Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
21
Favori
102.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anda plan dahilinde olan bir bölgede hizmet veriyoruz. Ama 2021 yılı planları içerisinde olan bölgeler içinde çalışma yapılacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Neresi olduğunu söyleyebilir misiniz acaba? Etlik, Aşağıeğlence henüz hizmetiniz dahilinde değil sanırım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Next Level Sitesi' nde şu anda veriyoruz Çankaya' da yer alıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam. Peki Etlik ve Aşağıeğlence'de hangi sokak ve caddelere geleceği belli oldu mu? Ve projeye bu bölgelerde ne zaman başlanılacak? Tekrardan çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Etlik ve Aşağı Eğlence mahallelerine sokak, cadde ayrımı yapmadan 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. Ancak çalışmaların şu an hangi aşamada olduğunu maalesef ben göremiyorum. İşlemler proje ekibimiz tarafından takip edilmektedir. İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Yayla mahallesine de bekliyoruz Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] 

    Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]
  • Kesinlikle 2022 de umarım gelirsiniz, hiç tüyo da vermiyorsunuz gelecek sene yatırımlarına dair Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!]  @TurkNetDestek

  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Şu an için Ankara'nın bazı ilçe ve mahallelerinde gigafiber çalışmalarımız bulunuyor. İlçe ve mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. Gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimizden gelen 2021 yılına ait proje bölgeleri bulunmaktadır. Maalesef 2022 yılına ait liste bulunmamaktadır
  • İlk haftalarda benimlede çok ilgilendiler 3 hafta geçti Murat Y ve Aslı B, Alev D canlarının istediği gibi süreç uyguluyorlar.Geçmiş olsun önümüzdeki günlerde başınız çok ağrıyacak müşteriye eyvallahı yok bunların ,katı bir üslubla vurdumduymaz eda ile yaklaşmaya başladılar.İptal edecem diyorum sorun çözülmez ise ,sorun dan kaçarak isterseniz iptal işlemini alabiliriz diyor.Yalvarmasını beklemiyorum haşa ,fakat sorunu görmezden gelip salağa yatmak ta insana canın acıtıyor ,sonuç olarak Turknet ile çalışmayın para kazandırmayın başınız çok ağrıyacak ,son derece kurumsal kimlikten uzak bir davranış içerisindeler sonrasında müşteri kalitesi bozulan netsped gibi olmuşlar.İşlemi yapamamak ayrı bir durum müşteriye kin beslemek hadiseyi kişiselleştirmek ayrı bir durum.Bunlar Turknet, Netspeed,Comnet, Gibirnet ,3.4 sınıf firmalardan uzak durun.İnsanı talep çözmede kanser eden MH leri bilgisiz olan D Smart net alın pahalı TT alın daha iyi yine onlar meseleyi şahsileştirmiyorlar profesyonel kurumsal kültüre uygun davranıyorlar. @turknetdestek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan görüşmenin incelenmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı açarak bu durumu iletebilir misiniz? Arkadaşlarım inceleyerek gerekli aksiyonu alacaktır.

    Yaşadığınız sorunu ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • Açtıkta ne oldu sabunlayıp kapatıyorlar aynı şeyi kopyala yapıştır yapmayın.Üstünkörü tavrınızı bırakın açtığım konuyu okumanız yeterli @turknetdestek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Baktığımızda 20 eski konuya spam yapacak şekilde aynı paylaşımda bulunmuşsunuz. Dilerseniz yaptığınız paylaşımları kaldırarak yoğunluğu ortadan kaldırmış olursunuz. Böylelikle sorunun üzerine gitmiş oluruz. Belki son konularda sorunu belirtiyorsunuz. Ancak spam paylaşımınız nedeniyle o yorumunuza ulaşmam zaman alabilecek.
  • Forumdaki dostlardan Ankara'da, mahallesinde çalışma olanlar varsa ve bu konu üstünde çalışmaların hangi mahallelerde başladığını söylerlerse çok sevinirim.

    Bizde hala uçsuz bucaksız bir umutla Emrah mahallesine gelmesini bekleyelim. Keşke Türknet'in, Emrah mahallesine geleceğine dair müjdeler alabilecek günleri sıralasak forumda..

    Ah be sevgili Türknet :(( Emrah Mahallesi Tokat caddesine de gelseniz ksşke.. Gerçekten o kadar istiyorum ki şu neti kullanabilmeyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 21 Nisan 2021; 4:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçiören Çiçekli Mahallesine gelmesi için gidip muhtardan yardım isteyeceğim neler yapabiliriz diye :D gerekirse tüm mahalleliye mesaj atsın. @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 23 Nisan 2021; 19:17:14 >
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe bilginizi de paylaşabilirseniz talebinizi not alarak proje ekibimiz ile paylaşabilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam Aşağı Eğlence Mahallesinde hangi sokak ve caddelerde çalışmaya başlanıldığı hakkında bir bilgi ulaştı mı size? Sormamın sebebi; bizim ev Aşağı Eğlence mahallesinin merkezine çok yakın. Muhtemelen 100-200 metre yanımıza gelecek çünkü 100-200 metre yanımız Aşağı Eğlence mahallesinin en uğrak noktalarından birisi. Merkez kısmı sayılabilir. Bizim evede ekibe yapacağım güzel bir ricayla altyapı çekilebilir belki :) Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 21 Nisan 2021; 12:6:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Ankara'da şu anda bir sitede hizmet vermeye başladığımızı ilettiler. Onun dışında farklı bir bilgi bulunmuyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Umarım Emrah mahallesinde de hizmet vermeye başlayacağınız günleri görebiliriz hocam :) Ve bu 2021 yılı içinde olur umarım ikna olursunuz en sonunda..

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.