|
o kadarını bilemicem kullananlar değerleri atsın bakalım |
|

|
o kadarını bilemicem kullananlar değerleri atsın bakalım |
|
|
Hocam nedir son durum, turknetten bir dönüş oldu mu sana, benim btk şikayetini kapattılar, daha önce yazdığım kes kopyala cevaplar geldi hep, eğer süreci dondururlarsa btk üzerinden şikayete devam edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ |
|
Hocam x'deki bir gönderinin altına bunları yazıyor olsak mavi tikli bir hesabın daha fazla para için etkileşim kastığını düşüneceğim. Neyse vardır bunda da bir hayır, size gigafiberle mutluluklar diliyorum... |
|
Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C
❤️ [Deleted from big topics] ❤️ |
|
herkese selam. oturduğum binada tt fiber var ama maalesef turknet mevcut değil. 100*20 dışında hız almam mümkün mü acaba? özellikle upload için download umrumda bile değil. |
| _____________________________ |
|
upload maks. 50 alabilirsin... gigaspeed e falan bi bak istersen |
|
|
fiber altyapınız varsa 1000 mbps paketin uploadı 50 ![]() Giga 1000 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet https://gigaspeed.com.tr/paket/giga-1000-mbps-fiber |
|
Konuya mualif kişiler gibi sürekli aktif değilim hele bu 1-2 haftadır kardeşimin düğünü ailemin şehir dışından gelmesi vs. durumlardan olayın üstüne düşemedim. Vakit ayıramadım kusura bakmayın. Bazı geceler banada 1Gbps hizmet tanımlandığını farkettim. Olayın üzerine tekrar odağımı vereceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Konuyla ilgili gelişme var mı. Binaya turk telekom altyapı geldi. Turknet mobil uygulamada fiber alyapıya geçebilirsiniz diyor. Şu anda vdsl de stabil 100Mbit alabiliyorum. Eğer 200 veriyorlarsa fibere geçiş yapayım. |
|
Desktop || i7 6700K 4.0GHz | Asus Z170 Pro Gaming | 32GB Corsair DDR4 | Asus GTX1060 6GB Strix Adata 256GB M2 SSD | Toshiba 2TB HDD | CM 700W | Phanteks P300 | Benq Zowie 144Hz HP Elitebook G2 ||| Philips 55PUS7503 TV | SEG 39226B TV | LG LAS454B 300W | 1TB Samsung M3 | iPhone 7 32GB VW Golf MK7 | Ford Connect Blackline | Sony XAV65 | 4 x Kenwood KFC-S503P Midrange | Xetec V200.4 | JBL GT5 1100W ![]() |
|
Bak, ‘Sen 50 Mbps upload alırsın, ben 940 Mbps upload alıyorum, fakir seni’ diyorlar galiba. Şakası bir tarafa, adam 50 Mbps upload aldığınızı gördüğü için heyecandan resim atıyor galiba. |
|
Vermiyorlar 200. Bana öyle söylediler en azından. Siz şansınızı deneyin, belki verirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de geçen gün iptal talebinde bulundum ve 200mbps vermeyi teklif ettiler ama artık çok geç vodafone fiber 1000mbps tarifesine geçiş yapmıştım ve az farkla 1000mbps internet daha cazip geldi açıkçası :) |
|
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|
|
Vodafone 1000 mbit tecrübenizi bize de aktarırsanız çok sevinirim özellikle iptv vb. Bant daralma yapıyorlar mı bunlar önemli, uydu yerine tüm kanalları iptvden seyrediyorum maç saatlerinde bazen tüm kanallar sapıtıyor turknet’te bile, bir de Turknet seçme sebebim kendi modemimi kullanabiliyor olmamdı, Vodafoneda bu işler nasıl ilerliyor bilen var mı? Nasıl oluyor Vodafoneda bu işler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminjr -- 17 Kasım 2025; 17:37:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam iptv kullanmadığım için o konuda yorum yapamayacağım, farklı modem ile kullanılabiliyor fakat kendi verdikleri nokia beacon 3.1 router bana yeterli geldiği için değiştirmedim. Hız konusunda 1000mbps sorunsuz alıyorum kablosuzda dahi sadece tek sorun oyunlarda pingim türknet'e göre biraz daha yüksek ve bu sorun epey yaygınmış. |
|
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|