Şimdi Ara

Türknet mayıs 2019 zammı / Taahütsüz alternatif firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
6
Favori
9.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklenen zam haberi geldi dostlar . 35mbite kadar olan paket 64.99> 75.99'a hız sınırı olmayan paket 74.99> 85.99'a yükseldi.
    Bu durumlardan sonra turknette pek mantıklı değil bu kadar ping sorunu ve çağrı merkezi yokken .
    Türknet mayıs  2019 zammı / Taahütsüz alternatif firmalar

-10 mayıs edit-
    Yeni firma arayışlarım doğrultusunda bir tablo olusturdum . Firma değiştirmeyi düşünüyorsanız bu tablo işinize yarayabilir .

Türknet mayıs  2019 zammı / Taahütsüz alternatif firmalar
    Tablonun dh dışı linki:https://eksiup.com/images/74/78/5i6041ptv7xk.jpg

*Orisde şuan kampanya olduğu için ilk 6 ay 50mbit paket 60tl , 100mbitlik paket ilk 6 ay 70tl.

Fiyatlar göz önünde bulundurulurken seçim imkanı varsa ev telefonu var seçeneğini seçtim yoksa yalın internet seçeneklerini seçtim.

Tablodan da gayet rahat gözüktüğü üzere turknet bir süre eşit gitse de firmalarla artık geriye düşmüş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 16 Mayıs 2019; 19:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zam yaptık ama hizmet aynı hizmet demek tamamen saçmalık VAE kullanan aboneler halen 35 mbps alıyor upload hızları rezalet 4 mbps fazla alamıyor ki bu aboneler için biz fiyatı arttırdık ama şunu yaptık demeniz lazımdı veya seçenekler koymanız lazım biz upload hızı istiyoruz 200 mbps hızları istiyoruz fiyatıda aynı oranda arttırın kabul ama adam zaten 8/16 mbps fazla hız alamıyor 75 lira ödeyecek afedersiniz ama ben türk telekom'da kullanıyorum sabit telefonda var 16 mbps sınırsız 65 tl ödüyorum
    8 mbps hıza 54 lira ödüyorum siz baya uçtunuz müşteri hizmetleriniz yok altyapı çalışmanız yok yapa sunucularınız rezalet yurt dışı çıkışlarınız rezalet oyunlarda ciddi ping arttışı telekom'a göre kıyaslarsak bu paraya daha iyi hizmet veren firmalar varken neden türknet!
    Maliyetler sadece müşteri hizmetleri ve çalışan elemanlardan falan mı oluştuğunu sanıyorsunuz ? Yılbaşında iss'lerin altyapı kiralarına ne kadar zam geldi haberiniz var mı ? Ya da kendi alt yapısında döşedikleri kablolara ? Teknik konulara falan daha fazla girmiyorum araştırırsan kaç kalem gider ödediğini görürsün bir iss'nin. Ya tamam hiç yoktan son kullanıcı olarak 10 tl zam ödeyeceğiz ama giderlerinin ciddi kısmı dolar üzerinden olan firmalara niye pahalı oldu demek bahane değil zorunluluktur.
    "ekonomi ortada, her şeye zam geliyor" diye türknet zammını savunanlar biliyor mu ki; daha ortada fol yok yumurta yokken, ne ağustos dolar krizi ne de servis sağlayıcı altyapı kiralarına zam gelmemişken türknet geçen sene 60 lira olan interneti 65 liraya çıkarmıştı. o zaman hiçbir firma zam falan yapmazken, bunlar yine aynı bahanelerle mail atmıştı hatırlayanlar vardır. biz de biliyoruz ekonominin durumunu da, biraz düşününce daha önce de dediğim gibi bu firmanın diğer firmalara nazaran masraf kalemleri çok çok az, hatta yok. direkt patronların cebine giriyor kazandıkları paralar. işçi istihdamını azaltıp, "robot müşteri hizmetleri daha etkin çözüm" diye milleti yiyorlar.

ben hızlardan memnunum, türknet'in hizmetiyle sorunum pek yok ama bir anda 11 lira zam ne demek? kaldı ki geçen sene 60 lira iken 1 senede 16 lira zam gelmiş oldu. hatta kimisinin interneti 86 lira oldu.

ayrıca bir müşteri ne olursa olsun, isterse en güzel hizmeti alsın gelen zammı savunmaz. kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. bırakın firma savunsun samimiyet kokan (!) maillerle. yapıyorlar da zaten.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:57:4 >
  • Kullanamadığım hizmete zam gelmiş :) bravo başka sağlayıcı ya geçiş zamanı

• Haklarıdır, helal olsun.
  • Diğer operatörlere geçiş konusunda ne yapılabilir?
    Hangi hareket mantıklı olur?.

• Millenicom ve netspeedde taahutsuz 35mbite kadar internet halen 65tl iken turknet gibi sorunu bitmeyen bir firmanın 10tl zam yapması intihardan başka bir şey değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 9 Mayıs 2019; 12:17:29 >
  • Sırayla hepsi zam yapacaktır. TurkNette kalmak en mantıklısı. 2 aya bir 1-2 saat kadar bağlantı sorunu yaşatması dışında hiçbir sorunum yok 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Hız sınırı olmayan paket bulundugum bölgede olsa keşke ona geçiş yaparım. Diğer operatörler ve paketler dandik ve pahalı.

• iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Günün herhangi bir bölümünde evde oyun oynamak mümkün değil istanbulda oturuyorum ve istanbulda sunucuları olan lol de tt 'de iken 12ms ping alırken turknette en iyi durumda 15 normal durumlarda minimum 30 ping alıyorum . Yani oyuna gireceğim
    zamani ben değil resmen turknet belirliyor o isterse girebiliyorum.prime timedan bahsetmiyorum bile o zaman oyuna vb girmek imkansız . internet hizinin bir dengesi yok bir sat 35 tam aliyorum bir saat 5 mbit net geliyor .aşması gereken çok problem var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PropositionJoe -- 9 Mayıs 2019; 12:30:17 >
  • TurkNet ile sorun yaşayanların %95i istanbul kullanıcıları oluyor onu farkettim ben. Sizin de şanssızlığınız İstanbul kullanıcısı olmanız galiba. Ben Kastamonuda da kullandım Adana'da da kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ping ve hız konusunda. Bazen cuma akşamları çok ping oluyor onda da herkes işten çıkmış evine gitmiş diğer gün tatil diye yükleniyorlar filme diziye :D

• Tahutsuz olduğu için istediği gibi zam yapar boş firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilk fatura çıkmadan zam çıktı ya, bende bir şey demiyorum.

• Merhaba, aslında açıklamamızda çok net anlatıyoruz. Son bir yılda masraflarımızda önemli artışlar oldu. Biz bunu sizlere yansıtmamak için neredeyse yılın yarısına kadar çaba gösterdik. Ancak, daha fazla aynı fiyatla devam etseydik hizmet kalitemizden taviz vermek zorunda kalacak ve yatırımlarımıza sürdürülebilir olarak devam edemeyecektik. Bu sebeple sevmesek de fiyatımızı artırmak durumunda kaldık.
  • Merhabalar, evet bu piyasa dengesizliği bizi de etkiledi. Biz bu durumu kullanıcılarımıza elimizden geldiği kadar hissettirmemek istedik ancak bu zamana kadar başarabildik.
  • Snac Twingum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışına denk geldiğiniz için üzgünüz. Maalesef, yeni abone olanlar için şimdiden, mevcut abonelerimize için ise 1 Haziran’dan itibaren yeni fiyatlarımız geçerli olacak.
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, size yaşamış olduğunuz sorununuz ile ilgili diğer konu üzerinden yorum yazmıştım. Gün içerisinde yerel operatör tarafından size ekip yönlendirilmesi yapmışlar. Sorununuzu çözüme ulaştırmaya çalışacağız. Ek olarak tabii bizi kullanmak istemeyebilirsiniz. Bunu anlayabiliriz. Bu yüzden mevcut kullanıcılarımızın karar vermeleri için 1 Haziran'a kadar zamanları var. Elbette sizleri aramızda göremezsek üzülürüz ancak memnun kalmayan kullanıcılarımızı zorla tutabilmemizin imkanı yok.
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, teşekkür ederiz. İnanın eski fiyatlandırma politikası ile yolumuza devam edebildiğimiz kadar ettik.
  • Keşke olmasaydı ama Turktelekom ve diğer firmalarda aynı paketler çok çok daha yüksek fiyatta.
  • Keşke zammı ilk siz yapmasaydınız, bukadar göze batmazdınız, diğer operatörleri bekleseydiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenicom netspeed sanki zam yapmayacak :) bir kaç güne yada haftaya onlarda boru döşer merak etmeyin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok normal bir zam. 80 mbit + 1000 dk ev telefonu 90 lira veren bir firma yok. Türk telekomda sadece 16 mbite ben bu parayı veriyordum. Türk telekom da altyapı kullanma zammı yapınca otomatik olarak artacaktı zaten. Dolar ve enflasyon da var bir yandan. Sadece Türk net için değil bütün servis sağlayıcılarına gelecek zamdır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.