Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.309
Cevap
307
Favori
875.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadanorg

    Degerli musterimiz, 15108517 nolu internet ariza kaydiniz olusturuldu. Konuyla ilgili calismalara basladik, lutfen arizaniz giderilene kadar modeminizi acik birakiniz. VDSL modem aldım günlerce VDSL tarifesine geçmek istiyorum. Hesabında VDSL aktif olmasına rağmen ADSL hizmeti alıyorum. Gelenler sorun yok deyip gidiyor. Sonuç olarak yeni aldığım modem adsl desteklemiyor. Bende eski modem 4 mbs ile devam ediyorum. Zaten müşteri hizmetleri de kapatmislar. Eğer VDSL geçmiş olsam eski modemin çalışmaması gerekiyor du. Benim hattımı VDSL yapın

    Aynı durumdan dolayı tam 20 gündür uğraşıyorum hocam.
    Sözleşmem VDSL, hattım VDSL, turk.net'de VDSL hizmeti diyor.
    Ödemeyi de VDSL hizmeti adı altında alıyorlar.

    Ancak max. 16 mbps ADSL hizmeti veriliyor. VDSL pasif. Ne diyelim bu duruma?

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-vdsl-parasi-alip-adsl-internet-satti-aman-dikkat--129756707

    Kesinlikle okuyun, aynı sorundan müzdaripiz.




  • İnternetim şu an 2mbit. akşam saatlerinde hiçbir iş yapamıyorum. gündüz de eskisine göre yavaş
  • Eveeet 2 ay oldu ve halen kurulmadı sürekli oyalıyorlar çok ilginç gerçekten rezilliğin böylesini görmedim ve bizden kaynaklı hiçbir sıkıntı yok daha önce ttnet kullandım böylesini ne gördüm ne duydum bir arıza durumunda ertesi gün en geç giderilmişti. Keşke geçmeseydim bana kalsa 1 ay önceden iptal edecektimde ailem kullanacak onlarda çok girmiyorlar aramıyorlar interneti öyle iptal etmemiştik rezil olduk gerçekten ne desem boş sakın geçmeyin kimseyede vesile olmayın derim.
  • ve işim gereği herkes bana danışır her gelene bana yapılanı güzel bir dille anlatacam ve sizi tercih etmemeleri gerektiklerini söyleyecem. Yazıklar olsun.
  • 1 hafta oldu destek kaydım çözüme ulaşmadı halen utanmadan burada gelip 2 günde yok çözülüyor vs yalan atmayın.

    Rezil bir firmasınız AKK kaldırılması işini elinize,yüzünüze bulaştırdınız tüm forum burada şahit.

    18:00 sonrası internet ölüyor herkes şikayetçi çözüm yok ''şu zaman çözülecek'' bile diyemiyorsunuz.

    Müşteri hizmetleri kapatma nedeniniz oluşan şikayetlerin artmasıdır bunu da kabul edemiyorsunuz.

    Rezilsiniz.

    Çok az kaldı binlerce kişi abone olduğu gibi aynı iptal etmesini'de bilir nasıl olsa TAAHTÜT yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dickinson


    quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan


    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, ben bu arıza kayıtları ile bire bir olarak ilgilenmeye çalışacağım ancak biliyorsunuz bu aralar yoğunluk çok fazla. Arkadaşlarıma ileteceğim. Onlar ilgilenerek size geri dönüş yapsınlar. Eğer bir problem olursa bana PM'den ulaşırsınız. İyi günler dilerim.

    içeriklerine baktınız mı doğruyu söyleyin arıza kayıtları kapalı ve tekrar açılmasını istiyorum. İşgüzarlığınız ve sözümü dinlemediğiniz için aktivasyon sürecindeki bir müşterinizi kaybettiniz.

    Hizmet alamayan, derdine çare bulamayan arkadaşlar probleminizi hemen çözmek istiyorsanız böyle efendi bir şekilde yazmayın yukarıdaki örnekte olduğu gibi firma sorumlusuna fırça atıyorsunuz sorununuz çözülüyor :)

    Bende diyorum benim sorunlar neden hallolmuyor, sözümüzü dinletmemiz gerekiyormuş!...

    Güzel ağızı denedim olmadı. Arıza kendi arızam da değil referansımı kullanan kişilerin arızaları ama anladım hız performanstan sistem otomatik bakıyor modeme tam hız geliyor ise kapatıyor yoksa personel e gidiyor. Çünkü en sonuncusuna baya giydirdim çünkü kızdım 4. Defa açıyorum içine 3 farklı kişinin arızasını yazıyorum dönüş yapmadılar. Arkalarını topluyoruz yardımcı olmak istiyoruz ama kendi ayaklarına sıkıyorlar. Bedava ya çalışıyoruz kadir kıymet bilmiyorlar. Yetki verseler onlardan seri davranacağız ben ve forumdaki bir kaç kişi ama işte neredeee.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnternet hızlarınız iyice düştü, Hatayı Modemde zannedip 3 kere modem değişmeme rağmen internet bağlantınız özellikle Bilgisayarda Modemi Hızlı kurulum yapmadan çalışmaz oldu, dns vpn vs kullanmıyorum buna ek olarak 3 tane wifi bağlı modem ortada buna rağmen bağlantı bitik vaziyette
  • quote:

    Orijinalden alıntı: optimistic1983

    Merhaba Türknetdestek ekibi.

    Ekimin 30'u itibari ile türknet 16mb hızda internet aboneliğimi başlatmış bulunmaktayım. Normalde evimde dsmartnetin 8mb lik paketi var. 1 haftalık kullanımım boyunca farkettimki sizin aboneliğiniz 16mb olmasına rağmen dsmartnetin 8 mb lik hızdaki paketi youtube videolarını daha hızlı açmakta, internet sayfalarını yüklerken sayfadaki resim ve video önyüz görüntülerini daha hızlı yüklemektedir. Sizin tarifeniz 16mb olmasına rağmen 8mb göre daha yavaş kalmaktadır. ayrıca ping değerlerim dsmartnette 15-18ms arası sizde yani türknette minimum 30-35 arası bazen 100 lü değerleri göstermektedir sizin 16mb lik paketinizde aldığım hız testi değeri 13,5mbps civarı dsmartnette 7,01 mbps civarı çıkmaktadır.Bu hat performansı ile ilgili arıza kaydı oluşturdum ama sizin müşteri hizmetlerinden robot telesekreter aradı hattınızda herhangi bir sorun görünmyor ev içi tesisasıtınızı kontrol edin gibi klasik bir cevap verdi. Geçen hafta abonelik öncesi zaten telekom ekibi gelip evime yeni kablo çekti mevcut dsmartnet aboneliğim olduğu için ayrı 2.ci bir kablo çekmedi mevcut kabloyu söktü içinden 4 damar giden yani iki hattı kullandırabilen tek kaplamalı kablo çektiler ve direkteki kutudaki aldığı değerle ev içinde modeme bağlanacak rj11 fişi ucundaki değerler aynı çıktı bağlantıyı kurdu gitti. Zaten ben müstakil evde oturuyorum telefon direğinden gelen kablo direk modemin girişine bağlı herhangi bir problem yok. dsmart net aboneliğimin bitmesine 1.5 ay gibi bir süre var çokta uygun bir fiyata hizmet alıyorum. Eğer sizden aldığım hizmette hattımla ilgili bu performans düşüklüğünü giderebilirseniz devam edebilirim ama yok bu şekilde devam edicekse ha bana ne olur en fazla 1,5 ay için 90 tl ödemiş denemiş olur aboneliğimi iptal ederim. Hattımın performansının artırılması için oyuncu profilinemi geçirilmem gerekiyor yada nasıl yapılabiliyorsa hızımın 16mb den düşürülmeden performansının düzeltilmesini rica ederim.


    Bana olumlu olumsuz bir dönüş yapmadı ama Turknetdestek sanırım sorunu çözmüş şuan için internet hızımda video yukleme ve acma işlemi ve sitelerin yüklenme hızıda guzel teşekkürler Turknetdestek




  • 1 gün olmamışken yaklaşık 10 sayfa mesaj yazılmış. Herkes ne kadar da memnunmuş değil mi?(!)

    Ayrıca ben de uzun bir süredir akşam saatlerinde yüksek ping ve yurtdışı bağlantılarında hız kısıtlaması sorununu yaşıyorum. 10 kez (gerçek rakamdır) arıza kaydı açtım ama kapasite arttırımı yapılmadığı için bu sorunu yaşamaya devam ediyorum. Artık umudumu kestim. Teşekkürler TürkNet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 7 Kasım 2017; 1:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda 13-14mb aldığım net akşam üstü 7-8mb i geçemiyor. AKN ile çok iyi bir adım attınız ama buradan batırdınız üstelik hiç bir açıklama dahi yapmıyorsunuz bu konuyla ilgili.
  • İlk başta vdsl olan hattımı modemim olmadığından 1 gün içinde adsl e geçirdim. Şimdi modem aldım bir haftadır vdsl geçmek istediğimi belirtiyorum ancak bir türlü vdsl geçişim sağlanmadı. Vdsl paketinden altyapım uygun oolmasına rağmen faydalanamıyorum. Yardımcı olmanızı umuyorum.
  • Bu konuyu açtığı iyi oldu sözde türknet yetkilisinin ve bizim açtığımız konulara karalama kampanyası diyen gerzeklerde bu konudaki sayfalarca şikayeti görüp umarım utanır...

    Üstelik konu açılalı daha 1 gün bile olmadı !!!
  • arkadaş ben bu isyan edenleri anlayamıyorum, ya bir sorun varsa aha kapı orda sizi tutan yok, gidin taahhütlü kotalı paketleri alın burada bu firmaya karalamayın artık yeter, bizde kullanıyoruz bizde neden sorun yok
  • ssdsadas S kullanıcısına yanıt
    Sorunlara çare bulunması adına açılmış bir konuda sorunlarını yazan kişilere gelip de "Gidin başka yere, kapı orada "AHA" gibi seviyesizce yazılar yazacağınıza belki benim de bir gün başıma gelir diye dikkatli ve düşünerek yazılan yorumları okumanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet kullanıcısıyım ve şahsen memnunum ancak türknet takdirler kazanmışken topuğuna sıkmaya çalışıyor sanki. müşteri memnuniyetsizleri arşa çıktı, bir de müşteri hizmetlerini kapattılarki bu kabul edilemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilaykaracam

    Sorunlara çare bulunması adına açılmış bir konuda sorunlarını yazan kişilere gelip de "Gidin başka yere, kapı orada "AHA" gibi seviyesizce yazılar yazacağınıza belki benim de bir gün başıma gelir diye dikkatli ve düşünerek yazılan yorumları okumanızı tavsiye ederim.

    o paralı asker dostum, onu kaale alıp cevap bile verme.

    Şahsen ben öyle yapıyorum, bu gevşeğin tüm yorumları türkneti yalamak üzere !
  • Draytek 2750 modem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Bende YAPA olarak Türknet aboneliğini başlattım ve 100mbit'e kadar AKN'siz internet alıyorum ancak upload hızım 2mbit'i geçmiyor. Daha önce bir kaç kez arıza kaydı bıraktım ve özel mesaj attım ancak bir sonuca ulaşmaktan ziyade YAPA altyapısında olmadığım bile söylendi. Gerekli kontroller yapılabilir mi lütfen? Birde benide FastPath moduna alabilirseniz sevinirim, bir sıkıntı olması durumunda ben sizden yeniden hat modu değişikliği talep ederim.
  • Burada boşuna bıdı bıdı ediyorsunuz. SORUNLARINIZIN ÇOĞU TTNET ALTYAPISI KAYNAKLI. Ttnet sizden aldığı paraları altyapıya yatırmak yerine yurt dışına kaçırdığı için şu an çoğunuz bakır kabloya mahkumsunuz. Ttnetten bıkan ya da benim gibi protesto etmek için turk.net e geçen insanların çokluğu, ttnetin müşteri kaybını azaltmak için diğer firmaları sabote etmesi çözüm süreçlerini uzatıyor olabilir. Kişisel görüşüm başka firmalardan çeyrek hız da alsam ASLA TTNETE GERİ DÖNMEM. Benim için bir şeref meselesi bu. Yaşadığım şehrin tam göbeğindeyim 10 yıl tam 10 yıldır bir çivi bile çakmadılar, sadece sömürdüler. Artık beni şehrin göbeğinde 16 mbite mahkum eden ttnete mümkün olduğunca az para kazandıracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 7 Kasım 2017; 8:05:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inceoktay

    hat profilimin oyuncu moduna alınmasını talep ediyorum

    Hat profili nedir? Oyuncu modu ne işe yarar? Bunları ilk defa duyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.