Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.309
Cevap
307
Favori
875.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asdic A kullanıcısına yanıt
    Anladım. Kutudan gelen kabloları birbirine değdirip kısa devre yaptır birkaç kere sonra bir daha değerlere bak. Bazen işe yarıyor (saçma geliyor kulağa ama yarıyor).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Keşke olsa. 3 mbps'ye tıkıldık kaldık. o da 2.80 max geliyor gelmiyor...

    Alıntıları Göster
    Milleninin teklifi farklı fakat şimdilik söylemeyeceğim. Galiba geçiş vakti geldi benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Akşam denerim, sonra internetsiz kalmayalim önümüz bayram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yeni eve taşınacağız şuanki paketim telefon+35mbps int, telefony kullanmıyoruz üyeliğimizi iptal edip yeniden üye olabiliyor muyuz ? Bide halihazırda 8. Ayın faturasını da ödedik ne zaman iptal edersem borçsuz kapatabilirim hattı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri numaram 1369165 6 ağustosta internet üzerinden vdsl geçiş yaptım yarım saat içinde geçiş işlemi tamamlandı mesajı geldi fakat internet gitti dsl ışığım hiç bir halukarda yanmıyor modemim vdsl destekli aynı gün arıza kaydı oluşturdum arıza kayıt no 27277813 üç gündür hiç bir gelişme yok sorunun ne olduğu bile söylenmiyor çözülemeyecekse gerekirse operatör değişikliğini bile düşünmeye başladım istediğim sorunun ne olduğunu bana söylenmesi yardımcı olursanız memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk net bağlatıp rahatlamak isteyen arkadaşlar! davet kodumu paylaşıyorum. ben geçtim rahatladım. şu anda 75 mbps yapa ile 75 mbps download ve 19 mbps de upload hızı alabilmekteyim. deneyin görün altyapınızda sorun yok ve kablolarınız yeni ise türk net müthiş bir internet operatörüdür.

    davet kodum:https://turk.net/p/HVU53TJ16EGN/

    otomatik ödeme talimatım mevcuttur. ödenmemiş 1 faturam olmadı hiç. 17 aylık müşteriyim. kodun:HVU53TJ16EGN
  • P.M attım, bakabilirmisiniz.
  • Hattım benim isteğim dışında YAPA'ya geçirildi, müşteri temsilcisinin YAPA'yı desteklemiyor demelerine rağmen YAPA'YA geçirildi şuan internet yok telefonda düzgün çalışmıyor. turk.net üzerinden açtığım destek kısmından bir çözüm yok. Sorun yokken sorun yarattılar.
  • bilgi verilmeden yapa'ya geçirildi internet hızları şahane falan ama telefonum çalışmıyor ve numaranız kullanılmamaktadır diyor dışarıdan aradığımda. dün arıza bildirimi yaptım ama düzelme yok şudur budur diye bilgilendiren de yok. şimdi bide hafta sonu bayram ayağına yatarlarsa bekle babam bekle..
  • Helal olsun sana Turknet, sıfır sorunsuz 75 mbps tanımlı internetimi bayrama iki gün kala içine ettiniz, yok yani anlamıyorum hiç bir sorun olmayan internet aceba nasıl bozulur diye deney mi yapıyorsunuz merak ediyorum.



    https://turknet2.speedtestcustom.com/result/26f06dd0-bb8b-11e9-b915-4bc0cc6b32b3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnettr -- 10 Ağustos 2019; 19:28:27 >
  • Türknet'ten şahane bayram hediyesi yurtdışı çıkışlarda ve oyunlarda !238! ms ping! ben bişi demiyorum artık ya... Çalışıyoruz, düzeltecez, ha yaptık ha yapıyoruz... Yahu hani derde? Ne yapıyorsunuz @turknetdestek?
  • İnternet hızım normal günlerde 32mb iken durduk yere sabahtan beri 2-3 MB arasında hala çözüm bulunamadı sorunumla ilgilenilmesini istiyorum muhattap bulamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım Yapa yı desteklemediği halde Yapa geçirdiler isteğimiz dışında , şuan internette yok telefonda sadece arayabiliyoruz çağrılar gelmiyor. Arıza kaydı bıraktıktan sonra herhangi bir dönüş olmadı doğru düzgün bağlı bulunduğum santrali arayınca yapa dan eski haline dönmesi için turknet tekrar abone girişi yapması gerektiğini söylediler.Bu bilgiyi de müşteri hizmetleri aktardım ve eski haline döndürülmesini istediğimde aynı numaraya internet veremidiklerini yeni numara tanımlamak istediler yada farklı operatöre taşımamı tavsiye ettiler aynı numarayı kullanabilmem için , kendi yaptıkları hatanın cezası biz çekiyoruz, müşteri hizmetleri Allah'a emanet , yapaya geçirilecek diye sms mesajı geldiğinde yapa desteklemediğini söyledim ama yine geçirmişler. Müşteri hizmetleri diye birşey yok kısacası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vincent54

    bilgi verilmeden yapa'ya geçirildi internet hızları şahane falan ama telefonum çalışmıyor ve numaranız kullanılmamaktadır diyor dışarıdan aradığımda. dün arıza bildirimi yaptım ama düzelme yok şudur budur diye bilgilendiren de yok. şimdi bide hafta sonu bayram ayağına yatarlarsa bekle babam bekle..
    Keşke benıde Yapa ya geçirseler upload hızını merak edıyorum
  • Merhaba, 2 gündür pm mesaj attım dönüş yapmadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram hediyesini kaptık. Sağolsunlar.
    TurkNet Destek Burada
  • asus dsl-n16 ile turknette 35mbit hızı geçemiyorum. turknet - telekom saha ekiplerini gönderdiğinde arıza bulamıyor. ayarlarda bir sıkıntı yok gibi. ne yapmam gerek 75mbit e ulaşmak için(paketim 75mbit)
  • Snac Twingum kullanıcısına yanıt
    En azından ms düşük hocam :D Poliana yaptı Türknet bizi...
  • Avatar kullanıcısına yanıt
    Hocam online işlem merkezi içinde teknik bilgiler kısmında indirme hızı ne yazıyor?
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    selamlar.
    indirme hızı: 33,87 hocam.
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.