Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.105
Cevap
343
Favori
1.018.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum ama konuda gördüğüm kadarıyla başka şehirlerdeki kullanıcıların da eş zamanlı olarak internetlerinin uzun süreli kesilmiş olması rastlantı mı? Türknet topu Türk Telekom’a atıyor, 2025 yılında bir kablo arızasının 15 günde çözülecek olması mantıklı gelmiyor bana. 36 yaşındayım ve internet kullanmaya başladığım ilk günden beri bu kadar uzun süreli bir kesinti hiç yaşamadım. Tüm alt yapıyı değiştirseler yine bu kadar uzun sürmez. Mağduriyetin giderilmesi ya da telafi bağlamında herhangi bir açıklama bile yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: suÇ

sabahtan beri internet yok şu saatte kadar.Neyin iyileştirmesi böyle.😡Yıllarca TTNet kullandım.hiç bir zaman bu kadar arıza olmamıştır.Resmen piimanlıkmış Türknet bugün anladım. TurkNet Destek Burada
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşabilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edeceğiz.

• Keremmert1 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşabilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edeceğiz.
  • ototrof O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu ile ilgili 93095512 numaralı destek kaydınızı oluşturduk. İlgili birimimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.
  • merhabalar bugün tarihi itibari ile gigafiber'e başvuru yaptım fakat şu anda başka bi İSS den hizmet alıyorum VDSL olarak. Türknet'e kurulum ücreti ödeyecek miyim? Ayrıca 12 aylık peşin ödemeden nasıl yararlanabiliyorum yardımcı olabilir misiniz ?

• Merhaba Kocaeli Gebze’de çalışmalarınız sürüyor binama siyah kablo bırakıldı yaklaşık 1 ay oldu ama hala kutular takılmadı bir sokak gerisinde ise hem fiber kablolar hem kutular bulunuyor. Süreçle ilgili bilgi almak istiyorum ne zaman işlemler hızlanır

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    pm özelliğim kapalı siz yazabilir misiniz?

• Turknet destek,adresimde gigafiber hizmeti gözüküyor lakin dairelerde eski klasik bakır kablo internet vardı,dairelere tesisat yada kurulum ücretini sizmi karşılıyorsunuz yoksa ekstra bir ücret oluyormu ??

Merhaba, abonelik başlattığınız zaman ekipler daireye kadar olan bağlantılarınızı tamamlıyor. Kurulum hizmetimizi ₺1.200 (6 ay x ₺200) karşılığında ve faturanıza 6 taksitle (6 ay x ₺200) yansıyacak şekilde gerçekleştiriyoruz.
  • @TurkNetDestek 2 ay olacak fiber kullanıyorum bügün saat 11 gibi internet modemde kırmızı olup tekrar yeşil oluyormuş evde uygulamadan onarıcı çalıştırdım bağlatı stabil değil sadece o çıktı destek talebi oluşturmak gerekiyormu ne yapmak lazım şuan internet varmış evde gidip gelirse sürekli yazacağım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 12 Kasım 2025; 13:0:59 >
  • Arkadaşlar selam ilginç bir sorunla geliyorum.
    Yakında taşınacağım ve yeni adreste altyapı sorgulamasi yaptığımda söyle bir hata alıyorum.

Daire bilginize ulaşamadık!
    Lütfen bağlı olduğunuz belediyenin numarataj birimi ile görüşerek destek alınız.

İşin dahada tuhafı şuanda oturduğum adreste sorgulama yaptığımda ise söyle bir mesaj alıyorum.

Belirttiğiniz adreste henüz
    altyapı yok.
    Uzgünüz, belirtilen adreste internet altyapısı bulunmamaktadır.
    Ön başvuru yaparak altyapı talebinde
    bulunabilirsiniz. Altyapı sağlandığında sizi bilgilendireceğiz.

Benim hali hazırda 80/20 kullandığım adreste altyapı yok diyor.

Bu nasıl iş, ben doğru bilgiye nasıl ulaşacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

müşteri numaram: 456917

Destek Numarası: 93150267

cs2 oynarken avrupa serverlarında sürekli packet loss sorunu yaşıyorum uzun süredir ve buna bir çözüm bulunmuyor. Eğlencesine değil rekabetçi bir seviyede oynadığım için bu sorun yüzünden oyunu oynayamıyorum. Lütfen konu hakkında yardımcı olun artık. Destek kaydı açmaktan yoruldum...

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -papahet -- 12 Kasım 2025; 21:15:2 >

• -papahet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. İlettiğiniz testler inceleniyor. Kontroller tamamlandıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecektir. Konu ile ilgili gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Sizi bilgilendireceğiz.

bu neden oluyor anlamadım ama benim bulunduğum sokakta hiçbir adreste altyapı bulunamadı diyor. bütün sokak internetsiz olamaz heralde. hatta yan komşuda tt var, onu sorguladığımda onda da altyapı yok adresinizde diyor. (ben kablonetteyim).

Gerçekten çok ilginç. Eskiden böyle değildi alabileceğim hızı bile isabetli şekilde gösteriyordu ancak şimdi bütün sokak boyunca altyapı yok diyor.TurkNet Destek Burada 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.