< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 16 Mayıs 2019; 19:46:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 16 Mayıs 2019; 19:46:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hizmet kaliteniz zaten yok yatırım deseniz nereye yapıyorsunuz bu yatırımları? Ben son kullaniciyim ve sürekli yatırım yaptığınızı söylüyorsunuz ben faydasını görmedikten sonra ne fayda ?
|
Milenicom netspeed sanki zam yapmayacak :) bir kaç güne yada haftaya onlarda boru döşer merak etmeyin...
|
Haklarıdır, helal olsun.
|
bu mesaj silindi
|
Zam yaptık ama hizmet aynı hizmet demek tamamen saçmalık VAE kullanan aboneler halen 35 mbps alıyor upload hızları rezalet 4 mbps fazla alamıyor ki bu aboneler için biz fiyatı arttırdık ama şunu yaptık demeniz lazımdı veya seçenekler koymanız lazım biz upload hızı istiyoruz 200 mbps hızları istiyoruz fiyatıda aynı oranda arttırın kabul ama adam zaten 8/16 mbps fazla hız alamıyor 75 lira ödeyecek afedersiniz ama ben türk telekom'da kullanıyorum sabit telefonda var 16 mbps sınırsız 65 tl ödüyorum
8 mbps hıza 54 lira ödüyorum siz baya uçtunuz müşteri hizmetleriniz yok altyapı çalışmanız yok yapa sunucularınız rezalet yurt dışı çıkışlarınız rezalet oyunlarda ciddi ping arttışı telekom'a göre kıyaslarsak bu paraya daha iyi hizmet veren firmalar varken neden türknet! |
Maliyetler sadece müşteri hizmetleri ve çalışan elemanlardan falan mı oluştuğunu sanıyorsunuz ? Yılbaşında iss'lerin altyapı kiralarına ne kadar zam geldi haberiniz var mı ? Ya da kendi alt yapısında döşedikleri kablolara ? Teknik konulara falan daha fazla girmiyorum araştırırsan kaç kalem gider ödediğini görürsün bir iss'nin. Ya tamam hiç yoktan son kullanıcı olarak 10 tl zam ödeyeceğiz ama giderlerinin ciddi kısmı dolar üzerinden olan firmalara niye pahalı oldu demek bahane değil zorunluluktur.
|
"ekonomi ortada, her şeye zam geliyor" diye türknet zammını savunanlar biliyor mu ki; daha ortada fol yok yumurta yokken, ne ağustos dolar krizi ne de servis sağlayıcı altyapı kiralarına zam gelmemişken türknet geçen sene 60 lira olan interneti 65 liraya çıkarmıştı. o zaman hiçbir firma zam falan yapmazken, bunlar yine aynı bahanelerle mail atmıştı hatırlayanlar vardır. biz de biliyoruz ekonominin durumunu da, biraz düşününce daha önce de dediğim gibi bu firmanın diğer firmalara nazaran masraf kalemleri çok çok az, hatta yok. direkt patronların cebine giriyor kazandıkları paralar. işçi istihdamını azaltıp, "robot müşteri hizmetleri daha etkin çözüm" diye milleti yiyorlar.
ben hızlardan memnunum, türknet'in hizmetiyle sorunum pek yok ama bir anda 11 lira zam ne demek? kaldı ki geçen sene 60 lira iken 1 senede 16 lira zam gelmiş oldu. hatta kimisinin interneti 86 lira oldu. ayrıca bir müşteri ne olursa olsun, isterse en güzel hizmeti alsın gelen zammı savunmaz. kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. bırakın firma savunsun samimiyet kokan (!) maillerle. yapıyorlar da zaten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:57:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 9 Mayıs 2019; 12:17:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 9 Mayıs 2019; 12:30:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|