Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.877
Cevap
23
Favori
103.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keçiören Kuşçağız ve Atapark mahallelerine doğru altyapı yatırımı yapmanızı tavsiye ederim. Bunlar nufüs olarak en fazla olan mahalleler. Ayrıca genç nüfusun yoğun yaşadığı yerler. Ek olarak bu bölgelerde nüfusa bağlı olarak işletme sayısı da diğer bölgelere nazaran daha yüksektir. TT buralara pek yatırım yapmadı. Sanatoryum caddesi bir yanında internet bakır kablolar ile sağlanıyor. Diğer tarafta SoL fiber var. Bu yüzden eğer sokaklara fiber çekecekseniz halkın çoğu için Türknetin alternatifi olmaz. Hem Türknet hemde halk kazanır.

    Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, Ankara'da şu anda bir sitede hizmet vermeye başladığımızı ilettiler. Onun dışında farklı bir bilgi bulunmuyor.

    hangi site soyleyınde satılık var mı bakalım :D

  • Gigafiberi Allah herkese nasip etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Next Level siteleriymiş hocam. Dumlupınar Bulvarında.. Bugün yayıncı Can Sungur'un da evine gelmiş. İmrene imrene izledim gerçekten. Çok büyük bir olay GIGAFIBER. Zaten hemen yanımıza geleceksin sevgili Türknet :( Dairemle Aşağı Eğlence mahallesinin merkez kısmı arasında birkaç adımlık mesafe var sadece. (100-200 metre civarı) Ankara Keçiören Emrah Mahallesinede gelseniz ne olur ki? Böyle bir durum mümkün müdür peki? Varsayalım ki benim 3-4 daire yanım GIGAFIBER gelecek bir mahalleye bağlı. Öyle bir koşul sağlanırsa, bizim apartmanımızada çekme gibi bir ihtimaliniz yok mudur sayın Türknet ekibi? Rica ediyorum proje ekibine bu durumu sorabilir misiniz? @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 23 Nisan 2021; 1:15:31 >
  • dugers kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • 15-16 yıldır fiber/VDSL bekleyen biri olarak kıskandım. Herhalde buraya Fiber gelene kadar VDSL teknolojisi de tarihe karışacak. (Yan sitede TTNET Fiber var burada yok)

  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz binanın yakınlarına gigafiber gelmesi sizin bulunduğunuz mahalleyi, sokağı ve binayı da olumlu etkileyecektir. Çünkü gigafiber altyapı işlemlerinin sonlandığı bina size yakınsa bir sonraki gigafiber çalışmaları içerisinde sizin bulunduğunuz mahalle yer alabilir.
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız İstanbul, Ankara ve İzmir'in bazı ilçe ve mahallelerinde yapılmaktadır. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Dilerseniz il, ilçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşabilirsiniz. İletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşacağım. Gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Özel mesaj attım.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam hemen hemen yılın yarısını geride bıraktık. Aşağı Eğlence ve Etlik mahallelerinde kazı işlemleri, döşemeler vs. Ne zaman başlar acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı konusunda bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz.
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, gigafiber altyapı işlemleri proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için işlemlerin hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyorum. Bölgede altyapı kablo bağlantısı yapıldığında ve kutu konulduğunda altyapının geleceği tahmini süre bilgisini proje ekiplerimizden talep edebiliyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tamamdır, ilettiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Bide Ankara Keçiören Emrah mahallesine geleceğiz diye durum belirtseniz sonsuz teşekkür edeceğim ama :) Umarım 1-2 ay içinde böyle bir haber alabilirim.. İyi çalışmalar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Keçiören/Çiçekli Mahallesi hocam proje ekiplerinize iletin tabi...Haberleri takip ediyorsanız Keçiörendeki 25 mahalle kentsel dönüşüm kapsamına girdi buda demek oluyorki daha yüksek katlı binalar yapılmaya başlanacak.Keçiören nüfus olarak neredeseyse bir metropol gibi,giga fiber getirirken talep adeti almak yerine Superonline gibi Keçiörenin her yerine gigafiber getirirseniz bir çok şehrinde altından kalkacağınızı herkese gösterebilirsiniz.

  • weritaserumok kullanıcısına yanıt

    Bu yoruma okkalı bir yıldız bırakmak istiyorum ben efendim :) Ellerinize sağlık hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 23 Nisan 2021; 23:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    İlginiz için ben teşekkür ederim hocam. İyi günler dilerim
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Madem taleplerimizi iletebiliyoruz, ben de kendi bölgemi yazayım. Ankara/Keçiören/Güçlükaya Mahallesi'ne gelirse çok memnun oluruz. İyi çalışmalar.

  • yeops kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalleyi notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaştım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.