|
-
Merhabalar, TurkNet Forumda açtığınız konuya istinaden ekipler bugün adresinizi ziyaret edecektir. Sorunun çözümü için size destek olacağız. İlgili birimimiz kontroller tamamlandıktan sonra detaylı bilgi paylaşacaktır. _____________________________ -

speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/d/78111e0e-4055-4501-8c40-bf6cc97f231aspeedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/d/f6dcbf17-d0f6-44bf-944a-5672fbbb2536
Düzelen bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swichen -- 21 Mayıs 2025; 22:31:32 >_____________________________
-
Destek kaydınız ile ilgili süreç devam ediyor. Konuyu titizlikle takip ediyoruz, gelişmeler hakkında dönüş yapılacaktır. Sürecinizi Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Sizi bilgilendireceğiz. _____________________________ -

Farklı bir BNG cihazına bağlar mısınız beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swichen -- 23 Mayıs 2025; 0:30:25 >_____________________________
-

devam ediyor
_____________________________ -
Hocam uğraşma direkt firma değiştir imkanın varsa.
Ben pingplooter, winmtr testlerini attım adam diyor ki "cmd tracert google yaparmısın yha"
Asla ve asla sorunu anlayan ortalama işine hakip olan kopyala yapıştır yapmayan bir muhattap bulunmuyor.
2 ayda 5000+ tl masraf yaptım sorun bende dediler. Tam 2 ay vakit kaybettim bunlar yüzünden.
Uzun uzun denemelerden sonra anladık sorun bende değilmiş. Asla kendilerinde aramıyorlar sorunu.
Türknetin routingde bazı hop noktalarında aşırı şişme var. Bu da paket kaybına sebep oluyor. Bilale anlatır gibi anlattım adamlara adam diyorki 'wifi kapat'
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 24 Mayıs 2025; 11:49:52 >_____________________________ -
_____________________________ -
Nerede aksiyon sorun devam ediyor PPPOE bağlantım bile kopmamış gerçekten destek konusunda bitmişsiniz @TurkNetDestek en kısa sürede iptal edeceğim mecburen başka çare bırakmadınız.

Merhaba, sizi kaybetmeyi hiç istemeyiz. Ekipler adresinize tekrar gelip detaylı kontrolleri sağlayacak. Kontroller tamamlandıktan sonra sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. Ekip arkadaşımız sizi tekrar arayacaktır. _____________________________ -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swichen -- 27 Mayıs 2025; 22:47:13 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt