Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.273
Cevap
307
Favori
874.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumartesi gününden beri internetim yok ticket açıyorum altına olayın tamamını anlatıyorum açtığım ticketlar 2 gün sonra sorun çözülmüştür denip otomatikman kapatılıyor. Ne arayan var ne de bilgi veren. 3. Ticketı açtım artık sinirlenmemek elde değil. Dsl ışığım yanıyor internet ışığım yanıyor ama gel gelelim internete bağlanamıyorum. Hat değerlerim çok iyi 100 mbit üzeri internet bile alabilecekken hiç alamıyorum. Normal çalışırken bi modemi yeniden başlattım gidiş o gidiş. Chrome da DNS_PROBE_FINISHED_NOINTERNET diyor. Modemde dns sunucularını isp tarafından otomatik al açık. Böyle saçma sapan bir destek sistemi yok insan bi arar çözemiyorsa da ekip yönlendirir veya bilgi verir. Telefon numaram pm de yazıyor bir arayıp 5 dk ilgilenmek bu kadar mı zor. Daha 25. İnde açılmış ticketım var onunla ilgili ne yazan ne de arayan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple internet kesildi şimdide allah belanizi versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboneligini kapamak isteyenlere yeni çakaillik turknetten. Faksı cekmeden once sesli yanit sisteminden iptal kaydı bırakmanız lazim. Yoksa faks ceksenizde isleme alinmiyor. Bugun cektigim fax çöp oldu. Sesli yanittan kayit biraktim yarin tekrar fax cekecegim.

    08502888080 den arayip kayit birakin iptalden önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam konuda görmemişim kusura bakmayın teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanı versin Turknet

    19-24 arası internete kopmadan girebilirsem tatlı dağıtıcam
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Hocam normal şartlarda 70 Mb almanız lazım bu değerlere göre.
    Ulaşabilir hızınız 76 Mb.
    snr:14
  • Alın şimdi de hızım !

    TurkNet Destek Burada


    dalga geçiyorlar resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAT007

    Aboneligini kapamak isteyenlere yeni çakaillik turknetten. Faksı cekmeden once sesli yanit sisteminden iptal kaydı bırakmanız lazim. Yoksa faks ceksenizde isleme alinmiyor. Bugun cektigim fax çöp oldu. Sesli yanittan kayit biraktim yarin tekrar fax cekecegim.

    08502888080 den arayip kayit birakin iptalden önce.

    böyle yapıyorlarsa suç işliyorlar bunun altından kalkamazlar. btk ve cimer bimer kanalıyla yazın.
  • TurkNet Destek Burada



    Buyrun. Sesli yanıt olayını yaptım. Sabah tekrar fax cekecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım internet hızım aşağıdaki gibi 0,23mpbs özellikleri akşamları hep bu sorunu yaşıyorum. İnternetten arıza kaydı bıraktığımda ev içi kablolardan kaynaklandığı gibi bir cevap geldi ama gündüzde aynı kablolar var ve 8 mbps hız alıyoruz. Burdan da çözüm bulamazsam hattımı kapattıracağım cevabınızı bekliyorum https://www.hiztesti.com.tr/result/5a0c7ca93cb9f80ec803f862

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _rumuz -- 15 Kasım 2017; 20:49:27 >
  • Şaka gibiler yahu. Iptal icin bin dereden su getiriyosunuz





    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:16:54 >
  • yahu turknet yalvarayım mı ayaklarınıza mı kapanayım şu internet hızımı arttırın artık en son açtığım destek kaydı(turknetten bir yetkili aradı hatta o açtı kaydı)haber bile verilmeden kapattılmış kaydım.yeter yahu benim tarafımdan 35 mbit alamamak için hiç bir sebep yok verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz.hatta değerlerim herşeyim 35 mbit internet alabilmek için mükemmel ama inatla 24 veriyorsunuz 35 diye sattığını interneti başka hangi operetöre başvurmaya çalışırsam bana 50 mbit verebilirz diyorlar siz hala 35 i vermiyorsunuz lütfen düzeltin şu durumu.


    ha cidden verememeniz için bir sebep varsa açıça şeffaf bir şekilde açıklayın bana da bileyim ama yok sizde bilmediğiniz bir nedenden ötürü ideal hızımı vermiyorsunuz...



    @TurkNetDestek
  • Abonelik ADSL, gelen sinyal VDSL.
    DSL ışığı yanıyor. IP alamıyor modem. Yani bu nasıl bir karışıklık nasıl bir olay bir türlü anlayamıyorum.
    Santral deki adam haha dur la şu ADSL soketini çıkarayım VDSL e takayım kudursun şu salak müşteri diyor olamaz herhalde değil mi?

    Basit bir IP alamama sorunu yüzünden 3-4 gündür bekliyorum. Eskiden gece IP kopar sabahına falan gelirdi. Şimdi onu da arar olduk. Ne dönen var ne sorunu halleden. Adamlar sineği sıkıp suyunu çıkarmaya çalışıyor MH yi bile kapatmışlar.

    Neden bu kadar bekledim bilmiyorum ama artık doldum taştım. Bir daha Türknetle alakalı hiçbir servisi kullanmam kullandırtmam.

    Buradaki sitemim hatanızı anlamanız içindir. Üç kuruşluk tasarruf yapacağız diye size binlerce lira ödeme yapabilecek müşterilerinize olan ilgisizliğiniz içindir.
    Umarım herkes yakında anlar nasıl (!)müşteri memnuniyeti odaklı(!) bir şirket olduğunuzu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 15 Kasım 2017; 21:2:46 >




  • Merhabalar,başvuru yaptım her şey tamam okey ama türk telekom personeli geldi buraya olmaz dedi, ve sen bu hızı alamazsın dedi.Buraya kursam bile o hız sana gelmez dedi ve çekti gitti.Lütfen yardımcı olun .Daha bir şey olammış gibi turknet bana aboneliğiniz başlatıldı bilmeme ne mesajları atmaya başladı.Sizden ricam 15 senedir 8mb internet kullanıyorum lütfen bana yardım edin.Böyle bir fırsatı turknet getirmiş telekom personeli sallamıyor .Okduğunuz için teşekkür ederim .Biliyorum sıkıldın biraz okurken ama lütfen yardım edin.
  • benim de 3 hafta oldu bekliyorum açılacak diye. sitede sorun yok konuyu biz takip ediyoruz yazıyor. bugün biri aradı elektrikçi çağırın ankastre kutuda arıza var diyor. bu kadar zor olmamalı..
  • Şuan itibari ile TÜRKTELEKOM başvuru yaptım yarın gelip bağlayacaklar. Bir nakil için 13 gündür bekliyorum adresi veriyorum adres yanlış diyorlar türk telekoma başvuru yaptım adamlar adresi bile tekralatmadilar. Adres hemen çıktı kısacası TURKNET hizmet iyi değil müşteri memnuniyeti 0 aklı olan bağlamasın bence. Turknet iptal dilekçesini de yarın gönderecem. 13 günlük mağduriyet parasını almazlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuMaN

    Şuan itibari ile TÜRKTELEKOM başvuru yaptım yarın gelip bağlayacaklar. Bir nakil için 13 gündür bekliyorum adresi veriyorum adres yanlış diyorlar türk telekoma başvuru yaptım adamlar adresi bile tekralatmadilar. Adres hemen çıktı kısacası TURKNET hizmet iyi değil müşteri memnuniyeti 0 aklı olan bağlamasın bence. Turknet iptal dilekçesini de yarın gönderecem. 13 günlük mağduriyet parasını almazlar umarım.

    Turkneti kapatmadan ttnet baglayabiliyor mu sordunuz mu.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce de yazdım Akşam hızım 3 e düşüyor. Sabah 70 alıyorum. Lütfen artık benim sahada da genişleme yapınız . Ping çok fazla bırakın oyun oynamayı iptv bile izleyemez olduk. 1 kasımdan beri böyle

    Pm attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun var bende de ping yükseliyor hız o kadar düşmese de yurtdışı hızları çok düşük olduğundan ip tv ve youtube vs izlenmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.