Şimdi Ara

Turknet Geçiş Deneyimimi Aktarıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu benim gibi telekomdan geçmek için düşünen varsa ve ne kadar sürede geçiyor diye merak edenler için açıyorum. Deneyimlerimi aktaracağım. Normalde yazlık 6 aylık internet bağlatmıştık dairemize ve taahüdümüz 5 kasım itibariyle son buluyor. Kalmaya devam edeceğimiz için interneti devam ettirmek istedik ve hazırdaki xDSL numarasıyla geçişin daha mantıklı olduğunu düşündüğümden ötürü taahüt bitmeden bugun internet üzerinden forumdan aldığım random bir referans koduyla üyeliğimi başlattım.


    Öncelikle websitesindeki arayüz çok basit. Temel bilgileri ve mevcuttaki TTNET abone numaramı yazarak üyelik tanımlamasını ve başvurusunu 31.10.2021 17:00 itibariyle yaptım.


    Online işlemler üzerinden kimlik yüklemesini yapıp evrakları da imzalayıp beklemeye geçiyorum. Bakalım ne kadar süre sonra kurye teslim alacak evrakları.



    1.ADIM WEBSİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU TARİHİ 31.10.2021 PAZAR GÜNÜ 17:00


    2.ADIM TurkNet TARAFINDAN ARANDIM YARIN EVRAKLARI TESLİM ALACAKLARINI SÖYLEDİLER 01.11.2021


    3.ADIM KURYE TARAFINDAN EVRAKLARIM TESLİM ALINDI 02.11.2021 16:00


    4.ADIM SESLI ONAY ICIN 2 DEFA FARKLI PERSONEL TARAFINDAN ARANDIM ANCAK SANIRIM BİR HATA OLDU 2. ARAYAN ARKADAS 1. ARAYANDAN HABER DEĞİLDİ NEYSE SORUN YOK BEKLEMEYE DEVAM AKTİVASYON SÜRECİMİZ BUGUN 03.11.2021 17:03 İTİBARİYLE BAŞLADI


    5.ADIM FINAL GERÇEKLEŞTİ. 5 EKİM CUMA İTİBARİYLE KULLANICI ADI VE ŞİFREM GELDİ. TAM TAAHÜT BİTİŞ GÜNÜMDE GEÇİŞ YAPILDI.


    Genel olarak yorumum benim sanırım mevcutta hattım olması sebebiyle daha hızlı ve kolay bi şekilde geçişimi yaptılar. Ben açıkcası memnunum durumdan. Taahhüt olmaması beni en çok cezbeden yanı. Hızım normalde telekomda 24Mbit idi. Şuan testlerde 79Mbit alabiliyorum. Umarım ping konusunda da bu şekilde sorunsuz devam eder. Okuyanlarda konudan faydalanırlar umarım.


    Ben forumdan bi arkadaşın referansını rastgele kullanmıştım siz de kullanmak isterseniz 1 ay ücretsiz internet için referans kodum MBJ44CF66QLG




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thierry Henry 20 -- 7 Kasım 2021; 13:21:14 >







  • Keşke biraz daha erken yapsaydınız. Ayın 5 de geçiş işlemi başlamaz dsl kapanırsa sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL kapanmıyor sadece donduruluyor o yüzden sıkıntı olmaz

  • Çağrı Merkezi elemanı uyanıklık yapmasaydı bugün bende başlatıyordum işlemleri..Ama adam ses tonumdam beni saf mı sandı nedir..Ev telefonunu taşımadan olmaz dedi..Bende işlem kalsın dedim..Aynısını millenicom'da yapmıştı..Telefonda sesim karşı tarafa nasıl gidiyorda bu adamlar beni saf sanıp yutturabileceklerini sanıyorlar anlamıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niçin Telefonunuzu taşımıyorsunuz?

  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Çünkü telefonu iptal edeceğim..Ondan taşıma vs uğraşmak istemiyorum..Ha taşıyıpta iptal ettirebilirim ama bunların telefon taşınmazsa internette taşınmaz demeleri şık değil..Çünkü telefon olmadanda taşınacağını hem ben biliyorum hemde internet sitelerinde kendileri yazıyor..Yoksa özel bir sebebi yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Telefon ile internet birleşik ise olmuyor. Ben geçiş yaparken de aynisini yaşadım. İnternet ile telefonu taşımak zorunda oluyorsunuz.


    Geçiş yapıldıktan sonra telefon iptali için destek kaydı açabilirsiniz. Merak etmeyin iptal ediyorlar. Olay bundan ibaret kandırmaca yok yani.


    1 ay ücretsiz davet kodu isteyen olur ise bana ulaşabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Bilal -- 31 Ekim 2021; 20:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Bu durumda önce telefonu iptal ettirin sonra taşırsanız problem olmaz sanırım.

    Ben turknet de telefonsuz taşındığını duymadım. Bir ara fixnet kullanırken (Al-Sat sistem o zamanlar yalın internet vs yoktu) dediğiniz şekilde yapmıştım Telefon TurkTelekomda internet fixnet de idi.. Şimdi bunu uygulayan hangi firmalar var bilmiyorum.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Dsl kapanmaz. Arkadaş taahhüt olmadan paketi kullanır ve kullandığı gün kadar öder. Fazla bir ücret çıkmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Benim dediğim gibi türk.net e geçtikten sonra da iptal edebilir. Çakallık falan yok ortada. Çağrı merkezindeki elemanın babasının şirketi değil. Satış yapar ise oda kazanıyor neden yalan konuşsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt

    O zaman şöyle diyeyim..Geçen hafta millenicom bunu yaptı şikayetvar üzerinden yazdım..Beni aradılar ve arkadaş yanlış bilgi vermiş öyle birşey yok..İsterseniz sadece interneti taşıyabiliriz dediler..Bugün Türknet çağrı elemanı bunu yapınca burdan yazında Türknet pm atın dedi ve pm attım..Onlarda pm den telefon olmadan olmaz falan demediler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Tamam ama sorunsuz geçiş için gerekiyor. Yoksa telefon diyer firmada kalabilir ve size süpriz faturalar çıkar. Benim dediğim gibi yapar iseniz sorun olmaz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt

    Tamam bakın samimi şekilde bunu deseler tamam..Hatta ve hatta millenicom için değil ama Türknet için taşımayı düşünürdüm..Çünkü 10 liraya bin dakika veriyor..Hatta beklese bende diyebilirdim..Yada bana samimi birşekilde taşısak olurmu dese yine tamam derdim..Ama bana kalkıpta telefon olmazsa taşıma olmaz tarzı üslubu hoşuma gitmedi..Yoksa bunlarında muhakkak bir primi yada hedefi vardır..Ama beni tehdit eder gibi üslubu hoşuma gitmedi..Zaten ben işlemi iptal edin deyince bakalım edelim falan dedi ama tabi ben çoktan iyi günler deyip telefonu kapatmıştım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni hizmeti TürkNET e taşıdığımda telefonla taşımıştım. o zamanlar turknet de yalın internet yoktu. ev telefonu kullanmsamda 1000dk hadiyesi ile zorraki cep tel leri vs aradım beleşleri kullanayım diye 10 dakika zor kullandım. Elin altında cep tel olunca sabit telefon zor geliyor. Sonra TürkNet yalın telefonsuz hizmete başladı. Telefon iptal ettirene 3 TL indirim. 1000 dakika aylık hediyesi olmasına rağmen iptal ettirdim. Cep telefondaki dakikaları bitiremiyoruz sabit hatta zaten kullanmaya gerek kalmıyordu.

  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Ya onun içinde Türk Telekom'a güvenemiyorum..Kalkıp telefon yok diye interneride kapatırlar..Sonra ben Türknet vs başvuruda bupunurum ondan sonra port kalmadı bekleyin olayı olur..Durup dururken riske girmeyeyim dedim..Yoksa dediğinizi düşünmedim değil..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi zaten kullanmıyoruz..Dün online işlemlerden baktım..Ekim ayında 2 dk konuşmuşum ev telefonundan..Oda yemek siparişi vs orda cep dakikalarım gitmesin diye..Birde ev telefonunda 3 bin dakika sabit telefon hakkı var..Buna rağmen altı üstü 2 dk konuşmuşum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    21.10.2021 tarihinde turknete geçiş için başvuru yaptım, ay başında mevcut iss yeni fatura yansıtacak yetişirmi diye özellikle sordum, yetişmez dese bir sonraki ay başvuracaktım. 4-6 gün arasında geçiş tamamlanır denildi. Şimdi ayın 31i bitiyor turknet netspeed red verdi diye mesaj attı, netspeedi aradım belgelerinizi eksik yollamışlar red verilmiş tekrar 4 saat önce yollamışlar yeni faturanız yansıtılır dedi. Bunların hatalarından dolayı iki tarafada fatura ödeyerek cezasını biz çekeceğiz. Ben daha geçmeden pişman oldum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ercannn_ E kullanıcısına yanıt

    Umarım sorunsuz bir şekilde geçerim. Bu konuyu zaten insanlar tarafsız şekilde yaşanılan deneyimi öğrensin diye açtım. Umutla bekliyorum.

  • Hocam bende 28.10.2021 tarihinde online olarak başvurumu yaptım kimlik online yükledim neyse 29.10.2021 tarihinde 0850 li bir numara beni aradı ve pazartesi günü kuryemiz evinize gelecek müsaitmisiniz diye aradılar 14.00 dan önce gelirse evdeyim dedim ve not aldım dedi kapattı..


    evraklarımın çıktısını aldım imzaladım tarih kısmını boş bıraktım ne olur ne olmaz diyerek pazartesiyi bekliyorum.. telefon hattı yok . bakalım zamanında gelecekler mi ? birde aynı gün geçiş yapılacak mı ? merak ediyorum.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.