Şimdi Ara

Türknet Evraklar gönderildi, Peki ya aktivasyon süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
13.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar.

    Geçen hafta Salı günü Türknete başvuru evrakları ulaştı ancak müşteri hizmetlerini arayıp sürekli sorgulamama karşın bir gelişme söz konusu değil. Acaba bu abonelik işlemleri ne kadar sürecektir?

    Neredeyse 6 aylık internet parası veriyorum beklerken mobil hizmet sağlayıcıma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sıfırdan hatsa özellikle bağlanabilirse ortalama 30 gün tabi 80 günü geçipte bağlanmayanlarda var benimki 26 günde internet kullanıcı adımla şifrem geldi fakat bağlanılan kabloda bile santral elektiriği yok daha ne kadar bekleyecem bellisiz 2 deselerde inanmıyom abone olurken 3 5 gün dediklerini duymuşsundur

    Hattı taşıyacaksan ve port sıkıntısı yoksa 3 - 7 günde bağlanılanlar var

    Kısacası asla bi zaman söz konusu yok sadece sabır katsayınızı test ediyorlar 😂😂😂😂 benim katsayım baya attı buara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakko_76

    Sıfırdan hatsa özellikle bağlanabilirse ortalama 30 gün tabi 80 günü geçipte bağlanmayanlarda var benimki 26 günde internet kullanıcı adımla şifrem geldi fakat bağlanılan kabloda bile santral elektiriği yok daha ne kadar bekleyecem bellisiz 2 deselerde inanmıyom abone olurken 3 5 gün dediklerini duymuşsundur

    Hattı taşıyacaksan ve port sıkıntısı yoksa 3 - 7 günde bağlanılanlar var

    Kısacası asla bi zaman söz konusu yok sadece sabır katsayınızı test ediyorlar &#128514;&#128514;&#128514;&#128514; benim katsayım baya attı buara

    Yandık o zaman Buraya güncellemeleri ekleyeyim bari, belki birisine referans noktası olur. 6-7 iş günü sonunda hala gelişme olmazsa iptal edip Turkcell Superonline tarafına dönüş bile yaparım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sıfırdan hatsa siz şuan turktelkomun keyfini bekliyorsunuz hocam malesef. Superonline bağlatmak istesenizde benzer bir süre beklersiniz. Hat çekildikten sonra 1-2 gün içerisinde aktif olur.
  • Belgeleri gonderdikten sonra 5-6 gun ya oldu ya olmadi-ki daha haftasonu gecti.bufun sabah sms olarak bildirildi,internetim aktif edilmis.kullanixi adi ve sifre gonderilmis.ancak modemin guc kablosunu bulamadigim.icin deneyemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sıfırdan başvurdum . Perşembe gönderdim 2017 yi bulacak bence ses soluk yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala beklemedeyim malesef. Acaba bu aktivasyon süresi genel bir sorun mu diye düşünürken yukarıda hattı aktifleşen arkadaşı görünce bir nebze umut kapladı içimi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell superonline nın fiber interneti değil de adsl/vdsl tarifeleri Türk Telekom üzerinden verildiği için aynı süreci superonline da da yaşarsın. 6-7 gün içinde interneti bağlayabileceğini hiç bekleme

    aynı durum türk telekom alt yapısını kullanan tüm sağlayıcılar için geçerli

    sana tavsiyem iki aylık turk telekom'dan yazlık internet al

    iki ay kullan ondan sonra internetini taşı

    internetten gördüğüm kadarıyla 15 gün içinde aktif olmazsa 2 ay beklemen gerekiyor
  • Tüeknetten sıfır bağlantı çok zor arkadaşlar hat taşıma işlemi bile neredeyse 1 hafta bazı arkadaşların süreci normal işliyor ama oran bazında 10/2 diyebiliriz 10 kişiden 1 yada 2 si normal geri kalanı en az 1 ay bekliyor hele birde port muhabbeti varsa sittin sene bağlanmaz :)

    Mcrew in dediği gibi önce telekomdan alın 1 2 ay kullanın sonra hattı taşıyın bağlantı ücreti gözünüzü korkutmasın ttnetin ortalama fiyatı 75TL 15 lira fark ediyor ve seve seve taahhüt imzalıyorsunuz 15x24=360tl yapar ufak ufak taksitle alıyor ama totalde verilen para bu taahhütsüz alın veya yazlık internet en fazla 192tl bağlantı ücreti olur türknettende 60tl karşılığında bağlanırsınız, tabi eğer port sıkıntısı çekiyorsanız aksi halde normal süreci bekleyin port varsa telekom seve seve bağlamak zorunda.

    Ha birde sürekli mh yi arayıp bilgi alın telekoma ne zaman bildirim gönderilmiş ne zaman geri dönüş olmuş falan bazen türknet iplemiyor gerekli bildirimi göndermezse haybeye beklersiniz.

    İrtibat kuracağınız bölüm aktivasyon birimi ve gündüz arayın akşamcılar detaylı bilgileri göremiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de sasirdim bu kadar erken baglamalarina oyle ki bende henuz modem dahi yok;)vdsl modem alacagim sonra bakacagiz gercekten internet var mi yok mu?;)

    Daha telefon sorunu var tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrakları gönderdim 3 günde telefon tahsis edildi 4 gün internet şifre vs geldi 5 gün internet bağlandı :)
  • kasım 12 de evraklar ellerine ulaştı. 1 haftaya acılır internet denildi. kasım 24 türktelekom geldi hat bagladı gitti. aynı gün türknet sisteme giriş için kullanıcı adım ve şifremi yolladılar. 2 gün içinde internetiniz baglanılacak denildi. 26 kasımda aradım sordum ne oldu diye alt yapıda sorun var denildi. 28 kasımda sabah 9da kapı çaldı türktelokom ekipleri gelmiş size bagladınılan hat yanlış hat olmuş denildi ve yeni hat baglantısı yaptılar. (türk net bana bundan hic bahsetmedi sadece alt yapı sorunu dediler gectiler.). geri aradım bilgi verdim geldiler yeni hat baglayıp gittiler diye tmm dediler 2 gün içinde işleme alınacak dediler. kısaca salıya internet acılır dediler. 29 kasım öglen aradım ne durumda diye işleminiz önceliklidir ilgileniliyor denildi. sonrasında bana telofon ettiler işleminiz onaylanmıştır 2 gün içinde internetiniz acılacaktır diye bunada eyvallah dedim acılsın artık dedim. aralık 3 modem kullanıcı adı ve şifresi geldi. kurulumu yaptım lakin adsl ışıgım yanmıyor. aradım söyledim hafta sonu oldugu için birsey yapamayız denildi pazartesi ekip gelecek onlar yapacak dediler. aralık 5 oldu yani pazartesi aradım ne oldu gelen giden yok. dediler ki isteginiz bugün işleme alınmış 2 gün içinde çözülür. aralık 6 yani bugün az önce aradım sordum ne durumdadır varmı birsey diye. dediler ki arastırıyoruz cözecegiz öncelikli sıradasınız. peki eve kimse gelip bakacakmı öyle demiştiniz dedim. kimse gelmeyecek denildi. gelecek demiştiniz dedim söyleyen arkadaş yanlış bilgi vermiş size denildi. peki durum nedir dedim son olarak santral incelenmiş sorun yok muş dediler geriside inceleniyor ama zamn uzamış dediler. kısaca 1 aylık mucadelem bundan ibaret ve dahasıda olacak bakalım nezamn evime internet baglanacak cooooook meraklar içerisindeyim. son 1 ayımı 2 gün olarak yaşadım.


    not: bu durumlar sizce TT denmi kaynaklı yoksa türk netin bilgisizliginden falan mı? allahtan evimde başka internetim varda internetsiz kalmadım bu sürede bunlara güvenipte :)




  • Arkadaşlar bugün telefon hattı bağlandı PC başına geçince konu başlığını da editlerim. Ancak hala interner söz konusu değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Telefon hattı gelmişse İnternet hattıda gelmiştir.
    İnternet Adsl Kartını takmamış olabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Telefon hattı gelmişse İnternet hattıda gelmiştir.
    İnternet Adsl Kartını takmamış olabilirler.

    Bağlantı bilgileri elime ulaştırılmadı hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Telefon hattı bağladılar diye telefon ve internet hemen açılmazki boş port vesayire derken 10 günden fazla daha bekleyeceksiniz umarım süre sizin için daha kısa olur örneğin benim telefon kablomu 12 kasımda bağladılar lakin internet ve telefonu 26 kasımda aktive ettiler sizede internet kulanıcı adınla şifren gelmeden hiç birşey beklemeyin sabır etmekten başka yolunuz yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba 11.11.2016 da bir web sitesinde gördüğüm reklama tıklayarak online başvuru yapayım dedim. ama tamamlamaya fırsat bulamadım.

    başvuru sıfırdan bir başvuru hat taşıma servis sağlayıcısı taşıma yok temiz kurulum gibi.
    12.12.2016- müşteri temsilcisi aradı internette yarım bırakmışsınız bir problemmi yaşadınız fln filan birlikte tamamlayalım. utanmadan sıkılmadan salak sacma bütün sorularıma cevap verdi. bir mail attı ve doldurup kargoya vermemi istedi. mailden cıktı alıp doldurdum ve kargoya verdim.

    13-12.2016 - evrakalrım türknete ulaştı tarafıma sms geldi. online kullanıcı adı ve şifreniz bu dedi(online hizmet merkezi için)

    14.12.2016- türk telekom aradı bağlantı için gelecekelrini söylediler, bir ton turkneti kötüleyip banada hattım konusunda yalan söyleyip gittiler.

    15.12.2016- 1 gün internetsiz kaldım bana hattımda bağlantı olmadığını yapılamayacağını söyleyen türk telekom yetkililerini aradım buldum kavga bağırış çağırış işimi yaptırdım , binbir ukalaık ile biz daire içine karışmıyoruz turknet kullanıyosunuz fln filan gibi konuştular.

    kendilerine turknet yada superonline yada vodafone net mülteri olup olmadığımın kendilerini ilgilendirmediğini, yapmaları gerekn işin telefon kutusundan sadece benim kablomun bağlantısını yapmalarının görevleri olduğunu, servis sağlayacısı konusunda kendilerinin bir yetkileri olmadığı gibi yorum yapmlarının da yanlış olduğunu sert bir dille soyledim. olmuyor dedikleri iş 30 snye sürdü gene binbir ukalalıkla cekip gittiler. ama bu durumu önce bulunduğum bölgenin türk telekom müdürüyle konuşacağım kaale almadığı taktirde. btk ya idaalı vede kendilerine sıkıntı yaratacak bir şikayet hazırlayıp gerekçeleri ve kanıtları ile birlikte sunacağım.


    15.12.2016 gene aynı gün müşteri hizmetlerini aradım türkneti son derece ilgili bir şekilde davrandılar. hattımın port thsisi aşamasında olduğu ama acil yapılmasını istediğimi belirttiler bir ihtimal haftasonu araya girebilir pazartesine kalabilir. ama en ufak sıkıntıda kendilerinia arayabileceğimi söylediler.

    16.12.2016- 17:00 a doğru hizmetimin başladığı ile alakalı kullanıcı adı şifremle ilgili bir sms aldım. eve gidip modeme gerekli ayarları cektikten sonra ilk testi yaptım.


    30 mbit download geldi. bir sonraki testim 40-50 her testte farklı sonuclar alıyorum. ama en kötü ihtimalle 20-25 aralığında geliyor genel olarak 30 mbit olduğunu söyleyebilirim.


    ttnette 24 mbit hız ve 75 gb kota ile hizmet alıp 60 tl ödüyordum herşey agil. burdada en kötü ttnet hızında nete bağlanıp 150 gb kotam var yani geçtiğime pişman değilim.


    cs go da ttnet ile 70-80 ping ile oynardım hep turknette 10-15 ping asağı düştüm daha iyi oldu. saniye 2.5 mb ile bir dosya indirebiliyorum. ttnette 1.7-1.8 arada 2 mbit ile indirebiliyordum ama 75 gb ayın 20 sinde doluyordu son 10 günde kanser oluyordum. 150 gb ucu ucuna tamı tamına yetecek bir ay ve sıkıntı yaşamayacağım.

    ttnet 50 mbit 200 gb için 94 tl para istedi benden. şimdi bulsunlarda alsınlar hade:D:D:D:

    bağlatı hızım sürekli dalgalanıyor onada bir çözüm bulurlarsa işte internet hizmeti bu diyeceğim. ama bu haliyle bile ttnetten daha iyi bence. TESEKKÜRLER TURKNET.


    gördüğünüz gibi ayın 13 ünde evraklarım ulaştı 16 sı itibarı ile nete girer vaziyetteydim. 3 gün yaaa:D:D şaka gibi yani ben 20-30 gün sürer diye düşünmüştüm. ttnetinde taahütünün bitmesine daha 1 ay var. evde iki adet internet oldu. birazdan türkneti arayı 1 ay dondurtmaya calısacağım boşu boşuna 2 yere fatura ödemeyim. taahütü bitene kadar ttnet kullanırım kapattığım günde arar turkneti dondurmadan çözdürürüm diye düşünüyorum.

    tabi dondurma oluyorsa. olmuyorsada canları sağolsun zaten 1 ay bedava verdiler :D




  • Turk.net'te 3 aktif aboneliğimiz mevcut ve aktivasyonda hiç bir sıkıntı yaşamadık. Aktivasyon süresi aslında kısa bir süre ancak abim kimlik fotokopisini tek yönlü çekip göndermiş. o nedenle abimde 7 gün beklemek zorunda kaldı. ama şu an Turk.Net'ten çok memnun hem hızlı 35 mbps kullanıyor, hem akn yok, hem kota yok, artı 1000 dk heryöne telefon hattı mevcut. yeğenler sınırsız internetin de tadını baya iyi çıkartıyorlar. arkadaşını getir kampanyası yaptık babamda bu sayede 1 ay beleş kullandı. süper bence. TTnet den kazıklanmayı bırakın arkadaşlar. 75 Gb akn ye 69 tl ödüyorsunuz yazıktır günahtır. Ttnet superonline vodafone rezillik bence.
  • Turk.Net ile sorun yaşayan arkadaşların %80-90 lık kısmı ilk defa internet başvurusu yapıp bina içi tesisat sıkıntısından dolayı telefon kablosu merdivende bulunan telekom kutusundan odalarına kadar ulaşmadığı için DSL sinyali alamayıp da ortalığı velveleye veren arkadaşlardır. hizmet alamayan arkadaşlar! lütfen rica ediyorum öncelikli olarak bir elektrikçi çağırın adam gelip baksın gerekirse sıfırdan size telefon kablosu çeksin ve işiniz görülsün. kablo yokken internet olmaz! hiçbir internet servis sağlayıcı şirket bina içi tesisata müdahale etmez edemez, müdahale yetkisi de yoktur. müdahale eden TTnet vodafone net turkcell vsvs operatörü/teknikeri varsa yanlış iş içindedir. bina içi tesisat çekilmesi işlemi sizin elektrikçiniz ile sizin tarafınızdan yapılması gereken bir işlemdir.

    Babamın evdeki internetine ait VDSL Hız testimi sizlerle paylaşıyorum. yaşadığım ilçe 10 bin nüfuslu ve babamlar bu vdsl hizmetini kullanıyor. işte test sonucum. herkese reklamını da yapıyorum. modem ssid ismi Turknet 32 Mbps sende bağlat! 1000 dk bedava telefon da veriyor. iş yerleri için bence harikülade bir olaydır bu! akn yok kota yok süpriz yok extra hiç birşey yok! eleştiren arkadaşların çoğu da aslında 24 ay taahhüte imza atıp 19 ay kaldığını görüp bişiy yapamayan arkadaşlar. rica ediyorum bakın süreç 7 günde tamamlanıyor veya 10 gün ama sınırsız kullanıyorsunuz. bizim süreç 2 günde tamamlandı. çok değil bence. vdsl modemi gittigidiyor dan satın aldım airties_5650 aldım son derecede memnunuz.


    Türknet Evraklar gönderildi, Peki ya aktivasyon süresi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.