|
Arkadaş selamlar, öncelikle bilgileri sizlere vereyim, 3 haftadır yaşadığım ve asla düzeltemedikleri hatayı, sıkıntıyı sizlere göstereyim. https://www.speedtest.net/result/10599767612 Evimde 2 adet ayrı ISS, 4 ayrı modem mevcut, biri Türknet diğer Milleni. Bugün itibariyle ikisi birden patladı ve hızları 2 mbit üzerine çıkmıyor. O kadar destek kaydı açmama rağmen kimsenin ilgilendiği yok ve sürekli yasaklardan dolayı yok yoğunluk varmış vs. gibi söylemlerde bulunup geçiştirmeye çalışıyorlar. Ben gerçekten bıktım, yoruldum. Sürekli bir sorun oluyor, telekom kaynaklı oluyor, süreç ona göre her zaman uzuyor, destek kaydında çözüm 36 saat içerisinde veya 48 saat içerisinde çözülecek deniliyor, forumdaki arkadaşa soruyorum 3 ile 7 gün arasında bir süre veriyor. Yani ben 1 ay boyunca adam akıllı bir kullanım yapamıyorum ve soyuluyorum. Şimdi ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Telefonla ulaşabileceğim kimse yok, sorun telekom kaynaklı "güya". O zaman telekoma geçelim? Madem sorunu halletmiyorlar geçelim sorun olursa düzeltsinler? Lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt