Şimdi Ara

Turknet e geçiyorum hatamı ettik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaxKitten

    Aynen öyle. Süre ve port sıkıntısı çekenlerin çoğu iptal ettirdikten sonra başvurduğu için oluyor halbuki turknetin sitesinde gerekli her şey soru cevap şeklinde var. Başvuracağım zaman hepsini teker teker sindirerek okumuştum. Malesef milletimizin eksikliği okumak

    Bunun üzerine konu açıp hatırlattım yine de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah beterinden korusun hocam
  • Merhaba,

    Geçtiğimiz hafta yaklaşık 30günlük bir belge+aktivasyon sürecinin ardından TTnet'den Turknet'e geçebildik ve internet nasıl onu paylaşacağım.

    TTnet'teyken altyapı ile ilgili hiç bir sorunumuz yoktu ve burada geçiş süreci uzadığı için internette Türknet ile ilgili yorumları okumaktaydım ve acayip stres oldum. Acaba iptal mi ettirsek vs. gibi. Sonra altyapı ile ilgili bir sorun yok sansımızı deneyelimde karar kıldık.

    Aktivasyon geçen Cuma gerçekleşti, 1 haftadır kullanıyoruz, herhangi bir ping ve veya internet yavaşlaması yaşamadık ancak TTnet'e göre bir fark var.

    Diyelim download yapıyorsunuz, hızımız 35Mbps, stabil bir indirme olmuyor, 5-10-25-30-35-24-12-8 böyle garip düşmelerle download yapıyor ve bu sabah 5:00'da böyle Cuma akşamı saat 21:00'de de. Hız testi yaptığımda sürekli 32Mbit çıkıyor üzerini hiç görmedim. TTnet'teyken hızımız neyse sürekli o hızda download yapabiliyorduk.

    Size önerim altyapınıza güveniyorsanız Türknet'e geçin normal kullanımda bir farklılık yaşamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 18 Kasım 2018; 18:17:19 >




  • Başka şartlar yüzünden iptal ettim diğer interneti ama bilmiyordum yinede dediğin olayı. Salı gününe randevu verildi bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler salı günü baglanicak tecrübelerimi paylasicam bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeden bilemeyiz iyi mi kötü mü diye. O açıdan mantıklı bir şey yapmışsın denemekle. Kimisi kötü diyor ama kimisi de iyi diyor. Sanırım şansla alakalı. Herkese aynı kalitede hizmet verilemez. Bu noktada firmayı suçlamamak gerek. İmkan ne ise o ölçüde performans alınır. Umarım sıkıntı yaşamazsın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pişmanlık değil. Ben bir buçuk yıl sorunsuz kullandım. Gayet de memnundum
  • vataniçinölürüm kullanıcısına yanıt
    Öyle umuyorum hocam bu kadar çok negatif yorumdan sonra pek bişey beklemiyorum ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuruyendev

    Öyle umuyorum hocam bu kadar çok negatif yorumdan sonra pek bişey beklemiyorum ama
    Deneme üyeliği gibi bir şey var mı bilmiyorum ama olması lazım. En azından bir kaç gün ücretsiz denemeliyiz ki iyi mi kötü mü anlayalım. Direk geçilince çıkması zor olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka amaçlı: Hata ettin. 24 ay taahhütlü, kotalı, bağlantı ücretli internetler varken, müşteri hizmetleri zayıf olan firma mı tercih edilirmiş?

    Gerçek: Türknet'in müşteri hizmetleri zayıf olsa da sanıldığı kadar kötü değildir. Türk Telekom, Türknet gibi firmalar daha fazla kazanmasın diye, bu firmaları tercih eden kullanıcılara türlü oyunlar oynarlar. Port sorunu, hız sorunu, internet kopması gibi sorunlar tümüyle Türk Telekom'a aittir ve Türknet'e geçen ve Türk Telekom alt yapısı kullanan kullanıcıları bu sorunlarla boğuştururlar.

    Türknet'e düzgün bir şekilde geçiş yaptıktan sonra eminim ki internetinizden çok memnun kalacaksınız.

    Ben Türk Telekom'dayken (4 yıl önce) indirme hızım 5 Mbps'nin üzerine çıkmıyordu (normali 8 Mbps ve AKK'ye henüz girmemişken). Birçok kez Türk Telekom'a başvurdum. En son ana merkezine gittim ve beni oradaki teknik ekibin odasına yönlendirdiler. Bir adam beni karşıladı. Bilgisayarının başına geçip hizmet numaramı filan aldı. Bilgisayarındaki sistemden sorgulama yaptırdı. Kullandığı teknik işlerle alakalı program karışıktı, adamın ne yaptığını takip edemedim. Ama en son bir ekrana girdi ve benim hız göstergelerim çıktı. Excel tablo gibi bir panel düşünün. Orda bir tablo kırmızı renkteydi ve içerisinde 5 mbps yazıyordu. Adam "Herhalde altyapı çok sorunlu, trafodan uzaksınız tahminimce" deyip o kırmızı tabloya faresiyle tıklayıp orayı 8 rakamı girdi ve kaydetti. Sonra bize dedi ki modemi kapatıp açın düzelir. Biz şok olduk tabi ama o anı hiçbir şekilde kayıt altına alamadığımızdan bu durumu şikayet edemedik. Halimize razı olduk. Eve döndük ve modemi kapatıp açınca hız gerçekten de 8 mbps olmuştu.

    Tabi bu olay bitmedi, sürekli devam etti. Her ay AKK'ye girerdik ve ay başı kesinlikle AKK'den çıkarılmazdık. Her ay düzenli olarak Türk Telekom müşteri hizmetlerini arardık (numarasını bile unutmam mümkün değil 444 0 375) ve hızımızı AKK'siz haline getirttirirdik.


    Kullanıcıyı enayi yerine koyan ve ondan hizmet alan firmaları tercih edenleri oyalayan Türk Telekom mu, yoksa gerçekten kullanıcıları düşünen ve elindeki düşük imkanları seferber eden Türknet mi derseniz ben Türknet derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 19 Kasım 2018; 1:48:23 >




  • 2 yıla yakındır turknetteyim



    Eğer alt yapında binadaki tesisatta sorun yokda turknetten başkası yalan .



    Alt yapı tedarikcisi türk telekom haliyle sorun oluşunca geç müdahale oluyor .

    Başıma gelen şu oldu nakil 7 güne geçer dediler 18 gün sürdü ama bunu telafi ettiler 3 ay boyunca % 50 indirimle 30 tl fatura ödedim . Vdsl benim alt yapım kabloluda 80 mpit görüyorum wifide 50-55 mpit ben çok memnunum
    Turknet e geçiyorum hatamı ettik?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 19 Kasım 2018; 1:55:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada 450 gb dowload yaptım yinede hızım düşmedi

    Bf v yükledim

    Red dead 100 gb sadece

    Fifa 19

    Assasing oddsey

    Hızım yinede 75-80

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısın hocam 2 yıl boyunca turktelekomdan yaşadığım sorunları anlatsam kaç sayfa yazı çıkar şuan . İptal ettirirken bile binbir türlü sorunlar yaşadım , gider ayak en ufak yerden nasıl para kopaririz derdindelerdi en basiti.



    Turknetten acikcasi çok beklentim yok ama turktelekomdan kat ve kat daha iyi olduğuna adım gibi eminim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Benim binada 35 mbps desteklendiği söylendi salı günü gorucez bakalım bende merak ediyorum teşekkürler yorum için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Hocam 1 sene kullandım fena değildi son 2 ay da internet bir gitti gidiş o gidiş kimse ilgilenmedi yaklaşık 20 üzerinde kayıt oluşturdum saçma sapan şeyler söylediler pişmanlık %100 çünkü müşteri hizmetleri yok bilgin olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Turknet kullanıyorum dostum gerçekten sorun yaşatıyorlar bu kesin hele o akşam saatlerindeki yavaşlama insan sinirden gidip saha dolabını c4 le patlatmak istiyor 75mbit alıyorum , bazı akşamlar 5mbit şaka gibi şikayet ediyorum çözen yok sizde bu maceraya katılmışsınız hayırlısı olsun diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlarda genelde şikayeti olanlar başlık açıp yorum yaptığı için ya benimde başıma gelirse diye korkmanız normal. Ama aldığı hizmetten memnun olan sessiz çoğunlukta var. Onların övgülerini memnuniyetini pek okumayız, dediğim gibi başı ağrıyanlar daha çok yaşadıklarını anlatır.
    Turknetin eksi yönü aradığınızda birebir muhatap olacağınız veya arıza bildiriminin durumunu öğreneceğiniz müşteri temsilcisi olmaması.
    Sorun yaşamazsanız internetin tüm avantajlarını sınırsız kullanacaksınız, bence denemeye değer. İyi yapmışsınız.
  • Kumar çarkı dönmüş iflasa gelmezsen şanslısın. Düzgün YAPA altyapısındaysan azda şanslıysan sorun yaşamazsın. Yok tam tersi olursa geçmiş olsun.
  • Txrboz kullanıcısına yanıt
    Genel olarak akşamları internet yavaşlaması var herkeste heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şimdiden sabır ve kolaylıklar versin. Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.