yemiş. Adamlar resmen ping problemini gidermek istiyorsanız bilgisayarları kapatın, hiç bir şekilde internet kullanmayın diyecekler utanmasalar. Bu kadar bilgisiz, cahil destek ekibine sahip olup tek yapabildikleri müşteriyi "aptal" yerine koyan başka bir firma var mıdır anlamak güç.

    TEK SORUN SİZDE, SİZİN ÇÜRÜK ALTYAPINIZDA. İnsanları o küçük akıllarınızla aptal yerine koymayı bırakın. Çözüm odaklı çalışın. Kullanamadığımız internetten aldığınız paralar gözünüze dizinize dursun.


    Düzeltme: İmla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 29 Ocak 2019; 23:29:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, Levent BNG01, Levent BNG03 ve G.tepe BNG01’den hizmet alan kullanıcılarımız ping ve performans sorunu yaşıyor. Bu durumu fark ettik. Aksiyonlarımızı hızlıca aldık ve çalışmalarımıza başladık. Sorunlara şimdilik geçici çözümler üretiyoruz. Uzun vadeli olarak sorunu kökten çözmek için yeni cihaz siparişlerimizi geçtik. Yeni cihazlarımız elimize ulaştıktan sonra devreye alacağız ve yaşanılan satürasyon sorunu nedeniyle ping artışlarına son vereceğiz.

    Bu cihazların elimize ulaşması ve updateleri yaklaşık olarak iki, iki buçuk ay kadar sürebilir.

    Bu tabii şu demek değil, herkes problem yaşamıyor.

    Bu konu hakkında bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğim.
    Üsküdar beylerbeyindede durum aynı.
    Şimdi Soru 1 madem böyle bir sorununuz var müşteri hizmetlerinin niye haberi yok ? zira konu ile alakalı ne zaman arıza kaydı bıraksak kabloyu kontrol edin modemi şöyle yapın gibi saçma sapan geri dönüşlerle insanlar niye uğraşıyor ?
    Soru 2 böyle bir sorununuz var ve bunun ile ilgili çalışma yapıyorsunuz eyvallah peki bunu benim öğrenmek için gelmem gereken yer burasımı ? Eğer sorumluluk sahibi bir şirket isen yapmak gereken daha ben dönüş yapmadan atarsın bana bir mail yada ararsın böyle bir sıkıntımız var şu tarihde çözülüçek diye bilgi verirsin..
    Soru 3 ataköy gayrettepe şöyle böyle demişsin ben anadolu yakasında oturuyorum aynı sorun bendede var anadolu yakası ile ilgili herhangi bir çalışma varmı ?TürkNet Rezaleti- Her akşam 100+ Ping
    Üsküdar Beylerbeyi TürkNet Rezaleti- Her akşam 100+ Ping



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 29 Ocak 2019; 23:53:55 >




  • Bu işin tek çözümü var. Türkiye'nin İzmir üzerinden Akdeniz rotası ile Avrupa ya yeni bir Yurt Dışı çıkış omurgası kurmasıdır. Bütün ülkenin yükü İstanbul üzerinden yurt dışına çıkmak ve sofya prag frankfurt hattını takip etmek şeklinde.
  • Pubg mobile oynuyorum Ping 50-60 arası
    40–44 düşüyor bazen
    Akşam 20:00-24:00 arası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun devam ediyor. 2 Hafta kadar sorun yoktu son zamanlarda yine başladı. Artık bu utanç tablosuna bir son vermeyi düşünmüyor musunuz sayın türknet yetkilileri?
  • Sorun hala çözülmedi. TurkNet kalitesini buradan anlayabilirsiniz. Geçmeyi düşünen varsa her gece sinir krizi geçirmeyi göze alarak geçsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.