Şimdi Ara

Turknet kullananlar yorumlar? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
20.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KAHRAMANMARAŞ için yazıyorum: Arkadaşlar benim 1 aydan fazla süredir annemlerde Türknet var ve 1 haftadır da kendi evimde Türknet kullanıyorum. Annemlerde daha önce herhangi bir telefon ve internet aboneliği yoktu, evrağı kargo getirdi, imzalandı geri götürdü, evraklarınız elimize ulaştı dediklerinde 2 gün sonra telefon bağlandı ondan 1 gün sonrada internet açıldı. 30-40 gündür kesintisiz 14-15 Mb hızında bağlanıyorlar. Özellikle erkek kardeşim çok oyun indiriyor ilk ay 100 GB kullanmışlar. AKK 50 olduğu halde hızı 90 GB dan sonra düşürmüşler.
    Benim aboneliğime gelince, çok maceralı oldu, ama sorun Türknet değil TTNET ten kaynaklı. Telefonum TTNET ALO daydı internetimde fibernet limitsiz di. TürkNet e başvurduktan 10 gün sonra internetim Türknete geçti, TTNET kesildi modemi Türknetin verdiği şifreye göre ayarladım ve hiç kesinti yaşamadan devam ettim, ancak sabit hattımı TTNET iptal etmiş, sebep olarakta başka operatöre taşıtmayız TTNET ALO da böyle bir hak verilmiyor, sadece Türk Telekom a taşıyabilirsiniz dediler. Ben telefonum olmadan interneti Türknetten kullanmaya başladım ve pes etmeden numaramı geri almaya çalıştım, Türknetten aradılar size yeni bir numara verelim hiç uğraşmayın dediler kabul etmedim. TTNET i tüm platformlarda şikayet ettim, BİMER, BTK, Şikayet Var, Keni iletişim sayfaları v.s.
    Tam 1 hafta telefonum kesikti ve sonunda TTNET ten arayıp suçu Türknete atarak numaramı Türknete taşıyabileceğimi belirttiler ve ertesi gün Türktelekomdan bir ekip geldi apartman girişindeki kutuya bir kablo bağlayıp telefonumu açtılar, ancak gelen ekip bir kabloyu koparıp attı, bunu neden attınız deiğimde gereksizdi dediler. Eve çıktığımda bu sefer telefon gelmiş internet gitmişti. Tam 4 gün yine Türknete arıza kaydı bırakıp bekledim, sonunda internetimide TÜRKTELEKOM dan bir ekip gelip tekrar bağladılar. Yani sonuç olarak TÜRKNET internet ve telefonum zorda olsa bağlandı ve sorunsuz olarak kullanıyorum. Yaşadığım sorunlarda TÜRKNET in suçu yok, sonuçta adamlar biran önce bağlanmasını ve para kazanmaya başlamayı isterler. Benim telefonum olmayıp internetimin olduğu, sonrada internetin kesilip telefonun bağlandığı dönemleri hep sıfırlamışlar, herhangi bir faturalandırma yapmayıp onlardan hediye gibi oldu. Yani 30 gün değil 15 gün parası ödeyeceğim.
    TÜRKNET altyapı kirası ve teknik ekip ücreti ödüyor TÜRK TELEKOMA. Yani evinize gelen internet TTNET te hangi kalitedeyse TÜRKNET tede aynı kalitede oluyor, herhangi bir arızada aynı ekip geliyor. Tek bir fark var yasal süre 72 saat olduğundan TÜRKNET in arızasını son dakikada onarıyorlar. Ancak şunuda söyleyeyim evinize internet bir kez bağlandıktan sonra modeminizde arıza yoksa bidaha asla kesilmiyor, arıza kaydıda açtırmaya gerek olmuyor. Bazı mahalle ve şehirlerin altyapısı sorunlu, sık sık kesinti olabiliyor, bu bölgelerden birinde yaşıyorsanız TTNET tede aynı kesintinin olacağını unutmayın. Yan komşunuz TTNET, siz TÜRKNET kullanırken alt komşunuzda SUPERONLİNE kullanıyor olabilir. Yani apartmana gelen kablo koptuysa sadece TÜRKNET in interneti kesilmez, hepsi kesilir, kablo bağlandığında hepinize internet aynı anda gelir.
    BEN ŞİDDETLE TÜRKNET i Tavsiye ediyorum, boşuna para vermeyin, TTNET Ve TÜRK TELEKOM 5 Milyon abone kaybetti son yıllarda , fiyat politikalarını değiştirmeyede hiç niyetli değiller, altyapı bizde zaten TÜRKNET tende internet alsalar biz kazanıyoruz diye düşünüyorlar. Onlar daha çok tivibu, süper lig falan gibi şeylerle uğraşıyorlar, TÜRKNET çok maceraya girmeden sadece 1 tarife ile internet ve telefon satma peşinde.




  • Turknetle yaşadığım son olayları anlatmak istiyorum. Binaya gelen herhangi bir kablo yok yani altyapımız yok diyelim telefon direği ise 5 metre uzağımızda binanın tam karşısında duruyor. Bu arada bizim bir kaç sokak altımızda internet çalışması adı altında yapılan kazıları bahane eden türk telekom, bu kazı sizin evinizin önüne gelene kadar size internet veremeyiz diyor bu arada sağımızda solumuzda ki bütün binalarda hat var hepsinin kaploları bizim evin önündeki direğe gidiyor cayır cayır internet kullanıyorlar. ama ne yazık ki ben ne hikmetse yeni hattın gelmesini bekliyorum :) kutu takıp 5 metrelik kabloyu takmıyorlar neden ? İki kere masraf olacak diye MİN. 2-3 aylık süre verdiler bana ve şu anda gülüyorum yani gerçekten komedi :) diğer bir güzel olay ise uydunet muydu net, superonline vs. hiç bir şirketin altyapısı caddede yok.

    Yorumlarınızı merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceli yaklasik bir ay oldu ne gecis surecinde ne kulladigim surede sikinti yasamadim ayrica musteri hizmetleri ttnet e gore daha hizli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkneti bir süredir kullanıyorum ping sorunu var 3 kere arıza kaydı oluşturdum sorun çözülmedi. Akşamları ping fazla oluyor. Sabahları gündüzleri hızım 16 mbit ve en az 15 mbit hız alıyorum ping düşük oluyor en çok 80 ama akşamları ping artıyor hız düşüyor. Sabah 50 pingle oynadığım online oyunlar akşamları 5 ten sonra en az 130 ping oluyor. 49 tl ye 3000 dakika sabit telefon görüşmesi 16 mbit sınırsız internet kullanıyorum daha ucuz alternatif olmadığından katlanıyoruz duruma. Torrentte ve dosya indirmede hız 1.5 mb/s ın altına inmiyor, saniyede 1.5 MegaBayt indiriyor 180 MB dosya 2 dakikada iniyor.
  • Telefon direği tam kapımızın önünde acaba elektirkçiye hattı çektirebilir miyim ? oluyor mu ? anlar mı ? nasıl yapabilirim artık sıktı gerçekten Turk telekomdan gelen yok hala.
    daha sonra türkneti arayıp gelin altyapı tamam desem ? sıkıntı olur mu olmaz mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 23 Aralık 2014; 2:08:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Türk telekomun yaptığı size numara atayıp (eğer sabit teliniz yok ise) dışarı o hattı çıkarmak. Sonra siz elektrikçi çağırıp o hattı eve istediğiniz yere çektireceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srabonn

    Turkneti bir süredir kullanıyorum ping sorunu var 3 kere arıza kaydı oluşturdum sorun çözülmedi. Akşamları ping fazla oluyor. Sabahları gündüzleri hızım 16 mbit ve en az 15 mbit hız alıyorum ping düşük oluyor en çok 80 ama akşamları ping artıyor hız düşüyor. Sabah 50 pingle oynadığım online oyunlar akşamları 5 ten sonra en az 130 ping oluyor. 49 tl ye 3000 dakika sabit telefon görüşmesi 16 mbit sınırsız internet kullanıyorum daha ucuz alternatif olmadığından katlanıyoruz duruma. Torrentte ve dosya indirmede hız 1.5 mb/s ın altına inmiyor, saniyede 1.5 MegaBayt indiriyor 180 MB dosya 2 dakikada iniyor.

    Aynısı ttnet için de geçerli ki alt yapı aynı olduğundan elden birşey gelmiyor. BEn ttnet kullanıyorum ama mh modeminiz bozuk bilgisayarda sorun var yetkili bilen birine gösterin gibi saçma cevaplar veriyor.

    Kayıt var yoksa bir saymaya başlayacağım sanki karşılarında çoçuk var bilgisyarı bana öğretiyorlar iki cümle öğrenmişler.

    ping sorunu olanlar btk ya şikayet etsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hugo__mboy

    Türk telekomun yaptığı size numara atayıp (eğer sabit teliniz yok ise) dışarı o hattı çıkarmak. Sonra siz elektrikçi çağırıp o hattı eve istediğiniz yere çektireceksiniz.

    Kapının önünde derken binanın dışındaki telefon direğinden bahsediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 23 Aralık 2014; 13:24:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Sizin onunla ilginiz yok ki. sizin binanızın önünde ki yerden hat verecekler size. numara tanımlayacaklar daha doğrusu. Sonra 2 kablo çıkartacaklar dışarı. Biri tel için diğeri net için. Sizde elektrikçi ile geri kalan işi halledeceksiniz. Ama Türk telekom Türknetin bilgi vermesinden 2-3 içinde gelmesi gerekiyor. Bana 3 gün için gelmişlerdi. Çok uzun sürdüyse bu durum bir aksilik var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hugo__mboy

    Sizin onunla ilginiz yok ki. sizin binanızın önünde ki yerden hat verecekler size. numara tanımlayacaklar daha doğrusu. Sonra 2 kablo çıkartacaklar dışarı. Biri tel için diğeri net için. Sizde elektrikçi ile geri kalan işi halledeceksiniz. Ama Türk telekom Türknetin bilgi vermesinden 2-3 içinde gelmesi gerekiyor. Bana 3 gün için gelmişlerdi. Çok uzun sürdüyse bu durum bir aksilik var demektir.

    2-3 gün mü ? 1,5 ay oldu bekliyorum hala gelip hat çekmediler. sıkıntının olduğu falan yok adamlar başka işlerle uğraşıyor bina yeni ve interneti isteyen sadece biziz ki zaten binada başka oturan yok. hat eski usul çekilecek yani direkten eve ama yok işte adamlar bekletiyor. (durum:yeni taşındığımız eve nakil aldım ama alt yapı yok)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • iptal dilekçesini musterihizmetleri@turk.net adresine mail atsak oluyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    iptal dilekçesini musterihizmetleri@turk.net adresine mail atsak oluyor mu ?

    Oluyor. 1 gün sonra düşüyormuş sistemlerine. Muhakkak takibini yapın ama.
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    taratıp atıcam o zaman fax olayı bence süreyi uzatır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkemeye başvurarak internetimi kapattıracağım hız testine bakın Turknet kullananlar yorumlar?
     Turknet kullananlar yorumlar?




  • intahar etmek istiyorummmm Turknet kullananlar yorumlar?
     Turknet kullananlar yorumlar?




  • turan4646 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın yaşadığı sıkıntıların bir benzerini de ben yaşadım.
    internet ve telefonum ttnet e bağlıydı. daha sonra türknet in ayda 49tl ye hem sınırsız internet hemde ayda 3000 dk telefon görüşmesi kampanyasından faydalanmak için geçiş yapmak istedim.
    ttnet bana evrakları doldurmaktan başka herhangi birşey yapmayacağımı söyledi.ilk başta internet hizmeti taşıma işlemi gerçekleşti.daha sonra sabit telefonum kapandı.sebebin sorduğumda ttnet alo da geçiş olmuyormuş gibi bir palavra attılar.üstüne gidince bu sefer turknet zamanında telefon için başvuru gecikmiş dendi.bunun üzerine btk ya şikayet dilekçesi yazdım.hat kapandığı içinde turknet geçiş yapamadığını söyledi..bunun üzerine tekrar turk telekoma başvurup eski numaramı geri aldım(yeniden sözleşme yaparak).telefon açıp turknete hattın açıldığına dair bilgi verip geçiş işlemi için herhangi bir sorun olmadığını bildirdim.aradan bir hafta geçti hala telefon hattı turknete geçmedi?tekrar turkneti aradığımda bu sefer evraklarda karalama olduğunu bu yüzden geçiş yapılamadığını söylediler.yeniden form yollayalım dediler .yolladıkları form benim istediğim kampanyayı kapsamıyor.
    sizin anlayacağınız konu hakkında bilgisiz elemenlar insanları yanıltıp duruyorlar.
    şimdi elime faturalar geçmeye başladı..biz bu işe girerken hem telefona hem internete toplam 49 tl vermeyi planlarken..turknetten 75tl ttnetten 145tl turktelekomdan 35 tl lilk faturalar geldi..toplamada 255tl fatura ödeyecez..ne güzel iş ya...al sana tasarruf...bu adamların kelime oyunlarıyla iş yapmamamanızı tavsiye ederim..




  • SABİT TLF DURUMUM: Bu sabah aradılar daha öncede arayıp duruyorlardı açmıyordum bu gün açtım dinledim uzun uzun konuştuk... bizim evde sabit tlf aktif kullanılır şehirler arası cep 444 lü numaralar vs vs hep 70 tl ödüyordum geçen bir kampanya yaptılar her yöne 1000 dk 100 dk da ev avantaj tarifesi yaptılar taahhüt yok ayda 36 tl falan bu benim için iyi bir indirim oldu gerçi konuştuğunuzda kabul ettiğim rakam 34 tl idi 36 olmuş neden böyle yaptınız dedim yeni yıl ile zam geldi dedi bastım fırçayı ama ortada sözleşme olmadığı için çakallık yapıyorlar neyse 70 tl den iyidir diyerek ellemiyorum şimdilik...


    NET DURUMUM: Ben kesintisiz 2006 senesinden beri üyeyim ttnete... o da ta ilk senlerden beri 80tl lerden nihayet bu sene 50 tl oldu...(50 tl de bana göre çok fazla bu hizmetin aylık 30tl falan olması gerekiyor) neyse 8mb kadar hız 50gb akk taşınalı şu anki evime sıfır bina olmasına rağmen 3mb den anca 5 yıldır kavka dövüş 6,5 mb hızı görüyorum sorunda yok bayadır... ama altyapıyı düzelteceklermiş 16mb i görürsem ne ala... gerçi 4 yıldırda komşuya veriyorum 30 tl karşılığında bana 20 tl ye geliyor internet...

    Bu gün aradılar beni yukarıda ki sabit tlf durumumu anlattım bana net dahil sabit tlf ile birlikte ayda 3000 dk her yöne 70 tl dediler ben şu anda ikisine 86 tl ödüyorum...
    16tl için değermi acaba dedim ve bir bakayım araştırayım dedim aklıma yatar ise geçerim dedim ama ilk sayfadan beri olumsuz yorumlar acayip fazla olduğunu gördüm zaten arada çok da bir fark yok benim için... ve genelde memnuniyetsizlikte bu kadar hakimken geçmemeyi karar verdim...




  • AKK cok az gibi.35GB yetmez bence.alacaksaniz 60 tl olani alin onda 50 GB AKK

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakil işlemi için ayın 11 inde başvurdum. Türk telekomdan hemen ertesi gün gelip hattı dışarı çıkardılar. Bende elektrikçi çağırıp iç hattı hallettirdim. Ama gelin görün ki kendilerinin yapması gereken bir işlem yüzünden kaç gündür hizmet alamıyorum. Hat değerlerinde ayarlama yapmamız gerekiyor diyorlar, zayıf diyorlar ama kaç gün oldu ilgilenmediler. Bugünde olmazsa basacam şikayeti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiseliGeriGeldi

    Telekomun normal hali hiç uğraşma bimere yaz.

    Sıkıntı türknette hocam. Ama dediğiniz gibi yazayım bimere en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.