Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.309
Cevap
307
Favori
875.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın Türknet yetkilisi #20005766 nolu destek kayıdıma tam 17 gündür çözüm bekliyorum Şuan DSL Işığı yanıyor sadece internet ışığı yanmıyor lütfen artık çözebilir miyiz şu problemi.







  • türknet inatla tekrar beni adsl e geçirdi. akşam akşam tekrar delirttiler beni sağolsunlar. böyle lanet bi firma yok ya.
  • Hiztesti.com.tr'de böyle bir sonuç alıyorum,
    https://www.hiztesti.com.tr/result/5bca0fceecc4e7049e34d56c

    Speedtest.net'te ise test tamamlanamıyor bile!

    Yaklaşık 2 haftadır hiçbir şekilde sorunuma çözüm bulunamadı, gerçi ilgilenen yok ki!?
  • 8 gün önce bağlanan internetin hızı sık sık düşmeye başladı. İlk bağlandığında gayet stabil 16-17 alıyordum. Son birkaç gündür sürekli 9-10a kadar düşüyor. En yüksek aldığım hız 14. Sebebi ne olabilir?







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 19 Ekim 2018; 20:28:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • smtercn S kullanıcısına yanıt
    7 gün oldu hala mesajıma cevap veren yok :/
  • sevgili türknet destekciğim,
    sayenizde akn gibi bir bela olmadan 92 GB'lık red dead redemption 2'yi cayır cayır indiriyorum. hep şikayet edecek değiliz ya, iyi ki varsınız da demek için yazayım dedim.^^
  • merhaba , benim de hala çözülememiş bir sorunum var , bu sorunu otomatik yanıtlama sistemi üzerinden ilettiğimden beri 10 günden fazla bir süre oldu , facebook üzerinden türknet e ilettiğimden beri 2 gün dolmak üzere , buradan da şimdi iletiyorum ;

    hat değerleri ve bağlantı son derece iyi olmasına rağmen ; pc yi kapattıktan sonra , hangi dns seçili olursa , olsun , otomatik dns dahil tekrar pc yi açtığımda genellikle internet ışığı kırmızı yanıyor (arada yeşil yandığı da oluyor) , ancak bir kaç defa modeme reset attıktan sonra düzeliyor , modemi açıp , kapatmak işe yaramıyor ,

    11-12 gündür durum böyle ; modem açık kalırsa sorun olmuyor , 11-12 gün öncesinde de belediyenin yaptığı alt yapı çalışmasında kablolara verdiği zarardan dolayı hat değerleri çok kötüydü ve sık sık bağlantı kopuyordu , 11-12 gün önce kablolar yenilendi ve hat değerleri oldukça iyi bir duruma geldi ama ardından modem kapandıktan sonra açıldığında 1 yada 2-3 kez modeme reset atmadan internet ışığı kırmızıdan , yeşile dönmemeye başladı ,

    facebook ta ki yetkili arkadaş pm den yazdığı mesajda teknisyenlerimiz arızanın giderilmesi için yönlendirildi 2 gün içinde aranıp , bilgilendirileceksiniz dedi , perşembe günü oldu bu yazışma ama sorun hala devam etmekte ve arayan , soran yok.

    destek talebim 2 günü geçmesine rağmen halen sonuçlanmadı ;

    sesli yanıt sisteminede detaylı bilgiler yazdığım arıza kayıt numarası da ; 20069817 , iyi çalışmalar dilerim.

    hattın değerleri ;

    modem çalışırken aldığım hız değerleri (35 Mb/ps Vdsl) ;

    Jitter test değeri (1 ms.) ;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 20 Ekim 2018; 10:52:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, aktivasyon sürecinizin neden uzadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM olarak gönderir misiniz?
    Eyyyy TürkNet özel mesaj attım 1 haftadır bakmıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    20181528 numaralı destek kaydını kapatırmısınız açık duruyor hala başka sorun olursa yeni kayıt açamıyıcam
  • Merhaba ben türknetteb interneti bağlattım ve sadece. 2 gün kullanabildim sonra internet bir kesilde 25 gün oldu hala internetim yok. Sürekli arıza kaydı bıraktım ama ilgilenen yok ne gelen var be giden. Şuan 110 tl bana fatura çıkarttılar ama 2 gün kullandığım internetin ben neyine para ödeyeyim bı kadar insan mağdur edilmez . Btk ya şikayet yazdım ve nice forumlarada yazdım ama kimse ilgilenmiyor ben çok pişman oldum türknet bağlaytığım için ve servis sıfır. Kesinlikle tavsiye etmem türkneti her gün arıyorum arıza kaydı bırakıyorum ve artık iptal edeceğim bizi müşteri yerinw saymıyorlar demekki.

    Abone numaram:2162652922



    Hadi bunada çözüm bulun turknet yetkilisiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!



    @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün telefonla yaptığım başvuru sonucunda tarafıma gönderilen sözleşme hatalı hazırlanmış.Sorunun çözümü için tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaltay -- 20 Ekim 2018; 13:35:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün belgelerimi yolladım ve telekom ekipleri hattı kontrol etti

    Ne zaman aktif olur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden size mesaj da attım ama bakmıyorsunuz. 4 gündür internetim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır çalışan internet bir anda kopuyor ve İnternet bağlı olmasına rağmen modem arayüzünde "" uzak sunucudan yanıt yok " mesajı geliyor, inyenet ve telefon hattı gidiyor. Ama dsl ışığı ve bağlantı sağlanıyor. Geçen gün de 2 gün boyunca böyle olmuştu, şimdi yine gitti. Acil çözüm istiyoruz.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 18 gündür internet yok pazartesiye kadar çözülmez ise iptal ediyorum artık @TurkNetDestek
  • Hiç bir şekilde sözlerini yerine getirmiyorlar. Daha 1. Ayında bıktırdılar müşteri temsilcisi , hizmeti hiç birşey yok. Az önce iptal dilekçesi gönderdim daha fazla dayanamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım VDSL desteklediği halde geçirmiyorlar santralle aramda 339 metre mesafe var reklama gelince 100 mbps veririz diyorlar aynı paraya yüksek hız vermek işlerine gelmediği için geçirmiyorsunuz destek kayıtlarına cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar turknete geçmek pişmanlıktır bir sonraki ay iptal edeceğim hem telefon hem internet hizmeti alıyorum bu kampanyanın başlarına böyle değildiniz sürekli üye kazanınca afedersiniz g.. kalkıyor TURKNET PİŞMANLIKTIR SAKIN BULAŞMAYIN. İlk fırsatta Superonline'a geçicem.
  • turk net e geçtim. hatta splitter bağladığım halde telefonu açınca vdsl düşüyor. 3 tane splitter denedim ki biri çok kaliteli. hepsinde aynı şekilde vdsl hat düşüyor. ayrıca telefonda gelen aramalarda tel no görünmüyor. sizdede böyle mi.
    ilaveten hız testinde ping en düşük 14 gördüm. genelde 18 25 arası değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 20 Ekim 2018; 21:24:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIFO

    Yıllardır çalışan internet bir anda kopuyor ve İnternet bağlı olmasına rağmen modem arayüzünde "" uzak sunucudan yanıt yok " mesajı geliyor, inyenet ve telefon hattı gidiyor. Ama dsl ışığı ve bağlantı sağlanıyor. Geçen gün de 2 gün boyunca böyle olmuştu, şimdi yine gitti. Acil çözüm istiyoruz.



    Birebir aynı sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum @turknetdestek artık ya çözün ya da kapatalım. 65 tl ödeyip bu mesajı türkcell vından yazıyorsam internetim yok diye ne diyim ben.




  • Tam bir rezillik. 24 saat icinde size donus yapacagiz deyip 4 gun ses seda cikmamasi nedir acaba? Pazartesi problem cozulmez ise kesinlikle superonline internete gececegim. COK PISMANIM TURKNET!!!! Destek kaydi no:20110686
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.