Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.286
Cevap
307
Favori
874.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brucelee kullanıcısına yanıt
    Abone olurken dinamik ip veriyoruz diyorlar. Ben de aynı soruyu sordum, birşey olursa kayıt oluşturup sorunu çözersiniz dediler. Defalarca kayıt oluşturdum ve günler geçtikten sonra CGN NAT veriyoruz yada statik ip satın almanız gerekiyor diye cevap verdiler. Sorularınızı kullanıcılara sorun çünkü abone yapana kadar her sorunuzu güzelce cevaplıyorlar ve eksik bilgi veriyorlar. Sonrasında muhattap yada çözüm bulamıyorsunuz.

    15.09.2018 tarihinde açtığım Akşamları ve hafta sonları oluşan (muhtemelen CGN NAT kaynaklı) hız düşmesi (35'ten 3mbit'e) ve ping yükselmesi sorunu ile ilgili hala çözüm üretmediler. 3 hafta sorun yok herşey normal dediler. 3. hafta sonunda santral kapasitesi yetmiyor arttıracağız diye cevap yazdılar ancak bu gün itibariyle hala sorun devam ediyor. Aksiyon almıyor ve sorunları geçiştiriyorlar. Dertsiz başınıza dert almayın.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Peki telefon hattı ile ilgili bilginiz var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brucelee kullanıcısına yanıt
    Biz yalın internet kullanıyorduk, Turknet ile birlikte standart telefon hattı bağlandı ve numara verildi. Mevcut hattı taşıma durumunda ne yapıyorlar bilgi sahibi değilim.
  • 3 gündür nakil talep ediyorum. Ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerini arayıp ulaşmak mümkün değil. Muhatap yok. Son çare buraya yazayım dedim. Gerçi burdanda ümidim yok ama bi yazayım dedim. Online işlem merkezinden talep ediyorum ama geri dönüş yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kaç gündür destek kaydı oluşturup duruyorum. Sonrasında arıza giderilmemesine rağmen otomatik arıza giderildi mesajı geliyor. Ulaşmak istediğimizde ulaşamıyoruz. 20221286 20207712 20164609 bunların hepsi destek kaydı numaraları hepsine tonlarca yazı yazdım aranma talebinde bulundum yeter artık bir an önce giderin şu arızayı okulum gereği internete ihtiyacım var insanları mağdur duruma sokuyorsunuz!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonholigan kullanıcısına yanıt
    Nesin lan sen ? Nesin lan sen ? Harika mısın kardeşim sen ? Allah razı olsun senden ya. Bende şu zamana kadar TürkNet'e giydiriyordur. Dediğin gibi sorun yazılımsalmış. Killer Lan hiç kullanmadığım halde , sadece driverini kurduğum halde o dediğin seçenek açıkmış. Kapattım düzeldi. Allah ne muradın varsa versin kardeşim.
  • Merhaba tam 1 hafta once nakil islemim gerceklesti ve 1 haftadir internetim yok ariza kayit numaram:20121438 DSL isigim yanmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nader11ndeu N kullanıcısına yanıt
    Nesin lan sen diye başlayınca cümleye noluyoz lan dedim bir anda . Sorunun çözüldüğüne sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar kişi yazıyor ama ilgili kişi kimseye cevap yazmıyor ne diye bu başlık açıldı ki o zaman
  • Turknet'e yeni gecis yaptim tt den 35 mgbit'ekadar hiz alicagimi soyledi musteri temsilcisi akabinde evraklarimi yolladim gecisim oldu tt de iken sabit 16 mbit hiz aliyordum dusme olmuyordu download esnasinda fakat turknete gectigim ilk gun hizim 2 3 mgbit arasiydi kayit olustirdum arayan hanim efendi tuvalete sikismis galiba evde sorun var deyip telefonu kapatti benim bildigim cagri merkezlerinden arayanlar musteri telefonu kapatmadan kapatmazlar neyse su an 10 mgbite kadar cikti hizim hala stabil degil hizim tekrar destek kaydi olusturdum kacgun oldu ilgilenen donen yok ayrica telefon numaram oim de 00000000000 olarak gozukmekte yardimci olurmusunuz destek kayit numaralarim 20153236 ve 20226566

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santralim offline gözüküyor sabahtan beri dns ışığı yanmıyor ve internete ihtiyacım var sorun çözülmesi gerekiyor hemen eğer Türknet sorunu ise firmayı değiştiricem

    destek no : 20228159

    Santral : TURGUTLU-130

    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonholigan kullanıcısına yanıt
    ahahahahahaha :D
  • tambirkivircik T kullanıcısına yanıt
    aynı durum 03.10.18den beri bende de var hâlâ devam ediyor. Çözemediler bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    1 ay, 1 hafta önce gerçekleştirdiğim başvuru hala sonuçlandırılamadı. İki kez evrak gönderdim, 2 kez sesli onay verdim. Bir sorun var ve gerçekleştirilemiyorsa mevcut sağlayıcıma tahhaüt verip masrafımı düşüreceğim. Cevabınızı bekliyorum.

    Selamlar.

    Gürkan.
  • nakil sonrası "yeni adreste hizmetinizi kullanabilmeniz için ankastre kutunuzdan dairenize fiziksel bağlantı yapın" şeklinde sms aldım. eski aboneliğimi yaparken ekipler benim evde olmama gerek bile olmadan bağlantı yapmıştı. şimdi eski müşteri olmama rağmen neden yeni müşterilerle aynı muameleyi görüyorum?
  • gurkans G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon sürecinizde yaşanan sorunu kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM olarak gönderir misiniz?
  • Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işleminde yeni aboneliklerde dairenize kadar bağlantınız yapılıyor. Ancak nakil işlemleri ankastre kutusuna kadar yapılıyor. Ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantılarınızı siz yapıyorsunuz.
  • tambirkivircik T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ettiğimde arkadaşımız arızanızı TT ekiplerine iletmiş. Hattınızda yaşanan kesintiyle ilgili çalışmaları tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • concortt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşanan sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM olarak gönderir misiniz?
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, detaylı adres bilginizi ve GSM numaranızı PM olarak gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.