Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (514. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.214
Cevap
305
Favori
873.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Benim sorunlarımı forumdaki arkadaş çözdü hep oim destek kaydı ve twitter üzerinden çözüm falan yalan hiçbirine bakmadılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler müşteri numaram:914954 hizmet nakil talebi vermiştim. Ertesi gün sorun çözüldü diye Online işlemlerde yazmakta ne oldu daha yeni adrese taşınmadım internetim oraya nakil oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK ya şikayet oluşturmuştum. Cevap geldi ve temiz bir şekilde aboneliğimi iptl ettim 5 para da vermedim. çok kurnaz bu Türknet dikkat edin!!!

    TurkNet Destek Burada

    Nihayet Türknet ten kurtuldum arkadaşlar.
    Ama cidden sancılı oldu,
    2 gün faks numaraları meşguldü ulaşamadım. akşam 17:00a yakın saatlerde telefon düştü ve faksı gönderebildim.
    İptal etmek istediğinizde bile hemen iptal etmiyorlar, son bir kez sizinle görüşmek, neden iptal etmek istediğinizi öğrenmek istiyorlar. Yani lafta işi uzatıyorlar.
    İptal dilekçem ulaştıktan sonra cep telefonuma mesaj geldi, size tanımlı 120 TL indirim hakkınız bu aydan itibaren 20 TL 6 ay olarak faturanıza yansıyacaktır, diye. Müşteri hizmetleri beni aradı, iptal işlemini tamamlamak için cayma bedeli 120 TL ödemeniz gerekir dedi, ben böyle bir işlem yapmadığımı defalarca söylememe rağmen işi yokuşa sürdüler, sonra sistemden baktıklarında cidden ben başka bir operatörden geçiş yapmamış yeni abonelik başlatmıştım. Başka operatörlerden geçenlere indirim yapıyorlarmış bu indirimi de Türknet aboneliğini bitirmek istediğinizde sizden geri alıyorlarmış.
    Neyse bunu da hallettim
    Daha önceden ben hattımı dondurmuştum çünkü ayın 28'inde eve Türk Telekom internet bağlatmıştım, Türkneti artık kullanmayacaktım. Süpriz fatura göndermesinler diye hattı dondurdum. Bu sefer de müşteri hizmetleri demez mi "dondurulmuş hat iptal edilemez, dondurma işlemini kapatmanız gerekiyor, kapattığınız zaman da size fatura yansıyacak ve bu faturayı ödeyeceksiniz, interneti kullanmadığınız için biz bu ödemeyi size geri yollayacağız.
    Beni bir gülme aldı. Siz ne dediğinizin farkında mısınız ?
    Ben bu faturayı ödemem çünkü saçma sapan işler yapıyorsunuz, onca laf söyledim. Tertemiz şekilde aboneliğimi iptal etmiş oldum. Şükür kurtuldum. Dönüp bir aynaya bakın Türknet yetkilileri, millet sizden neden apartopar kaçıyor? neden çok şikayet geliyor. Çünkü siz milleti hem mağdur ediyorsunuz hem de yolunacak kaz zannediyorsunuz.

    Düzenleme: AKn ve taahhütsüz diye iftihar ettikleri hizmet artık balon oldu. Çünkü 35 hız aldığınız Türknet ya da süperonline bile akn sonrası 16 ya düşüyor hız ve gece saatlerinde AKN geçerli değil. Zaten Türknette bana aynı hızı verebiliyor, taahhütsüz dediği ise cayma bedeli vs. son ay faturası gibi bahanelerle sizi yoldukları için ve süpriz tarife fiyatlarında artış yaptıkları için bir cazibesi kalmadı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 9 Ekim 2018; 18:35:57 >
  • Yeni taşındığım yerde sadece türk telekom fiber varmış. Mevcut Türknet aboneliğimin nakili için Türknet i aradım fakat fiber olduğu için türknet biz oraya hizmet veremeyiz dedi. Mecbur türknet i iptal ettireceğim. İptal için en hızlı nasıl bir yol yöntem izlemeliyim. İptal süreci biraz sıkıntılı imiş galiba. Bir de fiber abonelik için hangi sağlayıcıyı önerirsiniz. Şu an için en uygun teklif 50 mbs 200 gb akn 65 tl netspeed.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet Destek Burada

    Fazla söze gerek yok. Yine akşam saatleri yine ping çilesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmert

    turknete geçeli henüz 1 ay olmadan sorun yaşamaya başladım bile. modemin dsl ışığı yanmıyor. teknik bilgilerde görüldüğü gibi internetim kesik. müşteri hizmetleri henüz sorunu çözemedi. birebir görüşmek şansımız zaten yok.

    ayın 4'ünde benim de gitti dsl. Hala yok. Destek de cevap vermiyor. Çözülürse etiketlerseniz sevinirim. 1 ay gelmedi diyen var forumda.
  • Bu akşamları ve hafta sonları olan ping yükselmesi + hız düşmesi sorununu çözemiyorlar yada bilerek çözmüyorlar. Gündüz ve akşam noter tespiti yaptırıp ihtarname göndermeyi bile düşünüyorum. Resmi kanallardan ulaşmadıktan sonra müşterinin sorununu çözmüyor Turknet. Her gün daha kötüye gidiyor.
  • TurkNet Destek Burada

    6 gündür benim de internet yok. arıza kaydı bıraktım, türk telekom geldi telefon bağlantısı yapacağız dediler. dedim telefon için arıza kaydı bırakmadım, internet için kayıt açtım. tt ekibi de bize türknet telefon arıza diye kayıt açmış dedi. bundan sonra olan biten bir şey yok. sürekli not ekliyorum ama cevap yok. taşısam hepsi çöp, 2019 da ne olacak belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whipy -- 10 Ekim 2018; 10:21:23 >
  • turktelekom'a gidiyorum bulunduğunuz yerde port sorunu yok diyorlar. turknet ise port yok diyor. bu sorunun kaynağı nedir? bilgisi olan var mı?
  • Selam.

    Sorgulama sonucu VDSL 75 mbit diyen türknet geçişden sonra 13 mbit adsl verdi. Resmen kandırıldım. Ve durumun düzeltilmesini bekliyorum ulaşabileceğim kimsede yok

    Lütfen bu durumu düzeltin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 10 Ekim 2018; 12:51:42 >
  • merhaba 08.10.2018 tarihinde türknet aboneliğine başvurdum.benden istenen belgeleri gönderdim.bugün mng kargo ile görüştüm ve belgeler teslim edilmiş ancak herhangi bir dönüş alamadım.türknet online işlemler sayfasından aktivasyon işlemleri ile ilgilenen yetkiliye destek mesajı yazacaktım ancak bir sorunla karşılaşıyorum.nedense sayfa yüklenince not yazacağım birkaç saniye sonra kayboluyor.bu nedenle sizden ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almak istiyordum.
  • scatman_35 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müşteri hizmetlerine başvurduğumda yanlışlıkla fiber bağlantı açıyorlarmış, bu nedenle port yok uyarısı veriyordu. Sorunu çözdüm ve internet bağlandı. bu nedenle doğru internet bağlantısını yaptırdığınıza emin olun. vdsl-adsl-fiber hangisi olduğunu özellikle belirtin.
  • 27 eylülden beri aktivasyonu yapamadılar, telekom ekibi gelip bir türlü aktif etmedi hattı, lokasyon üsküdar cumhuriyet mahallesi, daha önce burada bu şekilde aktivasyon problemi yaşayıp telekoma ulaşanlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
  • Apexi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz beklenenden uzun sürmüş haklısınız. Bu durumun takibini daha detaylı bir şekilde OİM üzerinden açık olan destek kaydınızın içerisine girip ulaşabilirsiniz. Nerede sorun yaşandığını arkadaşlarım detay olarak eklemişlerdir. İsterseniz bana PM üzerinden GSM numaranızı gönderin. Bende kontrol edebilirim.
  • nemesis71421 N kullanıcısına yanıt
    Selamlar, belgelerinizin elimize ulaştıktan sonra sisteme işlemesi 24 saat sürebiliyor. Eğer bir soruna rastlarsak size zaten arkadaşlarım bir geri dönüş yaparlar. Aktivasyon süreciniz beklenenden uzun sürerse bana PM üzerinden ulaşın. Ben yardımcı olmaya çalışacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz beklenenden uzun sürmüş haklısınız. Bu durumun takibini daha detaylı bir şekilde OİM üzerinden açık olan destek kaydınızın içerisine girip ulaşabilirsiniz. Nerede sorun yaşandığını arkadaşlarım detay olarak eklemişlerdir. İsterseniz bana PM üzerinden GSM numaranızı gönderin. Bende kontrol edebilirim.
    selamlar gerekli bilgileri ve konuyu özetleyen bir pm gönderdim tarafınıza, simdiden teşekkürler.
  • İnternet hattımı bir süreliğine dondurmuştum. Şimdi açtırmak istiyorum ama hiç bir iletişim kanalınızdan bunu yapamıyorum. Ne OIM ne Müşteri Hizmetleri ne de Donanımhaberdeki hesabınız üzerinden. İptal etmek için başvurmaya çalıştım onuda yaptırmadı sistemleriniz Allah kahretsin gerçekten bu firma bu hale nasıl geldi bilmiyorum! 917719 müşteri numaram acil iletişime geçin benimle !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacreeeds

    YAPA'dan çıkıp VAE'ye geçmek zorundasınız sitede görüntülenen hızı alabilmek için. Tabi bu işlem sonucunda telefon numarasını kaybetmeyi göze almalısınız.
    türknette isteğe göre yapadan çıkıp vaeye geçebiliyor muyuz?
  • visoge61 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben şimdi hizmetinizi aktif hale getirtiyorum.
  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Ben geçtim 1 ay uğraşmanın sonucunda. Ama geçerken bile müşteri temsilcisi normalde böyle bir işlem yapmıyoruz diye eklemişti. Ne derece doğru bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.