Şimdi Ara

Türknet=rezalet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaşamış olduğunuz sorun sebebiylen çog üzgünüajsdaahhaja lan bak hala bekliyor ki derdi çözülsün diye... öhöm neyse, gsm numaranızı şeyederseniz biz de bi ara sorununuzu şeyederiz.

    **edemedi**


    neyse, illa numaranı verip çare bekleyceksen ben sana müşteri hizmetleri yetkilisi taklidi yapayım için soğusun


    bilgisayarın fişe takılı mı
    modemin ışıkları yanıyo mu? yemin et
    kasan dik/yan durmuş, halbuki çarpaz durması lazım
    evde elektrik olduğuna emin misin, prize çatal sok
    kaydını oluşturuyorum
    2 iş günü bekle
    2 iş günü daha bekle
    bi 5 gün daha bekle işin ne
    geldik evde yoktunuz
    santrale uzaksın
    kutuda net var ama senin kablon laylon
    yapa'nın karnı acıkmış
    hep türk telekom yüzünden
    modemin bozuk
    tipin kayık
  • ttnet daha rezalet
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1. Kimse beni aramadı, arasanız ulaşırdınız.
    2. Abone kaydı yapılana kadar vaatleriniz "35 megabite kadar, altyapınız destekliyor, her şey çok süper"di.
    3. Destek kaydı aça aça bi hal oldunuz, ama hiçbir şeyi çözemiyorsunuz.
  • 29 Haziran 2017 günü nakil talebinde bulundum, hala nakil yapılmadı hala internet yok. hep aynı laflar, neymiş efendim süreç hızlandırılmış, ilgili birimlere iletilmiş. Üstelik 2 ay önce türknet kullandığım aynı adrese nakil istiyorum yani altyapı sorunu da yok. 21 gün oldu ayıptır ya, 21 günde altyapı döşenir, yuh artık ya, bu ne saçmalıktır. Üstelik 2 gün önce arandım ve 2 gün içinde internet açılacak denildi hala internet açılmadı bu nasıl bir yalanlar silsilrsidir. Oyalama taktğinde uzman kişiler mi çalıştırıyorsunuz. Yuh diyorum artık, bi şey yapmaya söylemeye de takatim kalmadı türknet yüzünden artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet de nakil ve yeni hat tesisi biraz sıkıntılı. 6 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat geçen ay hızdan dolayı birkaç defa arıza kaydında bulundum, ardından ttnet aradı aynı fiyat, telefon falan filan. Taahhüt var mı dedim evet 24 ay fakat hede hödö dedi. Ben de turknet den memnunum deyip kapattım. En nihayetinde turknet Telekom alt yapısı kullanıyor. Ttnet istediği impeliği yapabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengema D kullanıcısına yanıt
    Arıza için arayıp pazarlama mı yapıyor? Bunu mutlaka turknet ve btk'ya bildirin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengema D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, rica etsem PM üzerinden bu konu hakkında detayları iletir misiniz?
  • Türk Telekom port için gelip 2 ayrı port girişi yapmış aradığımda da turknet bana biri telefon biri internet dedi ama hangisi internet demedi kendileride bilmiyor ve hizmet de hala aktif hala gelmemiş bu nasıl rezilliktir söyler misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç bela port baglattik bir haftadır internet yok turknet interneti açmış online işlemler den gözüküyor ama hala ne gelen var ne giden arıza kaydı açtık arayan bile yok eğer kullanmadığım halde benden para talep ederler ise haram olsun İnşallah bugünden kapatıyorum interneti yeter artık yazıklar olsun TÜRK NET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet in kendi adamları gelip kutudan hattı size bağlamıyor. Çünkü öyle bir servis hizmetleri yok. Bir telefoncuyu çağırtıp, apartman girişindeki kutu ile ev arasındaki bağlantıyı yaptıracaksınız. Telekomcular biz karışmayız aga diyorlar. Bilmiyorsanız modem ayarını da yaptıracaksınız. Olay budur.
  • Geçmek isteyen arkadaşlar ekşisözlükde turk.net başlığında okusunlar insanların başına neler gelmiş.
  • Dün gece telefondan yazınca parça parça ve tam toparlayamadan yazmış bulundum, Önceki mesajları silip tek mesajda tümüne cevap vermek istedim;

    Tüm gün forumda türknet şöyle böyle dememe rağmen hala türknet kullandığımı nereden çıkardığını bilmiyorum, daha önce de yazdığım gibi büyük ihtimalle türknet müşteri hizmetleri hesabından yazacak yüzün kalmadığı için bu hesabınla yazıyorsun.
    Cevaba gelince, evet hala Türknet'ten hizmet almaya çalışıyorum.

    Neden?
    Üyeliğim tek hat için bireysel değil, 2 ayrı adreste 4 telefon ve 2 internet hattı için başlatılmış bir kurumsal üyelik ve taahhütsüz değil, yani kalkıp mutsuzsan ne diye Türknet'te duruyorsun diyeceksen ilk söyleyeceğim sebep taahhüdümün olması.

    FAKAT

    Taahhüdümün olması tek sebep değil, Türknet'e geçiş sürecim inanılmaz sıkıntılı oldu, tüm hatlarımın geçmesi 1.5 ay olmasına rağmen tamamlanabilmiş değil ve bu süreçte dükkanın telefonlarına 1 hafta ulaşılamadı, 1 hafta o telefonlardan hiçbir yeri arayamadık, ayrıca 1 hafta boyunca dükkana gelen müşterilere internet olmadığı için doğru düzgün hizmet verilemedi.

    Düşünsene, bir işletmenin 1 hafta ulaşılamaz olması ne demek? şimdi Türknet'ten başka yere taşınırken de benzer rezillikler yaşanır korkusuyla seçici davranıyorum, sütten ağzımız yandı yoğurda yandın söndürme tüpüyle yaklaşmamız normal herhalde değil mi?

    Ben taahhüt vermesem bile reklamlarıyla ve sözleşme öncesindeki görüşmelerde bana hızı ve hizmeti vaad eden Türknet bu hizmeti veremiyor/vermiyor diye neden ben taşınayım? Böyle bir ticaret var mı lan, mesela kasap sana dese ki "al kardeşim et bende yarı fiyatına beğenmezsen de bir daha almasın", sen de o eti alıp zehirlensen bişey olsa "nasılsa taahhüt yok bir daha almam" mı diyeceksin? kısaca vaad edilmiş bir hizmet varsa, reklamı yapılıyorsa ben de o hizmeti almak istiyorsam bu firma o hizmeti hakkıyla vermek zorunda. Veremiyorsa da çözüm benim ayrılıp başkasına gitmem değil onların bunu düzeltmesi.

    Şunu anlamanız lazım, bir firma reklam yapıp hizmet satıyorsa o hizmeti verememesi hiçbir şekilde hoş karşılanamaz ve imkan varsa yaptırım uygulanır. İlkokul öğrencisi misiniz kaç yaşındasınız hayatınızda hiç mal hizmet almadınız hakkınızı aramadınız mı anlamıyorum ki?

    Burada Türknet'e geçiş sürecimi ve neden tercih ettiğimi/etmek zorunda kaldığımı anlatmıştım, istersen tüm yorumları okuyup rezilliklerine şahit olabilir;
    https://www.youtube.com/watch?v=cpUiMmVP-rg&lc=z23ksnp50pikstm0kacdp433pgu1bzoegsxdrqffy2dw03c010c.1502714602782351
    veya doğrudan ilgili kısmı şu linkten görebilirsin
    http://prntscr.com/gaqk4k

    Gelelim bu durumda bile 16mbps 150gb akkli taahhütsüz paketi 60 liraya bulamazsın kısmına, 60 liraya 16mbps hızdan ve 150gb kotadan daha iyi hizmet buluruz, aşağıda göreceksin. taahhütsüz kısmını ise yukarıda yazdığım gibi geçiyoruz çünkü ben taahhütlü kullanıyorum.
    Daha iyisini/muadilini bulamasak bile bu rezilliğin açıklaması bahanesi olamaz ve dediğim gibi hizmet vermiyoruz diyemezler.

    Kaldı ki bireysel müşteri olup taahhütsüz olarak üyelik başlatmış olsaydım bu memnuniyetsizlik sonrasında sırf taahhütsüz diye manyak gibi mutsuz olduğum yerde kalmayacaktım ve doğal olarak alternatiflere bakacaktım, işte bu noktada da yemişim taahhütsüzlüğünü hizmet alamadıktan sonra diyecektim yani "taahhütsüz ama hizmet yok" vs "taahhütlü ama hizmet var" olacaktı, o halde beraber bakalım;

    Netspeed firması 60 liranın altında daha iyi paket sunuyor;
    100mbps hız, 200gb akn
    https://prnt.sc/gaqe78

    Kablonet firması 60 liranın altında sınır sizsiniz kampanyasıyla Türknet'i tokatlıyor;
    24mbps hız ve 150gb akn veriyor, yanında 50dk konuşma ve kablo tv veriyor, konuşma ek paketler de uygun.
    https://prnt.sc/gaqeqo

    Dsmart firması 60 liraya 24mbps hız 50gb akn sunuyor, +5tl ile 50gb akn alabiliyorsun.
    https://prnt.sc/gaqe2h
    Kota yarısı ama hız 2 katı, zaten hız 12 olduktan sonra kotan 1412041gb olsa ne yazar, download yapmayan biri için yüzlerce gb kotanın bir anlamı yok, 12mbps hızı olan için de download anlamsız kalıyor, o halde Türknet'in hizmeti kolsuz tenisçiye benziyor ve bu firmanın paketi işlevselliği ile daha tercih edilebilir oluyor, öne çıkıyor.

    Büyük iss olma konusu ise komedi, edevlette en büyük issler diye bir liste mi var? yok. Muhtemelen yapa mapa diye isim verdikleri kutuları sebebiyle oraya isimlerini yazmışlar, sorarsan kendi altyapımız var diyorlar ya, ondan yani.
    Ben onların altyapısında değilim mesela, bildiğin netspeed gibi xyz firmaları gibi türk telekom altyapısından hizmet veriyorlar ama sen illa hizmet verecek firma orada olsun diyorsan aha sana oraya dsmart ve kablonet yazdık.

    Sonuç olarak burada bir şikayet yazıyorsak ve kanıtlarını da koyuyorsak, ergen gibi laf sokmaya değil olayı anlamaya, fayda görmeye gelin, mümkünse destekleyin. kimse manyak sapık değil ki vaktini uzun uzun şikayetlere ayırsın burada yazı yazsın.

    Ha bana vereceğin destek de inan önemli değil zira buradan sorunun çözümüne dair bir beklentim yok, tek amacım olabildiğince çok insanın bu rezillikleri görüp gardını alması ve hatta bu firmadan uzak durması.




  • Ben şansımı denemek istiyorum.
    zira benim çevremde kullanan birçok insan hizmetten memnun.
  • hyilmaz99 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Şuan 'Arkadaşını Getir' içerikli mevcut bir kampanyamız vardır. Donanım haber konuları altında TurkNet kullanan arkadaşlar promosyon kodu paylaşıyor. Promosyon kodlarından birini alıp aboneliğinizi bu kodla başlatırsanız bir ay bedava internet hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.