Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İçin Modem / Router Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu an TurkNet'in kendi altyapısı olan GigaFiber ile birlikte ZTE ZXHN F601 ONT ve AirTies Air 4960XR kullanıyorum. İkisi de TurkNet tarafından verildi ve talep oluşturmama rağmen halen en az 4 Ethernet portu olan bir modem ile değişim sağlanmadı. Ben de beklemek yerine kendim çözüm bulmak istediğim için sizlere danışmak istedim. Belirttiğim gibi en az 4 portlu ve Wi-Fi çekim konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir modem / router almak istiyorum. ONT hakkında bilgim olmadığı için değiştirmek gerekir mi ya da kalmalı mı karar veremedim. Bütçe olarak 4500 - 5000 TL arası uygun olur diye düşünüyorum. Bu şartlar altında tavsiyeleriniz nelerdir? ONT konusunda da bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Saygılar...

• Hocam türknet fiber internetin menzilini artırmak yasak diye duydum misal evinizdeki mevcut türknet fiber interneti 2 kat üste access point ile taşımak istediğinizde internet taşıdığınız yerde internet oluyor sizde olmuyor diye kaç kişiden duydum benimle süperonline vdsl aboneliğim bitiyor türknet fiber kutu var binada ama bu konu yüzünden kafam çorbaya döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.