Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.282
Cevap
307
Favori
874.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece YAPA altyapısı içindeki müşteriler 65 tl ye en yüksek hızı alıyor. Olmayanlarda yani VAE de olanlar 35 alıyor ancak 15 tl farkla en yüksek hızı alabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Küçükçekmece (Yeni Mahalle, Cennet, Tepeüstü) bölgesinde TURKNet kullanan arkadaşlar memnunmudur? bu bölgede YAPA altyapısı mevcutmudur. Bilgilendirirseniz sevinirim. Evrakları göndermedim araştırma yapıyorum şuan. Buraya yakın bölgede kullananlarında fikrini almak isterim.
  • 6 gündür 1 mbit hızın üstüne çıkamıyorum neredeyse. Destek konusunda da hiçbir yerden dönüş alamıyorum. Hizmet on üzerinden sıfır. Panel üzerinden destek kaydı oluşturdum, yalandan bir şey yazdılar ve öyle kaldı. Forumdan da özel mesaj attım, dönüş yapmadılar. Sıkıntı bastı iyice.
  • 20027314 destek kayıt no

    İnternetimi Turk Net e taşıdım

    13 gün oldu hala internetim yok

    Çok mağdur ettin beni Turk net Taahhüt yok ADK yok diye kandık sana
  • nakil için başvurdum bir kere aradılar daha da aramadılar. kayıt üstüne kayıt bıraktım. insanlık hali diğer abonelikleri açtırırken açamadım dedim aramıyorlar bir türlü...
  • TurkNet Destek Burada



    İnterneti hâlâ açılmadı Ekrem bey ilgileniyor deniliyor başkada bir şey yok ne çevir sesi var ne dsl ışığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.10.2018 cumartesi günü arıza kaydı yaptırdım. DSL ışığı yanmıyor. Dört gündür internet yok. Arıza giderilmediği gibi bilgi veren de olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza kayıt no: 20147927

    GSM: 5327025979

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana YAPA altyapımızda olduğumu söylediniz fakat ADSL olarak işlem başlatmışınız. Evraklarımı daha göndermedim kafamda netleşmeyen şeyler var ve Müşteri Hizmetlerine telefonda ilk aramadan sonra hiç bir şekilde ulaşamıyoruz.
  • Merhabalar internet aboneligim başladı bende kurulumu gerceklestirdim (evde kurulum icin 16.10.2018 tarihli randevum vardi ama gelen olmadi) kurulumu yapmama ragmen dsl ışığım yanmıyor internet baglantiniz yok yaziyor ekranda. musteri Hizmetlerini aradim kurulumu birlikte yaptik yine olmadi ariza kaydı açtırdım.hala bekliyorum kurulum icin ekip gelsin diye.olmazsa aboneligi iptal ettirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet twitterdan 15 gündür oyalandım hep hız güncellendi olmadı dediler. En son 3-4 günlük uğraş ile Donanımhaber de ki TurkNet yetkilisi sağolsun sorunumu hemen çözdü. 100 mbps olan hızım 47 gelirken artık tekrardan 95 mbps stabil alıyorum.
    Tecrübe kelimesinin internet hızı gibi buluştuğu Yetkili :) Teşekkürler @TurkNetDestek
  • @TurkNetDestek Tam bir haftadır müşteri hizmetleriyle uğraşıyorum. Upload hızım 0.70 mbps. +15 TL verip sırf 4mbps upload almak için 75mbps download 4 mbps upload paketine geçtim. İlk 2 hafta sorunsuzdu fakat son 1 haftadır upload hızım 0.70mbps geçmiyor maalesef. Hat değerlerine bakıyorum bir problem yok, hattıma tanımlı olan ve modeme gelen hız 75 mbps download 4 mbps upload. Fakat ne yazık ki 0.70mbps uploadı geçemiyorum. Bahsettiğim üzere problemim yükleme hızı , indirme hızı değil bunun altını basa basa söylüyorum. Çünkü upload hızıyla ilgili açtığım tüm destek mesajları "indirme hızınızda bir problem görünmüyor" denilip kapatılıyor. Gereken artık lütfen yapılsın. İş göremez oldum.http://www.speedtest.net/result/7718992702
    TurkNet Destek Burada

    Müşteri NO: 1182697



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nader11ndeu -- 16 Ekim 2018; 17:30:29 >




  • Türknet'e geçmeyi çok istiyorum ancak memnun kalmazsam iptal ettirememekten korkuyorum. Çoğu insan şikayetçi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende türknete geçtim bugün 3. Gün belgelri onayladılar ekip ler sizi arıycak diyorlar sizce kaç gün sürer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty19945 -- 16 Ekim 2018; 17:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nader11ndeu N kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda bilgisayarı formatlamış olabilir misiniz ? Ya da MSİ anakart mı kullanıyorsunuz ?
    Çünkü benzer bir şekilde bende de sadece upload'da sıkıntı vardı ve yeni formatlamıştım, meğer sorun msi'in windows 10 kurulumuyla birlikte gelen Killer Control Center uygulamasındaymış, şu resimde de görebileceğin şekilde advanced stream detect seçeneği aktif olunca upload hızını kısıtlıyormuş onu kapatınca upload hızım normale döndü.https://images.anandtech.com/doci/11246/killersettings_575px.png

    Benzer bir uygulama upload hızınızı kısıtlıyor olabilir.
  • Merhaba, 15TL farkla hattın alabileceğin maksimum hızda internet kampanyanızdan faydalanmak istiyorum fakat online işlemlerde internet paketi yükseltme seçeneğinde bu kampanyayı göremiyorum. (Abone numarası: 1048156 modemim vdsl destekli, hattım 97mbps'e kadar destekliyor.)
  • Dertsiz basima dert aldim iptal ettirmeye az kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeytan diyor al bir bidon benzini dõk saha dolabına yak ...

    Ama bir sürü insan mağdur olacak. Ne yapacağız sizle böyle ya. Dünya para verip taahhüt bedeli ödedim size geçmek için.

    Türk'ün Turkten başka dostu yoktur sözü değişti. Türkü Turkten başka s... Yok. Yerli sermayeymis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine hız sorunları baş gösteriyor. Ne diyelim. Yıl sonu AKK muhabbetinden ötürü sanırım oluyor bunlar. Şu zamana kadar yoktu.
  • 9 ekimden beri internetim yok, modemin dsl ve internet ışığı yanmıyor. Destek talebi oluşturdum fakat hiçbir geri bildirim yok. En son 5 gün önce destek kaydı kısa bir sure içinde internetimin geleceğini türk Telekom ekiolerinin sorunu çözdüğübu yazarak yalan haber verdiler. Whatsapp destek hattına yazdım sadece destek kayitlarimi nerden kontrol edebilecegimin linkini attı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.