Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kerimcem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.305
Cevap
307
Favori
875.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senceroo

    2 haftadır aktivasyon işlemimin tamamlanmasını bekliyorum. Bıktım artık. Bize ulaşın sayfasından sorunu çözmek istediğimde "size ulaşacağız" deniyor ama kaç gündür ne arayan var ne soran var.
    Benimki de 2 gün oldu, sen böyle deyince tırstım şimdi, aktivasyon tamamlanmadı hala. Sizin ki yeni hat olarak mı, yoksa başka operatörden geçiş mi yaptın ?
  • Ttnet ile sözleşmem bitiyor, Türknete geçmeyi düşünüyordum ki buradaki yorumları okuyunca biraz tereddütte kaldım. Herkes mi şikayetçi ?
  • valla akşam 18 den sonra düşük ping süreleri hayal, 60-70-80ms oluyor, 110ms bile gördüm.
    oyun oynuyorsanız felaket. hızdan bahsedersek yine akşamları 16 üstü alınca mutlu oluyorum :) gündüz sıkıntı yok 5-6ms ping ve 32mbit hız oluyor.

    hafta sonları ise hafta içi akşam senaryosu geçerli oluyor, heleki cumartesi akşamdan pazar akşamına kadar evlere şenlik.
    ki benim alt yapım mis. kendi ellerimle çektim en kaliteli kablo mükemmel klemens bağlantı falan.
    kendim bilişim ırgatı olduğum için uğraştım :) ona rağmen saha dolabına uzaklık vs hep etken (türk telekom da değilseniz)
    bi gün cumartesi internet gitti tabi bende kayıt açtım. pazartesi günü sabaha kadar internet gelmedi. sebebi turknet telekoma bildiriyor telekom ekipleri de hafta sonu bölgede tek ekip çalıştırıyor ve öncelikle kendi müşterilerinin sorunları ile uğraştıklarından size sıra gelmiyor :)

    alternatif olarak millenicom ve netspeed var ama onların hakkında bilgi fazla yok.

    bir ek bilgi. akşam babamlarda internet gitti (türk telekom) aradım müşteri hizmetlerinden bilgi aldım. bölgede meydana gelen bir arıza varmış müdahele ediliyor dedi 30 dk da çözülür dedi, gerçekten de 30 dakika da çözüldü.

    müşteri hizmetleri olması güzel bişey, ama turknet de yok :)




  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Gümüşhane İl Merkezinde oturuyorum. Malum iş güçten dolayı 5'den sonra arada bir bilgisayarı ya açarım ya açmam. Oyun falan oynadığım yok. Evdekilerle Tv üzerinden youtubededen dizi film izliyoruz o kadar. Başka birşey yok sanırım telekom ile devam edeceğim gibi. Kararsız kaldım.
  • bugün 13 gün oldu arızam hala çözülmedi hani 2 iş gününde çözülüyordu, ne arayan var ne soran, 13 gündür internetimi kullanamıyorum, ben bir türlü canlı birisine ulaşamıyorum destek veren arkadaş benim arızamın durumuna bir bakabilir misin?
  • yani Gümüşhane il merkezi olsada anadolu olarak geçiyor. telekomdan vazgeçmeyin bence.
    youtube dan film izleme olayı güzel de internet yavaşlar yada koparsa muhattap sadece açacağınız arıza kaydı ve burdaki arkadaş.
    çok zorlar sizi.
  • yahu arkadaşlar bana garip geliyor bu yazdıklarınız. bugün itibariyle 11 aydır kullanıyorum. 4 kere sorun yaşadım. birisi 2 günde kalanı 4 -5 saatte çözüldü. acaba derdinizi mi düzgün anlatamıyorsunuz? buraya yazdığınız gibi mi yazıyorsunuz desteğe bilemiyorum çünkü onları da insnlar okuyor ama ben memnunum. gerçekten memnunum. 65tlye 2 cihaz netflix izliyor, iptv ile tv izliyoruz, cctv sistemi, alarm sistemi, personal cloud sistemi hepsi diske bağlı, 24 saat online her şeyim ve hiç mağdur olmadım diyebilirim. aylık nereden baksanız 800 gb civarı download görünüyor hep ama mutluyum turknet ile. şansımı seveyim.

    34 mbit sabit alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekropsi -- 4 Ekim 2018; 11:24:46 >
  • nekropsi kullanıcısına yanıt
    ne mutlu size :D
  • türknet paketimi 100 mbsye yükselttim, fakat hızım 50 mbsyi geçmiyor. daha önce ttnetdeyken bu hattımda 100 mbsyi görmüştüm. destek kayıt numaram 19942826
  • 25 Ekim'den beri evde kurulum hizmeti için bekliyorum biz yandık başkası yanmasın :)
  • mgkk40 kullanıcısına yanıt
    Bende de var bu durum.




    Modemimde gözüken hattımın alabildiği maksimum değer ve Türknet’in verdiği değer.




    Bu da Türknet teknik bilgiler kısmında verilen bilgiler. Kimse hattın en fazla o kadar destekliyor diyemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 4 Ekim 2018; 13:22:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 2 senedir turknet kullanıyorum son 2 ayda akşamları 30mbps aldıgım hız 2 3 lere düşüyor ping rezalet , destek kaydı açtım eger devam ederse 2 senenin sonunda netspeed e geçeceğim.
  • başka operatörden geçen arkadaşlar, kaç günde aktivasyon işleriniz halledilip internetiniz bağlandı bilgi verebilirmisiniz ?
  • Türknet firmasında gördüğüm en ilgili çalışanlardan biridir bu arkadaş. Hele ki donanımhaber gibi bilgi sahibi insanların toplandığı bir forumda. Aldığı maaş ne kadar bilmiyorum ama fazlasını verin bu adama ve biraz hoşgörülü olun size tavsiyem.
  • Kaç gündür internet bağlantım yok. İlk geçişte çalıştı ardından gitti. Kaç kere arıza kaydı bıraktım ne arayan var ne soran.
  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    Evet ilgili biri robot cevap vermiyor ama hiçbirinin türk telekoma baskı yaptığı yok.Yaptırım gücü yok hiçbirinin.Böyle olunca teknik sorunların hepsi çözümsüz oluyor ya da kullanıcının kendisinin uğraşması gerekiyor.
  • Turknet netspeed millenicom farketmez hepsi tt altyapısını kullanıyor.Bunlara geçersen devamlı hizmetin garantisi yok.Şansa kalıyor birazda.Ben turknet kullanıyorum sorunum yok ama referans olduğum iki arkadaşta hizmet alamadan iptal ettiler.15 gün 1 ay internetsiz kalabilirsin bunu göze alırsan turknete geç.Alamazsan kendi altyapısını kullanan ttnet yada superonline fibere geçmen lazım.
  • herkese merhaba 27 eylülde türk.nete iptal için dilekçemi yolladım faksla 29 eylül cumartesi de yazılı talebinizi aldık diye telefona msj geldi 1 ekim pazartesi de telefonla aradılar ikna için her defasında iptal edin onaylıyorum dedim ve tamam gereken işlemi yapıcaz dediler fakat 3 gündür internetimi kesmediler sabit telefonda iptal işleminizden dolayı sınırlandırılmıştır diyor arama yapmıyor ama bizi arayabiliyorlar dün ben cepten aradım türk.net desteği tekrar iptal için ama geri aramadılar bir de online işlemlere girdiğim zaman sayfa değişmiş durumda öncekine göre


    şimi bunlar benim internetimi telefonumu ne zaman keserler komple ve ben türk telekoma gidip yeni telefon ve internet için başvursam sıkıntı olur mu




  • Belgeleri yolladim teslim aldilar, kimlik fotokopisini yukledim eve gelip baglantiyi yaptilar sinyal var ama halen internet hizmetini baslatmadilar, musteri temsilcisi teknik destek diye bir sey yok, hatta destek diye bir sey yok aradik ulasamadik diyorlar arayan yok, 1 ay kullanip 1 ay da hediyesini kullandiktan sonra iptal edep ttnete geri gececem bunlar cekilecek dert degil insanin kalbini sisirirler karsinda muhatap olacagin insan yok, anlasilan her sey satis yapilana kadar sonrasi kimsenin umrunda degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 4 Ekim 2018; 17:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.