Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.303
Cevap
307
Favori
875.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 22.12 2018 geçen seneden beri dile getiriyorum.

    Destek No : 21756500

    Halen açık...
  • Merhaba, Ankara Yapracık Toki evlerinde oturuyorum. Başvuru sayfasında bina ve daire çıkmadığı için başvuruyu tamamlıyamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Suan yine internet gitti daha bugun konustuk guya cozecektiniz. Yetti be biktim sizin kalitesiz hizmetinizden. Kullanmadigim gunlerin iadesini istiyorum ilk firsatta baska issye gececegim. Kullanmadigim internete para oduyorum. Ustelik musteri hizmetleri de yok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Özel mesaj gönderdim. Bunca insan kahroluyor şu desteksiz hizmetten ...
  • Yeter artik yeter yetti be ne utanmaz arlanmazsiniz turknet destek nerdesin internetim hala yok internetin anlik olarak geldigi zamanlarda cikip internet var sorun yok diye zirvaliyorsun. Hadi simdi baksana internet yok cikip yazsana sorun yok senin sorunun hiz dusumu diye yazsana. Guya neymis herkese en iyi hizmeti vermek istiyormussunuz. Hani nerede defalarca yazdim neden ilgilenmedinjz he cevap versene??????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl ama İstanbul'un göbeği bu gece coşuyoruz.

    TurkNet Destek Burada
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Ping aşamasında aynı durum bende de söz konusu. Umarım düzeltirler çünkü 4 gün süreleri var bende. Sonrasında başka ISS bakacağım kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umtbns -- 5 Ocak 2019; 0:46:36 >
  • TurkNet Destek Burada
    şuan durum böyle düzeldi inşalalh böyle stabil kalır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, bu durumu TT tarafına ilettik. Konuyu takip ediyoruz. Süreç beklenenden uzun sürmüş evet haklısınız kusura bakmayın. Durumu ben tekrar ilgili ekip arkadaşlarıma iletiyorum. Sistem üzerinde açık olan 21427370 numaralı arıza kaydınıza öncelik vererek TT tarafı ile tekrar işlem gerçekleştireceğiz. Süreci hızlandırmak için elimden geleni yapıyor olacağım.
    Az önce Telekom ekipleri geldi. Evet arama yapamıyorsunuz fakat bu bizimle alakalı değil fiziksel bir sorun yok diyerek gittiler. Hala telefonum çalışmıyor. Şimdi ne olacak bu 4 oluyor aynı lafı duyuyorum. Başa döndük yine. Siz de bizden kaynaklı birşey Telekom’a arıza kaydı açtık diyeceksiniz yine ????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkürler. Günümüz şartlarında 5-10 lira gibi artışlar elbetteki makul. Telekomun servis sağlayıcılara kira bedelinde en düşük olan 4mbit hızında %66 olmak üzere zam yaptığı haberi ile, bende türknetten büyük bir zam gelme endişesi doğdu. Benim şahsi fikrim günümüz şartlarında eğer telekom gibi büyük zam yapılırsa hiç kullanmamak üzere internet hizmetini kapatırım.
    umuyorum ve türknet e güveniyorum ki, türknet bu şekilde fahiş fiyat artışı yapmaz.
  • palavralar devam ediyor. daha düne kadar hattınız 8 mbps destekliyor yazıyordu turknet ve forumdaki turknet yetkilisi.


    forumda turknet yetkilisi 8 mbps destekliyor yazmıştı ben 16 mbps desteklediğini söylemiştim. bugün turknet destekten gelen cevap hattınız 4 mbps'den 13 mbps hıza yükseltilmiştir. hani hattım 8 mbps üstü desteklemiyordu? hani alabileceğim en yüksek hız veriliyordu? hepsi yalanmış artık size kesinlikle güvenmiyorum.

    son birkaç aydır internet hızım rezaletti son 20-30 gündür ise hiç internete giremiyordum!!!

    evet yalanları gösteriyorum

    aşağıdaki mesajında turknet yetkilisi modemime 8 mbps hız ulaştığını bu hızın alabileceğim en yüksek hız olduğunu söylemişti.

    TurkNet Destek Burada


    turknet destek bölümünden gelen cevapta ise hattımın 4 mbps 'den 13 mbps hıza yükseltilip sorunun çözüldüğü belirtilmiş.

    hem altyapınızın desteklediği en yüksek hızı alıyorsunuz diyordular, hem bizden kaynaklı sorun yok diyorlar ama hattım daha yüksek hız desteklediği halde 4 mbps olarak kullanmak zorunda bırakıldığımı itiraf ediyorlar!!!

    TurkNet Destek Burada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 5 Ocak 2019; 13:22:41 >




  • Adresimde netspeed 50 mbit e kadar fiber altyapı var dedi, Turknet'te "Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz." hatası alıyorum. Bir çözümü var mı bunun?
  • Turknet'te destek diye bir şey yok 14 aralıktan beri internetim yok ve her gün gerek arayıp gerekse online işlemlerden 48 saat içinde çözeceğiz diyorlar 2 kere aptallık yapıp iptal talebimden vazgeçtim. Eğer paranızla rezil olmak istiyorsanız, sürekli oyalandırılmak, yalan dinlemek istiyorsanız buyurun geçin Turknet'e
  • Özgür İletişim Ekstra paketine geçmek istiyorum ama online işlemlerde geçiş için gerekli seçenek gözükmüyor Abone numaram:2357467adsl bu konu ile açtığım destek kaydı: 22223979TurkNet Destek Burada
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sıkıntı bende de var şuan hız testi yapıp paylaşır mısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Yükleme hızı bende 0.40

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaan__ K kullanıcısına yanıt
    Netspeed e bak hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNet Destek Burada

    50-60ms pinglere çok dedik. Başımıza taş yağacak.

    Bu arada Paket: 35mbit




  • Akşam saatlerinde twitch.tv takip eden var mı?Yayınlar hep donuyor.Hız testi yapıyorum hız 60-72 arası falan çıkıyor.Türknet kısıtlama falan mı yapıyor acaba ?
    Edit:Yurtdışı server seçimi yapıp speedtest yapayım dedim,sonuç ortada.Yurtdışı çıkışlarında sorun var.Son zamanlarda akşam saatlerinde hep böyle olmaya başladı.
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine05 -- 5 Ocak 2019; 22:31:51 >
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    3 akşamdır bende de böyle, pingler tavan yaptı. Yurtdışı çıkışları berbat. İnternet hızı da ping de rezalet seviyelerde şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Ocak 2019; 22:55:21 >
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.