Şimdi Ara

Turknet'in yalanları ve dayatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bireysel abonelik kullanıyorum. Yaşadığım bir sorun üzerine bireysel taraf 3,5 ay yardımcı olamayınca, Kurumsal network ekibi devreye girdi. Konu hakkında toplantı yapıp çözüm aradıklarını belirtti ve çözemedikleri için özür mahiyetinde ücretsiz statik ip tanımlaması yapıldı. Benim herhangi bir talebim olmadı. Son 2 aydır da bu şekilde kullanıyorum ve faturam 85 TL olarak geliyordu.


    Bu ay faturam 97TL ve 12TL'si statik IP ücreti.


    Destek talebi oluşturdum. Kimin hangi tarihte bunu bana söylediğini bildirmem istendi. Ekran görüntülerini kendilerine ilettim.


    Talebim kapatıldı. Gelen mesaj;


    " Kurumsal abonelik kullanmıyorsunuz ve statik ıp hizmeti bireysel aboneliğinize tanımlanmıştır. ücretli olup müdahale sağlanmamaktadır . kurumsaldan bireysel aboneliğe geçişin olmayacağını bildirmek isterim.statik ıp hizmetini iptal etmek isterseniz online işlem merkezi üzerinden teknik arıza kaydı bırakmanız yeterli olacaktır. iyi günler dilerim."



    TALEBIM OLMADIĞI HALDE; "Size statik ip atanmış ve ücretiniz kesiyoruz" diyemezsiniz. Bu nasıl bir dayatmadır. Firmanız tarafından aranıp böyle bir seçenek sunuyorlar, sonra iptal edemiyoruz parasını da ödeyin diyorlar. Burası dağ başımı?


    Mecburen bana güzellik yaptıkları "statik ip" için iptal talebi oluşturdum. Faturamda da düzeltme yapılmıyor. Düpedüz nitelikli dolandırıcılık.


    Lütfen konuyu öne çıkaralım.


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Aralık 2020; 15:47:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.