Şimdi Ara

Türknet Referans Kodumla Üye Olana 35 TL EFT Yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Türknet Referans Kodumla Üye Olana 35 TL EFT Yapıyorum.
    Turknet sitesinden veya telefonla başvurularınızda aşağıdaki referans kodunu paylaşırsanız ikimizde 1 ay ücretsiz kullanma hakkı kazanabiliriz! İlk faturanızı ödetikten sonra bu hakkı kazanmış oluyoruz. Bedava hakkı tanımlanınca 35 TL EFT yapıyorum! Ayrıca eğer banka hesabınız yoksa cep telefonu numaranıza gönderim yapabilirim!

    Ben nasılsa faturamı ödeyeceğim ama benim referans kodumu paylaşırsanız hem 1 ay ücretsiz internet kullanırsınız hemde 35TL kazanırsınız.

    Faturalarım düzenli olarak ödenmektedir.

    Profilimde referanslarım mevcuttur. Eğer güven konusunda aklınızda bir soru işareti varsa özel mesaj(PM) ile sorabilirsiniz. Telefon numaramı da özel mesaj ile paylaşabilirim.



    Referans Kodu: M E J 6 4 H E 6 5 A A X

    Eğer telefonla başvuru yapacaksanız müşteri temsilcisine davet kodunuz olduğunu söyleyip referans kodunu paylaşırsanız işlem gerçekleşecektir.

    İnternet üzerinden başvuru yapacaksanız bu linke girerek Davet Kodunu Kullan yazısına tıklayarak bilgilerinizi girip başvuru yapabilirsiniz. :
    https://turk.net/arkadasini-getir/MEJ64HE65AAX/


    Kampanya şartları için:https://turk.net/arkadasini-getir/



    Türknet başka firmadan gelenlerin 120 TL cayma bedelini karşılıyor. Ayrıca firma ile şuan bağlantınız var ise bağlantınız hiç kesilmeden Türknet'e geçebiliyorsunuz. Alacağınız hızı internetten adresinizi girerek sorgulatabilirsiniz. Benim aldığım hız gayet iyi. En önemlisi taahhüt yok.

    Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.

    Sağlıcakla kalın...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.