Şimdi Ara

Türknet'e Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gelecek ay Türk Telekom taahhütüm bitiyor şuan sorunsuz 50Mbps kullanıyorum bi Türknet denemek istiyorum bu 1 aylık süre içerisinde Türknet'e geçiş sağlayıp deneme yapabilir miyim yoksa taahhütümün bitmesini mi beklemem lazım? Biraz da korkuyorum oturduğum bölgede port problemi var ve portumu başkasına devrederse Telekom çok kötü olur. Türknet aynı şekilde bana 50Mbps sağlayabilirse ki teknik olarak aynı altyapıyı kullandığı için sağlaması lazım, o zaman devam edebilirim Türknet ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidhuyesi -- 9 Kasım 2018; 17:30:56 >



  • Mevcut portunuzu kaptırmamak adına iptal değilde taşıma yolunu seçin, turktelekom m.hizmetlerinden x dsl numaranızı öğrenin ve bu numara ile turknete geçiş yapın mevcut portunuz ile devam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

    Mevcut portunuzu kaptırmamak adına iptal değilde taşıma yolunu seçin, turktelekom m.hizmetlerinden x dsl numaranızı öğrenin ve bu numara ile turknete geçiş yapın mevcut portunuz ile devam edersiniz.
    Hizmet numaramdan bahsediyorsun sanırım onu biliyorum da taşımayı nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyorum?
  • ttnette taahütünüzün bittiği günün ertesi günü türknetin sitesindeki abonelik evraklarının çıktısını alıp dolduruyor ve firmaya kargo ile gönderiyorusunuz. firmaya evraklar ulaşınca sizin sabit telefon hattınızın teminini sağlayıp aboelik taşıma başvurunuzu yapıyor evrakların ellerine ulaşmasından sonra ortalama 2-4 gün içinde mevcut evinize bağlı olan hat türknet oluyor size sms ile gelen modem kullanıcı ve şifresi ile modeminizi yeniden kurup kullanıma başlıyorsunuz. eğer abonelik esnasında benim referans kodumla üye olursanız 1 ay ücretsizinternet kullanım hakınızda olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 9 Kasım 2018; 16:52:16 >
  • Peki vaadedilen hızı alamazsam ya da mevcut kullandığım hızın daha da altında hız verilirse tekrar Türk Telekom'a port değişimi olmadan geçebiliyor muyum?
  • Türknet'in YAPA dediği aktif altyapıda olduğumu sanmıyorum ama yine de aynı altyapıyla bu hızı sağlamaları lazım diye düşünüyorum.

  • Şu anda 50mbps alıyorsan o hız hiç bir şekilde düşmez merak etme. Çünkü aynı port üzerinden geçiş yapacaksın.

    Sen en iyisi taahhüdün bitmesinden 1 gün önce internet üzerinden başvurunu yap. Kesinlikle internet üzerinden yap çünkü müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar bazen geçiş yapmak yerine sıfırdan başvuru açıyorlar senin port güme gitmesin.

    Türk Telekom'dan aldığın hizmet numarası ile 1 gün önce internet üzerinden başvurunu yap. Başlangıçta aboneliğin 35mbps olarak açılacak. Sonrasında istersen 79TL'lik pakete geçerek 100mbps'ye kadar altyapın ne kadar destekliyorsa alabilirsin.

    Memnun kalmazsan tekrar aynı hizmet numarası ile Türk Telekom'a dönebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenidhuyesi

    Peki vaadedilen hızı alamazsam ya da mevcut kullandığım hızın daha da altında hız verilirse tekrar Türk Telekom'a port değişimi olmadan geçebiliyor muyum?
    Diyelim memnun kalmadınız tabikide geri ttnete geçiş yapabilirsin port değişimi olmadan. Geçiş işlemlerinde fiziksel olarak herhangi bi kablo sök tak olmadığı için kullanmış olduğun portu hangi iss ye geçersen o devralmış oluyor.

    Ayrıca Türknete vereceğim referans kodumla abonelik başaltırsan 1 ayda ücretsiz internet kullanım hakkın olmuş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 10 Kasım 2018; 8:31:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.