Şimdi Ara

Türknet Nakil İşlemi Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30 Kasımda Nakil talebi için aradım müşteri hizmetlerini sesli yanıt sistemine geçtikleri için kimseyle muhattap olamadık tabiki bu yüzden kayıt açtım tam 2 gün sonra aradılar adres aldılar, gerisini biz 6 gün içinde halledicez dediler ama Niğde gibi küçük bir şehirde daha öncede yaptığım için nakil işlemi genelde daha kısa sürerdi bu yüzden 3-4 gün sonra online işlemlerden baktım destek kaydı çözülmüştür yazıyor ama ne türknetten arandım ne de bir mesaj geldi veya türk telekomdan port açmak için gelen kişide aramadı ki evde internet filan yok zaten. Meğersem sistemde hata oldu o yüzden nakil talebiniz başlamamış dediler yani 4 gün boşuna bekledik sonra yeniden talep açıldı ama bu sefer de günlerdir bekliyorum hala arayan soran yok dün aradı türknet ve türk telekom görevlisi ankastreye ulaşamadığı için portu açmadan gittiğini söyledi. Arkadaşım apartman ziline basmak ya da bizi aramak bu kadar zor mu ? Türk telekoma müşterinin irtibat nosunu vermiyor mu bu şirket. Neyse yeniden yönlendirecem dedi 3 gün önce ve o günden sonra bir haber yok. Bugün Niğde türk telekoma ulaştım portu açan görevliyle konuştum bizim sistemimizde öyle bir işlem yok,gitmedik yapmadık öyle bişey dedi. Ya türk telekom yalan söylüyor, ya da Türknet yalan söylüyor ama sağolsun türknete soramıyoruz bunu çünkü müşteri hizmetlerinde çalışan insan yok artık ve destek kayıtlarına çok geç dönüyor, döndüklerinde ise öncekinden bir farkı yok mutlaka yapamadıklarını anlatmak için arıyorlar, bir kere de sorununuzu çözdük diye arayın. 13. gün ve hala internet yok ay sonu faturası gelecek hatta yapamadıkları nakil talebi içinde ücret alacaklarını söylediler. Bekliyoruz. Twitter destek hattından her yerden yazdım hala arayan soran yok.







  • Türknet de bağlantı ücreti yok



    Aboneliğini sonlandırip yeni abonelik acsaydın keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bağlantı ücretinden kasıt nakil ücreti. Turknet telefon+xdsl olduğu için ikisinde de ayrı ayrı tt'ye ücret ödeniyor fakat tt genellikle kampanya yapıp xdsl nakil ücreti talep etmiyor, sadece telefon için ödeniyor o da 11 lira civarı sanırım. Tabi yeni abonelikte port ve devre ücretlerini turknet kendi cebinden ödüyor.
  • Yok parasında değilim gerekirse nakil için 50 lira vereceksiniz desinler veririm. Ama 12 gündür internet yok evde. Hergün sabah 8de kalkıp twitter destek sayfasına yazıyorum. Bir sürü destek kaydı açtım. Türk telekom görevlisine ulaştım adam sistemde bekleyen bir nakil işlemi yok diyor yani türknet iletmemiş bile daha. BTKya şikayet ettim ama zaten ordan da bişey çıkmıyor genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.