Şimdi Ara

TÜRKNET KOCAELİ GİGAFİBER [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
13
Favori
46.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, hayır daha önce buradan ilettiğimiz her bölge ve aldığımız her talep planlama için proje ekiplerine iletildi . Listeden çıkan bölge bulunmuyor ancak GigaFiber çalışmaları son dönem hızlandığı için bu şekilde bir uugulamaya geçtik. Her kullanıcımız talebini site üzerinden kendi iletebiliyor. Bu talepler direkt proje ekiplerinin değerlendirmesine düşmektedir. Süreci daha da hıznlandırmak için sitedekihttps://turk.net/gigafiber-istiyorum adresine sizi yönlendirmekteyiz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalarımızı en hızlı şekilde devam ettirmekteyiz.
  • Arkadaşlar TurkNet'in TT ve SOL gibi hızlı olmasını veya altyapı çalışmaları hakkında TT ve SOL'den alabildiğimiz gibi bilgi alabilmeyi beklemeyin.

    Bence 2023 sonuna doğru hâli hazırda planlama yapılmış ilçe ve mahallelerin çalışmaları ancak tamamlanır. Hatta 2024 e bile sarkar bu iş. Bu yıl boşyere birşeyler bekleyip hayal kırıklığına uğramayın. TT ve SOL bile bir mahalleyi tamamlaması 1 seneyi buluyor. Bunu unutmamalılısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Zaten plan projede olan bölge için tekrar gigafiber istiyorum talep linki atmak saçmalık olabiliceginizi düşünemedimi bu planı ortaya çıkaran yetkiliniz @TurkNetDestek ? örnek veriyorum sakarya/adapazarı ilçesinde bölgem 2021 kasım ortası planlamaya dahil ediliyor 2022 yılı bitecekken belediyeyi bahane edip 2023 yıl sonuna sarkıtıldı insanlara umut vaad etmeyin yapamıyacağınız işi anladınız şimdide mahalle bölge olarak projedemi değilmi diye bakamıyoruz diyip üzerine talep formu linki atıyorsunuz vatandaşlara.

    Bölgemiz halen proje kapsamında ama siz tutup talep formu istiyorsunuz burda bir tutarsızlık ve saçmalık var bu talep formunu toplayan yetkilinize iletinde böyle saçmalık olmaz yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 9 Temmuz 2022; 14:53:50 >
  • Talep edilen adresler proje ekiplerine direkt geçtiği için çalışma planı ve tarihi konusunda düzenleme yapılıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Geçiniz efendim geçiniz bu işleri daha önceden projede olan bölgeler üzerinden tekrar talep formu almanız hiç etik gelmedi.

  • Daha önce planlamada olan hiçbir bölgede değişiklik olmadı. Yeni uygulama ile ilettiğiniz bölgelerde çalışma planlaması yapılıyor. Adresinizi iletmeniz zorunlu değil tabi ki, ben sadece bu bilgiyi iletmek durumundayım. Sitede bulunan adresten planda olan bölgeler içn de talep istenmektedir ki çalışma planı, tarihi vb. durumları düzenleyebilsinler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Cem çelebiler bir röportajda, bölgelerde ki internet kullanımına, müşteri potansiyeline vs. sistemsel olarak bakıp çalışmaları o şekilde yapıyoruz demişti. Yani planlamaya alınan bölgeler hakkında tekrar talep toplamanızı gerektirecek bir durum yok. Bir bölgede ne kadar TurkNet'li var, TurkNet o bölgeden az çok ne kadar müşteri kazanabilir vs. bunu zaten yaptınız ve yeni bölgeler için de yapıyorsunuz.


    O yüzden talep linkini falan haybeye öne sürmeyin. İnsanlar sizden bilgi istiyor. Nasıl ki TT ve SOL'den altyapı çalışmasıyla ilgili bilgi alınabiliyorsa, sizden de alınabilmeli. Kimse sizin keyfinizi bekleyemez.


    Aslında bu maksimum gizlilik olayı TurkNet'in yeterli iş gücüne sahip olamayışından kaynaklanıyor. 2021'de planlamada olan bir yer 2022 bile hala çalışması başlamadıysa bu sizin yeterli iş gücünüzün olmayışının kanıtıdır. Bu yüzden haybeye insanları ümitlendirmeyin. Hoş bunu artık zaten yapmıyorsunuz da, sağda solda havalı reklamlar vermekten vazgeçin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla ilgili şikayet ve taleplerini ilgili birimler ile paylaşacağım. Ben buradan talep adresinizi sizlerle paylaşmak durumundayım. Prpoje ekiplerimiz bu şekilde değerlendirme yaptıkları için farklı birgi maalesef iletemiyorum.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Hay ağzına sağlık be kardeşim youtuberlere özel fiber çekerler vatandaşa gelince 2. sınıf muamelesi.

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    bana geçen sene demişlerdi planlamada diye inşallah olur da düzgün internet kullanırız bende derincedeyim

  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Derince'nin neresi hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    yavuz sultan

  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Hmmm.

    Oralarda sanki kablonet falanda vardı hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Bizim binada kablonet var şansa ama türknet hem fiyat hem taahüt ve simetrik olmasından istiyorum herkes istiyor aslında kablonet ile ilgili iyi konuşan da kötü konuşan da var ve hepsi taahütlü olduğundan geçesim yok derincede superonline da yapıyor altyapı ama hem pahalı hemde taahütlü birde upload çok düşük üzerine hız düşürme sansür falan diyorlar tek çare türknet

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. İnşallah yakın zamanda gelirde faydalanırız.

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Çare Türknet ama çok yavaşlar daha Gebze’ye zor geldiler açıkçası 1-2 seneye derinceye anca gelirler diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 11 Temmuz 2022; 9:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet’e felan bulaşmayın eğer anten kablosu ile hizmet alıyorsanız kaçın.


    Gebze ile anlaşma yeni yapıldı derince yada diğer bölgelerde durum nedir bilemiyorum @TurkNetDestek hiç bir işe yaramıyor robot koysalar daha iyiydi.İnsanların , robotlardan farkı aynı cevabı herkese atmayışıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 11 Temmuz 2022; 9:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    ben amerikada docsis 3.1 internet almıştım sorunsuzdu hem hızlıydı hemde kesilme ping vb yoktu ama aynı teknoloji bize gelince düzgün çalışmıyor nedense


    ne sorunları var kablonetin biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    3.1 e daha geçemedik 3.0 da türksat:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.