Şimdi Ara

Türknet Kurulum hizmeti hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Türknet abonesi olmak istiyorum ve hali hazırda daireme kadar gelen Telekom hattı ve modemim var. Fakat şu anda herhangi bir operatöre aboneliğim yok. Yani yapmam gereken internet hizmetim açıldığı zaman kabloyu modemime takmak ve modem kurulumunu yapmak. Ancak Online başvuru yaparken hat tahsisi için kurulum ücretini peşin alıyorlar. Bu sorunu aşamadım. Ev telefonum var dediğimde ise hizmet numarası isteniyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?



  • Aktif bir ev telefonu hizmetiniz var mı?

    Eğer varsa bu telefon hizmeti üzerinden internet hizmet alabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla abone olurken ev telefonu numarasını yazmanız yeterli oluyor. Eğer hizmet numarasını da yazmanız gerekiyorsa Türk Telekom'u arayıp hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz. Bu şekilde abonelik başlattığınız zaman kurulum ücreti falan ödemiyorsunuz. Kablolar, port vs. hepsi hazır olduğu için aboneliğiniz kısa sürede başlatılıyor.

    Ama aktif bir telefon hizmetiniz de yoksa sıfırdan abonelik başlatmak zorundasınız. Sıfırdan aboneliklerde kurulum ücretini ödemek zorunlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 11 Şubat 2019; 2:37:53 >
  • Aktif Bir aboneliğiniz yoksa her halükarda yeni abonelik yapacaksınız; müstakil ev gibi ankastre olmayan bir yerde iseniz de turktelekom ekipleri ankastrenizde hattınızı işaretleyecek ve Turknet ekipleri de bağlantınızı sağlayacak (veya eleektikci çağırarak bunu halledeceksiniz).
    Turknet davetiye kodunu kullanarak da hem siz hem de ben veya istediğiniz kişi birer ay ücretsiz kullanabilirsiniz.a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.