Şimdi Ara

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jrsmurfs Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
14
Favori
14.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

o kadarını bilemicem kullananlar değerleri atsın bakalım

gözüne sokmuyor, adam mental sıkıntılı. gözüne sokmak isteyen 1 kere atar falan bu adam her mesajında atıyor TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30) 

Hocam nedir son durum, turknetten bir dönüş oldu mu sana, benim btk şikayetini kapattılar, daha önce yazdığım kes kopyala cevaplar geldi hep, eğer süreci dondururlarsa btk üzerinden şikayete devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eminjr

Hocam nedir son durum, turknetten bir dönüş oldu mu sana, benim btk şikayetini kapattılar, daha önce yazdığım kes kopyala cevaplar geldi hep, eğer süreci dondururlarsa btk üzerinden şikayete devam edeceğim.

Aman BTK'ya şikayete devam etmeyin bence. Yoksa 200'e 30'u alan talihli 4-5 arkadaşımızın da hızları gümbürtüye gidip Telekom altyapısından bütün hızlar 100'e geri çekilecek...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt

Hocam x'deki bir gönderinin altına bunları yazıyor olsak mavi tikli bir hesabın daha fazla para için etkileşim kastığını düşüneceğim. Neyse vardır bunda da bir hayır, size gigafiberle mutluluklar diliyorum...

Orijinalden alıntı: eminjr

Hocam x'deki bir gönderinin altına bunları yazıyor olsak mavi tikli bir hesabın daha fazla para için etkileşim kastığını düşüneceğim. Neyse vardır bunda da bir hayır, size gigafiberle mutluluklar diliyorum...

Ben de size Turk Telekom altyapısından 100 mbps'ye kadar download ile ve BTK'ya ilk şikayetlerden sonra 200 mbps'ye kadar download'ı kapan, ardından sırra kadem basan arkadaşlara, hepinize, 200 mbps'ye kadar download'da ve 30 mbps'ye kadar upload'da emeği geçen herkese, şahsım, milletim ve Turk Telekom üzerinden Turknet fiber kullanan bütün vatandaşlarımıza, bütün forumdaşlarımıza mutluluklar diliyorum. Teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, kopyala yapıştır yapan BTK'ye şikayet metinlerini gönderen elinize, gönlünüze sağlık...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nokia 2110 > 6110 > Panasonic GD52 > Nokia 7110 > 3310 > 6510 > 3510 > 6610 > 6600 > 6260 > N8-00 > Microsoft 950 XL > Huawei P40 Lite > Poco F7 - WAP > GPRS > 4.5G > ADSL > VDSL > GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️

• herkese selam. oturduğum binada tt fiber var ama maalesef turknet mevcut değil. 100*20 dışında hız almam mümkün mü acaba? özellikle upload için download umrumda bile değil.

upload maks. 50 alabilirsin... gigaspeed e falan bi bak istersen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

fiber altyapınız varsa 1000 mbps paketin uploadı 50

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30)

TurkNet'in TT Fiber Altyapısı Üzerinden 100Mbps Üzeri Hız Tanımlamaları.SONUÇLANDI! (200/30)gigaspeed.com.tr
    Giga 1000 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
    https://gigaspeed.com.tr/paket/giga-1000-mbps-fiber

• Konuya mualif kişiler gibi sürekli aktif değilim hele bu 1-2 haftadır kardeşimin düğünü ailemin şehir dışından gelmesi vs. durumlardan olayın üstüne düşemedim. Vakit ayıramadım kusura bakmayın.

Bazı geceler banada 1Gbps hizmet tanımlandığını farkettim.

Olayın üzerine tekrar odağımı vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili gelişme var mı. Binaya turk telekom altyapı geldi. Turknet mobil uygulamada fiber alyapıya geçebilirsiniz diyor. Şu anda vdsl de stabil 100Mbit alabiliyorum. Eğer 200 veriyorlarsa fibere geçiş yapayım.

VW Golf MK7 | Ford Connect Blackline | Sony XAV65 | 4 x Kenwood KFC-S503P Midrange | Xetec V200.4 | JBL GT5 1100W
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.